16

Радеф

преди 3 години

След 7 месеца ще има избори.Ходете да гласувате за да не мрънкате после.

15

Некъф

преди 3 години

Не септември, веднага изчезвайте тикви долни !!!

14

Анонимен

преди 3 години

Стах и паника тресе ***.*** то рани или късно идва сметката и требе да се плаща!

13

Анонимен

преди 3 години

Трябва да станем президентска република и да има пряк отговорен и като не мисли за народа на въжето.Дали Борисов, Трифонов, Доган или БСП ще е без значение за народа !

12

Анонимен

преди 3 години

В Дончев вече има страх.Дали не е следващия ,който трябва да напусне ГЕРБ?Подигра се на Цветанов и беше в основата да се изгони Цецо,но сега се вижда какво донесе на ГЕРБ,пълен организационен хаос.Липсва здравата ръка на Цецо.

11

Зоро

преди 3 години

Абе Томиславе, ти луд ли си бе?!? Каква оставка ще подавате?!? Я си влезте в правомощията и пратете жандармерията да разчисти тия наркомани от площадите и кръстовищата!!!

10

косьо

преди 3 години

Тикви прости!!! Как не ви увряха тъпите кратуни, че народ, който е оцелял и се е съхранил хилядолетия, не може да бъде лъган и мачкан от шайка безмозъчни хиени. Всеки ден за вас е последен, изтървахте всички влакове. По добре освободете хората от присъствието си навреме, вземете си *** и мутрите и дайте на хората глътка въздух. Младите видяха, как се живее в белите държави и искат същото и тук. Отивайте си

9

Анонимен

преди 3 години

Наглото е липсата на чувства за самокритичност.При това слонско търпение на българите, да излязат вече на протест и да се правиш на ни чул - ни видял, е трагично. Въобразявате си, че ще бъдете вечно на власт.

8

Оставка на Върба

преди 3 години

Оставка през март месец... Не по-рано...

7

Анонимен

преди 3 години

Борисов не бива да подава оставка заради шепа купени от червени мутри ***.Руската БСП винаги е ограбвана България, за дължи страната с милиарди към Газпром, спряха фондове те при столетницата.

6

?

преди 3 години

Защо точно края на септември, някоя астроложка ли ви посъветва?

5

Стига бе

преди 3 години

Абе каква оставка бе, пускайте жандармерията да пребият тези терористи дето затварят пътищата! Има редовни избори след няколко месеца!Защо не защитавате нашите права?

4

Схеми

преди 3 години

Да за да окрадете всичко дотогава и да направите бъдещата работа на служебното правителство без пари почти невъзможнаЗНАЕМ ВИ САБОТАЖИ ПРЕДНИЯ ПЪТ

3

българин

преди 3 години

ОСТАВКА ! ВЕДНАГА ! А, ти се прибирай в Габрово !

2

Анонимен

преди 3 години

Оставка сега, незабавна! Лъжци ,крадци и мутряги!

1

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ не иска властта вече,но ОП стоят гордо и не пускат мутрата да си ходи.За ОП е въпрос на морал и на принципи-мъжка дума ,да се остане.Къде ти това в Бойко.Като слушам Бойко ми напомня нещо средно между чистачка в даскалото и клюкарката на блока дето събира парите за осветлението.Държава му дали да води.....Знаем кой,оня в сарая дето е султан на една посткомунистическа *** подготвена за ислямизация.