55

До 48

преди 3 години

Бойко печели изборите с плащане на ромите, които гласуват, в ЦИК се изхвърлят бюлетини, други се задраскват нарочно, ако не са за Бойко. Бойко е премиер на ромите.

54

Извънредно положение

преди 3 години

Ей ***, Фигурант войвода ще вдига ли юмруче, нека комедията да бъде както си требва по време на вастанйьето хахахахахахаах.

53

анонимен

преди 3 години

Цветан Василев невинен, обаче избяга в Белград, Васил Божков невинен, и той избяга, чак в Дубай! КТБ гръмна, Национална лотария гръмна, а те невинни! Друг им е виновен!

52

Тук само мазохисти

преди 3 години

Подкрепящи Бойко. Изглежда Ви харесва СиКажийска мутра Бойко да си пълни шкафчета с нашите пари, да си поръча жрици на любовта, за това сме най-бедната държава. Румъния със същите пари има над 200% увеличение на брутния вътрешен продукт, а ние 30%, колкото малка Черна гора за последните 11 години. Ще свършат парите от ЕС, а ние ще сме изпуснали влака да станем нормална европейска държава.

51

Анонимен

преди 3 години

СкукА. ДосадА.

50

До "Малко факти

преди 3 години

"Народът" НИКОГА не го е избирал тоя бандит! Той ВИНАГИ манипулативно е издиган и "назначаван" чрез манипулирани и фалшифицирани избори!Така че по полека с фактите и обичането

49

1

преди 3 години

До Извънредно положение,за това бягство питай, тиква воевода.

48

анонимен

преди 3 години

Не е нужно да си Гербер, не нужно да си герберски ***, не е нужно да харесваш ББ, за да разбереш, че платените олигархични ***, не са велики въстаници!

47

1

преди 3 години

До Извънредно положение,твой бойко не е ли комониз,или той е от добрите ***,и даже,тези споменати от теб,ако дойдат на власт,ще е по-добре,няма да са назначавани от кръстовищата и бензиностанциите,или както казва ,от кол и въже.

46

Извънредно положение

преди 3 години

Ей ***, Череп войвода що избега в Дубай и изостави вастанйьето, щото е престъпник или щото му е ладно в БГ-то?!?!?

45

Малко факти !

преди 3 години

Вече 10 години слушаме как Бойко е пътник и как си заминава, после идват избори и Бойко пак ги печели ! Народът си го обича !

44

Извънредно положение

преди 3 години

Ей ***, ще разберете що е въстание като се съберем пред Фигурантството, момента наближава, не го ли импийчнат до Нова Година нещата ще тръгнат лавинообразно, тогава ще видите кон боб яде ли....

43

анонимен

преди 3 години

Полицаите и мсирките са повече от великите въстаници Божкови!

42

Анонимен

преди 3 години

ако ше е вастании дай кат хората - с факли пушки мушки боеве ааа ууу так кат в историита де га учихме у даскалу

41

ГЕРБерската измет.

преди 3 години

Ми защо да организираме нещо, седим си на биричка и ви гледаме сеира.Демокрация е - пищете си, ревете си, пишете си глупости по лозунгите - пък март месец живот и здраве ще се види кой-кого..

40

Извънредно положение

преди 3 години

Ей ***, след десетки загуби *** са готови да подкрепят депсарите и грантаджиите седеррасти само и само да не е ГЕРБ. Бесепето на Нинова никога повече няма да види власт, то е ясно, ако ще да пусне още дузина земеделци като Славчо или фигуранта Румен Рубладжийски. Импийчмънт за руската тояжка, вън аграр, антибългарин, руска тояжка!

39

Анонимен

преди 3 години

Антинародното изтезание на марионетките и заблудените от тарикати,бабикянки фалшификати ,мазни *** от миналото ,пропопското росенско бойкики ударили камбаната, запасени с народни яйца за мърсуване с" противниците" .Жалка деградация!

38

Анонимен

преди 3 години

Толкова много страх прозира чрез постовете на членовете от ГЕРБ, просто панически страх.Няма да му се размине на вашия вожд, ако ще да се насерете и да удряте минуси до края на света. Той си отива, а с него и вие. Заминава в затвора заедно с Гешев. Протестите няма да спрат докато не ги вкараме в затвора, бъдете спокойни герберчета :D

37

Петър Гергов

преди 3 години

Цялата наркоманизирана и алкохолизирана безработна *** в България, може да я видите на т.нар протест!

36

Анонимен

преди 3 години

Герберска из мет, защо не организирате и вие нещо, а само щракате по клавиатурата?Никой не бръсне за слива няколко български хронични неомарксисти събрани на площада.