34

Чебурашка

преди 3 години

Четирима от съветниците на фигуранта имат повдигнати обвинения от прокуратурата и се разследвани. 1. Илия Милушев, за шпионаж за чужда държава. Незнайно по какъв критерий е избран за съветник след като през 2011 г. е бил арестуван за купуване на гласове в качеството му на кандидат-общинар от РЗС. 2.Пламен Узунов за търговия с влияние. 3.Еленко Божков за хулиганство в софийското метро. 4. Димитър Радев е викан на разпит по обвинение, че е изнудвал за 200 000 лева своя колега Илиян Алипиев - бивш съветник по сигурността и отбраната на Румен Радев.

33

До Чебурашка

преди 3 години

Ооооооооооооооооооо, .........................ти се появи за да разсмиваш хората...................хаха..................ти си един уникален т.........ъпак!!!!

32

Анонимен

преди 3 години

Тоя е един от фалшивите професори и социолози...............гадината лъжлива!!!

31

Анонимен

преди 3 години

Тиквата не е добре за БГ. Ясно ни е отдавна. Подкрепят го колегите му по корупция от ЕС, и това ни е ясно. Но комунистическа фъ...шкия да иска да заграби властта, по-лошо от това за БГ никога не е имало. Унищожиха с простотията си цялата държава от 45-та насам. Куманярите крадци на мандри и жалки партизанчета са в основата на изпростяането на народа и падението на БГ в ямата. Само те са довеждали БГ до сега до катастрофа, и не пропускат, всеки път като захапят кокала и БГ стига до дъното

30

Чебурашка

преди 3 години

Радев е национален предател и превратаджия. Обяви война и поиска оставите и на трите власти. И на законодателните в парламента и на изпълнителната власт в лицето на кабинета и на съдебната система в лицето на главният прокурор. В нормална държава отдавна щеше да бъде свален и да е в затвора.

29

Българин

преди 3 години

Криза на институциите има, откакто мутрите ги огласиха. Браво на президента Радев, че не се примири със статуквото и застана с народа срещу мутрите, а този Минчев да си скъса дипломата.

28

Анонимен

преди 3 години

А чекмеджето със стотачките и златото са сън в лятна нощ.

27

Шкафчето на Герб

преди 3 години

За 20 Бона - ще "пееш" всякакви "песни" Огняне!! такива като теб направиха статуквото в момента!!!

26

Анонимен

преди 3 години

Тоя дебелак е бил асистент в катедра "Научен комунизъм" на СУ...............сега се прави на демократ....................тоя е един *** и хамелион!!!!

25

Анонимен

преди 3 години

Институциите те трябва да стожер и щит срещу безобразията в държавата не да пиете кафета там и да слугуват на една безкнижна мутра Идете вижте по селата какво става, .къде са тия институции по селата. Един машинен вот не могат да осигурят хиляда институции и калинки не ставате за нищо В закона пише вота трябва да е машинен, изборите са незаконни.

24

Анонимен

преди 3 години

"Политико": България заслужава санкции като Унгария и ПолшаГермански депутати смятат, че Меркел трябва да погледне с други очи на Борисов:)))

23

Анонимен

преди 3 години

Хе, хе, според Уикипедия този до 1989 г. е членувал в БКП, работил е асистент в катедра "Научен комунизъм" в Софийския университет. Ей такива сега са най-големи демократи!

22

Василев

преди 3 години

Кои институции Огняне, българските или васалните ,тези които провеждат политиката на световния финансов капитал в ущърб на българските интереси!Мутри вън, платени политолози,анализатори,социолози които л.апат ,от Сорос, и от европрограми, и от обществени поръчки също вън!ДПС вън!България вече не е същата, българите се събудиха от най-кошмарния ционистки сън , в който бяха изпаднали!!!Радев не е светец, но защитава българските интереси!Агент Родж Милър!ЦРУ!!!

21

Анонимен

преди 3 години

Няма ли някой прокурор да изиска да се проследи откъде идват доходите на Минчев за последните 20 години и да го вкара в затвора.

20

Анонимен

преди 3 години

Никога повече *** за президент, както след избирането на предателя Стамболийски, самите хора от селата са казвали - никога повече няма да гласуваме за земеделец.

19

Анонимен

преди 3 години

................каза една дебела *** и един уникален т.ъпак Огнян Минчев!!!!

18

Анонимен

преди 3 години

Прав е президента Румен Радев................100 %!!!

17

Минчев,

преди 3 години

Волов, Бенкивси, Раков ски, Ботев, Левски също са били за въстание. Няма ли да ги отхвърли и тях? Малка, робски души чака си ти.

16

Анонимен

преди 3 години

Огнян Минчев не е политолог, а платена ... такова каквото каза Тиквата за Караянчева.

15

Минчев

преди 3 години

Си търси нов политически работодател.