20

В момента

преди 3 години

Тече усвояване като за последно....погледнете програмите...далаверата от няколко месеца е в своят апогей.

19

Есаул

преди 3 години

А взвод за разстрел би ли променил нещо бе, Дрончев? Много ти разбира главата от караул! Главата ти прилича на Ленин, но оня е бил по умен! Разсипа цяла империя, а вие само една малка България, която и без това бе съсипана от началниците ви от номенклатурата. Които я ограбиха и за капак поставиха такива калини като вас да ни тормозят!

18

Шефа

преди 3 години

Тия мутри от ГЕРБ , нагушиха дръндарския фес Доган ,/ над 300 милиона/ за да ги подкрепя в разграбването на държавата и спокойни си лапат евро парички , а Меркел им ръкопляска!Но всяко начало си има край - идва Великото Народно Възстание ,народ и генерали ще взривят рахата на Будата и Доганя!

17

Анонимен

преди 3 години

Никаква милост за крадците през последните 30 години....................съд и затвор..............иначе България загива!!!!

16

Анонимен

преди 3 години

Корупцията е хранителна среда на мафията.............................да...................при ГЕРБ корупцията достигна невиждани размери..................оставка е малко, искаме съд и затвор!!!

15

До предният

преди 3 години

Те тези които са крали са вече извън България..повечето....без трите лъва ....

14

гербисто-патриот

преди 3 години

До АнонименНе на реваншизма, който е приватизирал, той е приватизирал. Да оставим всичко назад и да гледаме напред, да спрем с криворазбрания реваншизъм.

13

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ и нова конституция....................все едно магаре и ядрена физика!!!!

12

Анонимен

преди 3 години

Конституция си имаме.................искаме съд и затвор за всички, които са крали милиарди от БГ-народ!!!!

11

да бе

преди 3 години

Ако не на 100%, то ОСТАВКАТА ви ще отговори на 99% от исканията на хората!

10

Анонимен

преди 3 години

Само Волен Сидеров не клекна на герберите.................един истински патриот за разлика от Далавери Симеонов-бизнесмена и Каракачанов- Шкембе войвода!!!

9

до Пижо

преди 3 години

в твое лице виждам истински марскист-ленинист, призоваваш за Народна власт и разправа с омразните ви и... всичко това в полза на задграничния комитет на укриващите се от Закона чичо Васко, Цветан Василев и други

8

До Анонимен 4

преди 3 години

Няма да има нужда да работи, той си крадна доста от НДК и други далавери..............не го мисли, няма *** от глад гадината!!!

7

Анонимен

преди 3 години

Не приемаме конституция, написана от мафиотите ГЕРБ. Това е все едно Ал Капоне да ни напише законите. Имайте някакво себеуважение, все пак сте народ на 1300 години.

6

гербисто-патриот

преди 3 години

По-важно е да се сложи точка на прехода. Да се въведе давност за приватизацията, който приватизирал - приватизирал, вече всичко е свършило и да не се рови с какви пари и как е купено приватизираното. Това е най-важното да оправим у констотуцията ни, за да може да се развива икономиката ни.

5

Анонимен

преди 3 години

Тоя Томислав Дончев колко краде от НДК..............заедно с Боршош.................кога ще има съд и затвор и за него??

4

Бау

преди 3 години

Защо се изпълняват исканията на 1000 (в пиковите дни ...) човека е по-интересно ?

3

Пижо

преди 3 години

Дончев, побързай с оставката преди 2-ри септември! Тогава ще я пишете всички на крак пред Парламента! А г-н Ръбъл ще ви подлага гръб!Оставка, съд и затвор за мутрата от Банкя и пуделят му с Каскета!Оставка, съд и затвор за цалата мафия на ГЕРБ и коалиционните им карикатури!

2

Анонимен

преди 3 години

напълни габрово с цветни честито на печелившите

1

Анонимен

преди 3 години

Да, да.................повярвах му на габровския герберски тарикат!!!