248

Анонимен

преди 3 години

Хахаха за разлика от не знам кой е боко,ама ГЛАВЧО СИ Е ДЕТЕ БАШ НА СЪТВОРИТЕЛИТЕ НА т.н. ПРЕХОД.а.к.а БКЯ чийто проекти са и сик,мик,вис,др/ис,мултигруп и останалите ...Преди една седмица почина един казват от кръстниците на МАФИЯТА=Генерал Гоцев,на коя партия е бил член въпросният??Та кой казвате ОРГАНИЗИРА ОРГАНИЗИРАНИТЕ ПРЕСТЪПНИ ГРУПИ,от застархователи до шоумени??БКП естествено,затова и Главчо след като му капеше мед от устата за Борисов сега бълнува управление с другарката седесарка.

247

Анонимен

преди 3 години

До БългаринПий си хапчетата, че само дивотии пишеш.

246

Анонимен

преди 3 години

Джендъра бойкикев не е от партията на слави

245

Анонимен

преди 3 години

Без да съм критик на Слави питам - как ще ни повдигне доходите ,как ще се справи с корупцията ,как ще реши проблемите на образованието и здравеопазването,какво ще прави като дойдат американците и му кажат - купувай още самолети без да се обясняваш или от Брюксел като му наредят - изпълнявай това което искаме или ще ви спрем парите ? Някой чул ли Слави да има програма по тези въпрооси ,освен ,че били да ,,изринат тия ...''?

244

Българин

преди 3 години

Еми щом предпочиташ мутри пред високобразовани млади българи, ЕМИГРИРАЙ В АЛБАНИЯ!

243

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 281"За разлика от боко, Слави не е член на СИК!"Затова ли Маджо се обади на Бойкикев (ака Христо Иванов), щото много се обичат с Бойко?

242

Анонимен

преди 3 години

Дядо Слави да се ориентира към стари градски песни,по ще му ходят от тези глупави чалги. Пък е вече не е за млади мацки ,пушката не гърми.

241

До Българин

преди 3 години

Хм по-скоро Консерваторията, Витиз, няколко я завършили, я не покрай сценаристлъка история и българска филология.Пък и видяхме ги вече тия от западните Университети. На бай Симо нали все бяха западни юпита.

240

Анонимен

преди 3 години

Пада ви нивото, драги избиратели.Досега ви мамеше дилър, а за в бъдеще ще ви *** краен клиент.

239

Анонимен

преди 3 години

За разлика от боко, Слави не е член на СИК!

238

Анонимен

преди 3 години

СЛАВЧО КАЗВАТ ЩЯЛ ДА НИ УПРАВЛЯВА- ВИЖТЕ МУ ТЕЛЕВИЗИЯТА- ЗА НИЩО НЕ СТАВА, ВИЖТЕ МУ АЛКОХОЛИЗИРАНИТЕ СЦЕНАРИСТИ, И НАКРАЯ ГО ВИЖТЕ НЕГО- ОТВРАТ И ПОГНУСА...И НА КЪДЕ ЩАЛ ДА НИ ВОДИ- НАЗАД КЪМ ЧАЛГАТА, КЪМ МУТРИТЕ И МУТРЕСИТЕ, КЪМ ЕВРАЗИЯ- Е ДА ДЕ АМА НЕЩЕМ....

237

Анонимен

преди 3 години

Борисов беше главен скретар в МВР,после кмет и чак тогава стана премиер.Значи едно десетина години въртенев политиката,Главчо освен водещ който не може да пее какво друго е бил??Каква им е програмата,как мислят да я карат защото коалиция с БКП не е достатъчна??Откъде това доверие според платени цоциолози ако не ти гледат телевизията и ако в предишната от 5 години насам рейтингът ти е никакъв??Сега Главчо е стария ДС проект но с нова роля.Вече няма да пее,ще управлявакакто пее,жална ни майка

236

Българин

преди 3 години

И кое от фактите, които изброих е простотия, гербарче?

235

Анонимен

преди 3 години

Слави да каже колко офшорки има и защо не плаща данъци в България.Плащате ли му по 78 стотинки всеки месец, а?78 стотинки по 12 месеца е равно на 9,36лв. по 200 000 абонамента е равно на 1,872,000 лв.Тоя ви пълни главата с кал, а вие си плащате. Браво!

234

Митко Банцера

преди 3 години

Дългия чалгар е мутра в разбирането си за живота и мутра в действията си. Мутра е даже в естетиката си. Понеже е такъв, има нужда да принадлежи към групова структура с която да се идентифицира. По тази причина партийката му освен патерица на *** не може да изпълнява други функции. Който му показва парите, той ще е с него и ще прави концерти със силиконки в негова чест. Това е целия мироглед на Дългия.

233

Анонимен

преди 3 години

Досега само чалгаджия не е управлявал горката ни България...

232

Българин

преди 3 години

Партията на боко - суджука, мозъка,шиши, ментата,каратиста, сокола, очите.Партията на Слави - Оксфорд, Кеймбридж, Харвард, Йейл, Хайделберг, Принстън, СтанфордВие кои предпочитате?

231

Анонимен

преди 3 години

До БарселонаБарселонските *** се активираха.

230

Барселона

преди 3 години

Троловете се активираха....

229

Анонимен

преди 3 години

Разликата между чалгарка и Слави е, че втория няма силиконов бюст.Ако този влезне в парламента, недейте да се сърдите на никой за мизерното си съществуване.