150

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 167Властта е сладка, не се изпуска кокала ей така :)))

149

Анонимен

преди 3 години

Повечето интелектуалци са много адаптивни и в един момент разбират колко е удобен живота като се превърнеш в мисирка и властта започне да те глези и храни. Тогава всеки протест, който може да ги извади от зоната им на комфорт им изглежда чиста простащина. На всеки му изглежда много просташко да го притесняват, когато се е настанал удобно и блажено се наслаждава на комфорта, осигурен му от властта. Какво единодушие между говоренето на Цанев и политиците от ГЕРБ.

148

Fin

преди 3 години

Стефан Цанев е прав за много неща, но за правителството на Финландия е в голяма грешка. Изключително слабо и некомпетентно управление. Тепърва финландците ще го осъзнават (убеден съм, че вече много от тях се усещат). Това че младите без житейски опит ще управляват е смешно, като маша може( т.р. някой винаги седи зад тях)

147

Чебурашка

преди 3 години

Кат Русия няма вторатъй могъща на света;тя е нашата подпора,тя е нашта висота!Руска сила, руска воля,руска кръв и руский потще избавят от неволянаший падналий народ.

146

Анонимен

преди 3 години

Страшни интелектуалци си имаме в тая държава!Няма що...Затова сме били 700 години под робство в историята ни.

145

Кутре от КултуРъката

преди 3 години

Да си едновремнно НагадачМръсникПодлец не е нужно само да се казваш Стефчо, нужно е след 70 години да кажеш че единият ти дядо бил вътре а другият вънка и те тоя фашискио бил замерян от оньо червениьо дедо. Същата свада като дядовците на Цецито Цачалката за да я запичат у РабФака да са изучи на 3.50 за адвокатка и да стана пръднийна плевенска Комисарка ППК, а не *** като оная дето не е ППК. сладурче е стефънчо сладуре като кутрето на интелигентната ръка.

144

ПроСоТо

преди 3 години

интересантно!.."простащинатанапротестите" отблъсквала "интелектуалците",обаче байганювската ПРОСТАЩИНАНАБОКО и придворните му от Харема,ги привлича?!?!.."интелектуалци"?.."Бланше" за "интелектуалец" ли минава?

143

Анонимен

преди 3 години

И протеста и управлението според него били простотия, ама за протеста много обилно говори, а за простотията на управлението оглушително мълчи. За 10 години просташко управление можеше една дума да каже, ама не каза.

142

Анонимен

преди 3 години

Той вижда в протеста това, което иска да види.

141

жалка картина

преди 3 години

В момента протестърите са в тотален потрес, отровното трио свършиха парите, на Позитано 20 настана мълчанието на агнетата, а Фигурантът се скри отново под полата на Деса (явно чака факс от Дубай и Белград) !

140

Сандо

преди 3 години

Може да няма ясна алтернатива, но не е решение и тия са истанат още на власт!

139

Анонимен

преди 3 години

Важното е, че Тиквата, с размътеното алчно мозъче, не отблъсква интелектуалците, напротив, привлича ги като магнит!То затова сме и на това положение.

138

дадо 63 -

преди 3 години

До Истината - защо да дойде на площадите,за да се срещне с пиянски физиономии,агресивни , заплашващи ни с бесилки, ковчези,с мъртва риба,и не уважаващи диалога...не търпящи градивно мнение...! Как да дойде при вас здраво стъпил на земята човек- диалогичен,позитивен,милеещ за доброто и красиво в живота,което ние искаме да е с дъх на пролет и любов...Не забравяйте,че в България има и интелигентни хора.....

137

Анонимен

преди 3 години

Ще направим специален протест само за висши интелектуалци и тогава ще ви поканим...Абе я марш бе, номенклатурчик!

136

f

преди 3 години

Пуснете ли кучетата на свобода, те ще се съсредоточат върху този 21 век и може би 2060 гоидина да има край на света, защото ги кастрирали и баш не успяха сегашния апокалипсис да го докарат до край на света, те и на светло горе имат работа, лъжат че са добри и хората ги хранят и не са гладни много, затова когато извършват жертвоприношения повече бият с фрактури ритат и с юмруци чупят кости, пък и се правят на добри. После пак вълци стават и се покриват на тъмно,те пак станали малко вълци,съмва се

135

Анонимен

преди 3 години

Българите не искат да слушат такива като Стефан Цанев.Българите искат да слушат такива като лицето на красивите и умните в България - Голямата Дамба!

134

Анонимен

преди 3 години

Ще пробвам на латиница-PKP

133

Анонимен

преди 3 години

Вярно ,че го пишат със звездички

132

Анонимен

преди 3 години

Тоя дали е на 100 евро пенсия, като голяма част от пенсионерите?Безсрамник!

131

Анонимен

преди 3 години

Стефчо, този протест не те отблъсква теб, защото не си интелектуалец. Щом си готов да целуваш краката на Мутрата.