465

ДртПрч

преди 3 години

Бил готов със служебен кабинет! Наглец!

464

Шаши

преди 3 години

Обикновен, миньор, лекар и учител. Можеше и без партийно членство. Миньора го пращаха фронтовак. Лекарите ги пращаха в пущинаците, както и учителите. Нали имаше разпределение. И на всичките, някой натегач партиец им е правил живота черен. А имаше и ОФ натегачи. Комсомолски натегачи и тн.

463

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 494Виновният чиновник е намерен. Подследсвен е. С мярка за неотклонение е.Божков да си дойде, да го съдят, ако съдът реши, да върне парите. Толкова.Не става един да е виновен, а другият да счита, че му е дадено по право, защото се самоопределя като гений. Наглост се нарича това. Нали счита, че всичко е законно. Има съд - нека го докаже. Когато извършвам закононарушение, не мога да се позовавам на чието и да е съгласие или мълчаливо съгласие. Нарушението съм го извършил аз.

462

ДртПрч

преди 3 години

Това недоразумение още ли е президент?

461

Анонимен

преди 3 години

Той се е договорил да ползва "друга" норма. Знаел е, че трябва да ползва високата, но финансовият му гений му е подсказвал, че тогава ще е равен, а не всемогъщ.-------Не знам какво му е подсказал финансовият гений, но ако се е договорил, то е с държавен чиновник от администрацията на Борисов. Да си намерят виновния чиновник и да го вкарат в затвора, защото Божков има бележка от НАП, че не дължи данъци. Другото са мокри фантазии на Гешев.

460

Анонимен

преди 3 години

До 491Недей, не си отказвал да сътрудничиш на ДС, след като водещия офицер е преценил твоята готовност за вербуване. Тогава и санитар нямаше да си. Да не кажем, че и дружбата с малкото ти познати изчезва за миг. И ред други неща, ама темата не е тази.Игра си играете вие, не знаете какво е да оцеляваш в реална джунгла.

459

До 436

преди 3 години

Не е точно така. Това са оправдания на гузни съвести. Истината, е че за кариеристите беше важно да са партийни членове. Обикновен миньор, лекар или учител можеше да бъдеш и без да си партиен член. Ако не искаш да ставаш директор, тогава вече си трябва.

458

Ефрейтор от запаса

преди 3 години

Фигуранта уж учен чиляк,владеещ няколко езика,па излезе кух като градинска лейка а си отвори устата.Носенето на фуражка вреди на вас и на другите ойоло вас,

457

До481

преди 3 години

Не съвсем. Много пъти са катили баща ми, а после и мен - да влезем в БКП. НИЕ ОТКАЗАХМЕ. ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ НИТО НАЧАЛНИК СТАНАХ, НИТО АСИСТЕНТ, НИТО ДОРИ ШЕФ НА ОТДЕЛЕНИЕ. А МОИ КОЛЕГИ, КОИТО ЕДВА ЗАВЪРШИХА ОЩЕ ВЕДНАГА СТАНАХА АСИСТЕНТИ БЕЗ НИТО ЕДИН ДЕН ТРУДОВ СТАЖ В КЛИНИКА. Никой не може насила да те направи комунист - това НЕ са комунисти😂, а просто членове на партия с цел личен просперитет.

456

Анонимен

преди 3 години

Едно време хората насила са ги карали да стават партийци------Никого не са карали насила, кариеристите сами се натискаха.Освен това едно е да си станал партиец, за да учиш за доктор, друго е да си станал партиец, за да станеш пилот на самолет и трето е да станеш партиец, за да получиш милиционерски пагони и да биеш хората в участъка. Това последното е бил бащата на Боко.

455

Деса

преди 3 години

Цъкайте минуси той и моя така всяка вечер.

454

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНикога повече - за "пич". Ще включа интелигентната си нотка.Има си данъчна норма. Той се е договорил да ползва "друга" норма. Знаел е, че трябва да ползва високата, но финансовият му гений му е подсказвал, че тогава ще е равен, а не всемогъщ. Той иска да е всемогъщ. Психиатрия. Има и такива. Нужен ли ни е? На мен не, а на теб?

453

Шаши

преди 3 години

478 За Ленин, Ото Скорцени си пише много ясно. Мисля че, неговите началник му е разправял. Как са изкарали Ленин с шутове от вагона - не искал да слиза в Русия.

452

Деса

преди 3 години

Казвам му всяка вечер СТАНИ а той падни -нема оправяне.

451

До 473

преди 3 години

И от къде знаеш, като не си ходил войник? Баща ти е военен или такаа пише в опорките? Така ли обясняваш на клиентите си: нямам понятие от тая програма, ама знам, че е добра?

450

Анонимен

преди 3 години

Не, пич! Повярва трябваше да е в кавички. Не е редно да си вярваш в момент, когато знаеш, че лъжеш.-------Давай, обясни за какво е лъгал?Само не ме пич-освай, че много сваляш нивото.

449

Митьо луджев

преди 3 години

Аз такова като другите като не мога да направя нещо по добре да спра и другите да направят нещо си-седесарски слоган.

448

0

преди 3 години

До До 436Едно време хората насила са ги карали да стават партийци, иначе наказания, лишаване от много неща, отказ да се учи, пращане в лагер и т.н. мога да изброявам доста.И това съвсем не означава, че щом някой е бил член на БКП и в сърцето си е такъв, хората са се принуждавали, за да ги оставят на мира. Всеки е трябвало да бъде член,иначе няма живот за него и семейството му(знам от сигурен източник,преминал през това).Няма по-крадливо племе от комунистите, и вече пребоядисани такива радетели

447

Шаши

преди 3 години

449Извинявам се

446

До 463

преди 3 години

Георги Димитров живее няколко години във Виена, след като се измъква от Септемврийското въстание. Така, че е комунистическа легенда , че в затвора е научил немски. Не си прав и с примера за Ленин. За него важи собственато му определение за интелигенцията: "дерьмо". Но той е високо интелектуално "дерьмо. Радев няма нищо общо с това ниво.