262

f

преди 3 години

Вижте сега какъв е целият абсурд, отрицателният Солиан води до влошаване на личността и до това хората да стават зли и убийци, защо тогава след като издирваш наемен убиец това да го има в храната на всички и е спорно доколко има положителен Солиан или и той си е отрова, това си е химическо оръжие! На здрав човек не се препоръчва защото също го разболява! Даже и да е положителен Солиана. Всичко от България е тръгнало и не сега да ми подменяте тиквата с друга тиква, защото трябва да е преизбрана

261

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 328 Сега , ако дадеш някакви данни за твърденията си ....Това ,че не съм на 1000 години , не означава ,че не съм живял по времето на комунизма Просто ти си бил комунист тогава , а аз до пионерче стигнах Виждал съм сутрин - по 10 автобуса с работници -икаруси , чавдари- това само от 1 спирка , наблъскани с хора към предприятията Пък викаш , мързеливи били Тогава имаше БДС , нямаше кой да остави работниците да си гледат през пръсти работата

260

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Тука има много неадекватни дето говорят за БСП ,Копейкин,Боец,Копейкин,костовисти,чалгари и тнт не разбрахте ли ,че трябва партия на безпартийните да се направи а не тия партии дето са слуги на Сащ и Русия

259

f

преди 3 години

И това е много важно, четете!Края на 2015, началото на 2016, е имало купища лайнна с извинение в храната,водата и въздуха на всички, включително и отрицателен Солиан, това по цял свят защото издирвали някакъв наемен убиец, а това не съм аз, нито пък е само един убиецът а така да се оправдават че от полицията правят нещо, в резултат на тоя Солиан по цял свят жените сега са с проблемни бременности,чупливи зъби и почти завинаги премазани имунни системи,от бг е тръгнало всичко, тиквата в затвора!

258

Анонимен

преди 3 години

До До 327/336Нямаш представа какъв кеф ми прави едновремешните ми началници сега са по митингите на БСП и чат пат като им платят ей на такива "протести". Щото за нищо не ставаха червените каскети, но дойде СПРАВЕДЛИВОСТТА. Сега децата им са продвавачи в Билата. :))))

257

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 328При комунизма всички работеха........Кварталният се късаше от труд, милиционерите пъшкаха от труд, партийните секретари и другари пък умираха по работните си места та ги изнасяха с краката напред. Наистина всички работеха, по много, тежък труд, непосилен, съсипващ и нездравословен. Суфрите бяха безкрайни а другарите се давеха и хълцаха от умора заради безкрайното дъвчене и гълтане! Беше си страшничко!

256

СТИГА ГЛУПОСТИ

преди 3 години

НИКОЙ НЕ ИСКА КОМУНИЗЪМ. ИСКАМЕ ПРАВИТЕЛСТВО ДЕТО ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ. ДА НЕ НИ СЧИТАТ 2-РА РЪКА. ДА СИ ОТВОРИМ 3-ТИ И ЧЕТВЪРТИ БЛОК, ДА СИ ВЗЕМЕМ КОНЦЕСИИТЕ ОБРАТНО И ЗЛАТОТО ДА СИ ОСТАВА ТУК, ТАКА ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ ЩЕ СКОЧАТ ДЕСЕТОКРАТНО. И ДА НЕ СЕ КРАДЕ. ТОВА Е ТО. ЗАСЕГА САМО ПП ВЪЗРАЖДАНЕ ИМА ТАКАВА ПРОГРАМА.

255

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 333Робския манталитет ти личи, затова ближеш подметките на червените.Та защо си доброволен роб на руснаците?

254

До 327

преди 3 години

Тоя пък работили всички! Работеха способните (както е и сега), само че всички с едни заплати. А сега който каквото си заслужи с работата си. Е сега пропадналите и мързеливите може да ги видите по площадите.

253

Анонимен

преди 3 години

Да бе много малко сте днес! Няма ги агитките и се вижда колко сте! Да не би да се разваля времето?

252

f

преди 3 години

Вижте сега какво е, това го прочетете защото е много важно! Натопили са ме мене Марко като наемен убиец, аз нищо общо нямам, но руснаците имат малко общо да изгонят банката да извършат някои убийства над смятани според тях за хора боокклуци, в резултат на което, от банката подлагат на отрицателен Солиан всички руснаци, а отрицателният Солиан променя личността към лошо, освен че разболява и чупи зъби, може би трябва да се спре това и БСП да дойде на власт, защото СДС в момента идват отвън,не бг

251

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 325 Явно ти си обременен,чувстваш се като такъв роб и затова говориш непрекъснато за роби Аз не съм роб и няма да бъда -ни на САЩ , ни на Русия Но явно теб те устройва и нямаш проблеми с това - може би си живял преди 89та , слугувал си на СССР и сега не ти е проблем със слугуването на Вашингтон твоя работа . Утре ,ако Китай стане господар на света , сигурно и техен роб ще станеш

250

с 200

преди 3 години

през пътищата отворени за ползване. Ако някои иска да протестира на бронята е добре дошел

249

Анонимен

преди 3 години

Гледах преди малко вашия протест по бнт1! Днеска сте 300! Хахахаха!

248

българин

преди 3 години

Настават още по кошмарни дни и нощи др Борисов! Тези млади българи НЯМА ДА ТЕ ОСТАВЯТ ДА ДИШАШ ВЕЧЕ СПОКОЙНО! КАМО ЛИ ДА СПИШ!-:) То не че и до сега си спал спокойно вече 2 месеца! Ама сега ще е още по кошмарно! След снощният"купон"който спретна на тези хора които ЦИВИЛИЗОВАНО ИЗЛЯЗОХА ДА ТЕ ПОДСЕТЯТ ЧЕ ВРЕМЕТО ТИ МИНА ТА ДА СИ ХОДИШ! Видя ни и освен Европа и цял свят! Вече ще те гледат с други очи където и да отидеш!Защо се инатиш и не си ходиш? Обещал си нещо на някого ли?-:)Проблема е твой!

247

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 322Аз не виждам разлика, но щом Боко е любимец на народа, трябва да се яви пред тях, или нещо с жипката, маслото, както и карбуратора не е в ред :) Разбирам го, жипката е по важна, даже му препоръчвам да закрие парламента, тъй и тъй не се вясва там, за какво да се дават излишни заплати :)))

246

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 317 Написал си един оксиморон - хем протестиращите не искали да работят , хем си искали комунизма Ама знаем ,че при комунизма всички работеха . предполагам си запознат с производството ни тогава . не е ставало с лежане , нали издиша ти тезата отвсякъде

245

f

преди 3 години

Имайте предвид че и руснаците ги практикуват тия заедно с нелегалния холивуд, но в бг има много промити мозъци че руснаците са ни приятели, явно други славянски народи като Беларус са правели целия комунизъм, ако и вие така мислите ми цъкайте зелено, а руснаците само да са се престрували на човечни, те и магии въртят, ако мислите, че и руснаците са били някога човечни, но са се извратили и са станали зли, цъкайте надолу, не знам какво е, който знае да цъка, и зависи кое БСП дойде на власт.

244

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 323Явно руските роби знаете само да *** съобщения от вишестоящите, затова такива са ви и представите какво "ще правим".Между другото, защо сте доброволни руски роби?

243

ПИСНА МИ

преди 3 години

ЕЙЙЙЙ НАГЛОСТ! ЦИИИИИИИИИИИРК