38

НАРОДЪТ

преди 3 години

И ЗАЩО ДА ПОДАВА ОСТАВКА!?! НЕ ТЯ Е ИЗРИТАЛА ГРУБО НАХЪЛТАЛИТЕ В ПАРЛАМЕНТА, А НСО!!!!! ЗАЩО ШУТЕВ НЕ ПРОТЕСТИРА СРЕЩУ ГРУБОСТТА НА НСО????

37

Анонимен

преди 3 години

Борисов трябва да забрани и на Цвета да се изказва,защото сякаш е от същото тесто като Дани Кирилов и много го наподобява с поведението и изказванията си...дори е по-зле...

36

Евала

преди 3 години

Значи, ***, сега интифата от Дубай е: Оставка на Караянчева. Не на Кутев, дето е вкарал провокатори- терористки в НС. Никой от вас не осъди ония гурли, дето вкараха инвалида в приемната, а плачете, че не го пускали до ке.нефа. Ами като знаят, че има специфични потребности, защо го бяха повлекли с тях? Това дрънкане на кофи и крясъциОставка дали не го стресираха? Или за тях инвалидът е касичка, средство за печалби. Имат ли морал Маяма и Нестимира. НЕ!!!

35

Анонимен

преди 3 години

Абе, партизаните, не разбрахте ли кога са редовните избори?

34

Анонимен

преди 3 години

Те за какво са станали народни представители, за да не работят, а тази окачалка председателка ,им казва че трябва да работят, е ми по добре е тя да си подаде оставката, отколкото те да се хванат на работа.те не са отишли там да работят а щом председателката не го знае значи не става за председателка.

33

ЕЙ МУНЧОООО

преди 3 години

До АнонименХващай я под ръка и се омитайте,защото всяко нещо си има предел.00000000000000000000000Вие сте тези, които не разбрахте, че всичко си има предели. На косъм сте вече - да не видите звезди посред бял ден. Никой нормален човек не може да ви търпи. Да ви имам безочието, простащината и наглостта - все типични комунистически черти - така се раждате по презумция. ПОЧИСТЕТЕ СИ *** В ЦЕНТЪРА НА СТОЛИЦАТА И ИЗЧЕЗНЕТЕ !!! А на "майките" да им се отнемат помощите, които им даде Бойко.

32

Анонимен

преди 3 години

Само за наглост и манталитет , никога не и е било мястото там, не да подава оставка. Борисов се заобиколи с прoстaци и ни ги нахендри во веки веков (или те така си мислят)

31

Факт

преди 3 години

Караянчева може да е ***, но не е чак толкоз прозззта, че да си подаде оставката.

30

Неутрален!

преди 3 години

Председатели на НС са били Антим I, Петко Каравелов, Петко Славейков, Драган Цанков,Стамболов, Захарий Стоянов, Иван Евс. Гешов, Стоян Данев, Васил Коларов, Александър Цанков, А.Малинов, Станко Тодоров, акад. Сендов...Техният портрет седи редом с този на Цвета Караянчева...НАРОДЕ ? ? ? ?

29

Анонимен

преди 3 години

*** колко да е ***,на база всичко останало в ГЕРБ тая даже е(умна)УКП!

28

Анонимен

преди 3 години

Ако оставим настрана ,че е ***,не знам да ли сте забелязали какви налудничави изказвания прави в последно време,напълно неадекватни и елементарни опорки.Даже няма акъл да се аргументира , прави фриволни, плакатни и митингаджийски бомбастични изказвания и в същото време будещи недоумение с интелектуалната си немощ и абсурдност със ситуацията ,в която се намираме.И с един писклив глас,направо буди потрес и смях,калинка отвсякъде.Пък и го раздава със самочувствие,което я прави още по-жалка картинка

27

смех

преди 3 години

Все едно да искат оставката на путин, това е смешно. Такива кървави режими като този на бандита борисов си отиват само напред с краката, или ако някой смел съдия ги арестува, но тука съдиите са мишки.

26

НЕКЪФ ЧОВЕЧЕЦ

преди 3 години

Тази интелигентна кърджалийска дама /ИКД/ както я нарече Барба Ганьос е истински бисер сред нашия политически елит. Почитана и обожествявана е даже във виетнамската столица Пекин /според космическия и интелект/. Не трябва да се загуби това национална богатство.

25

Анонимен

преди 3 години

БСП много обича да се крия зад НАРОДАБСП И ДПС с искам не става трябва да се гласуваБСП и ДПС фразинарода исканарода е галденвсичко за народавремето за преговори изтечесега ще се наведем

24

До RIP Mилене! 25

преди 3 години

"Бойко беше прав за Цвета...."Един от малкото пъти, при което беше много, много прав...

23

Анонимен

преди 3 години

Тая е най-лошият кадър на ГРОБ, който е по принцип партия, бедна на кадри. Бедна, като български бюджет след управление на същите. А е много трудно да си в нейната позиция - най- неподготвен сред неподготвените, с най-малко достойнство сред недостойните, най-невъзпитан сред тия, на които им липсват първите седем.

22

Анонимен

преди 3 години

Борисов,отзови това недоразумение,което ти носи негативи всеки ден.Знаеш,че е проста пу.ка,но си траеш.Много станахте простаците.Хващай я под ръка и се омитайте,защото всяко нещо си има предел.Оставка,правителство на президента Радев,арести,избори след тях, затвор и т.н. С всеки изминат ден,герберите слизат надолу в ямата,където изпратиха народа си.Милиардите с които си пълните бан. сметки,ще бъдат пренасочени към минималните заплати и пенсии.

21

RIP Mилене!

преди 3 години

Бойко беше прав за Цвета....

20

Сеянин

преди 3 години

Подай я ***, стюпед кърджалайн ваджайна!!! 😀😀😀🤣

19

Анонимен

преди 3 години

Какво Бръмчите бре гербери? Нали сам вождът ви е Кръстник на ***!