114

Анонимен

преди 3 години

С такива манифестации, музики, хора и речи протест не се прави. Вижте как правят на запад.

113

Анонимен

преди 3 години

Абе хора, Конституционния съд произнесе ли се за правото на прокуратурата да разследва президента?! Искам да знам според башите виши съдии президентската институция дали е над закона и Конституцията! Чакам решението с нетърпение! Нали днвс беше заседанието!?

112

Анонимен

преди 3 години

Най-смешното е че България най-сетне е оправена икономически и финансово и е на правилния евроатлантически път.И тук червените полудяха.Това страшно ги вбеси.Как така?Нима 75 бяха за нищо си казват червените ***.Нима трябва да исдват ф 16 ,а не миговете.Нима еврото ще дойде ,а не рублата.Това е в основата на мутри -вън.Всъщност това е същият призив на същите сили ,които викаха Нато фашист през 1999.Позора,че там са и т нар предатели на СДС-костовистите.

111

Анонимен

преди 3 години

Как ще даде оставка бе :) нали това им е последния парламент на тия патрЕоти и много добре го знаят :)

110

Анонимен

преди 3 години

До ЗозоАми, че той, Бойко си е комунист, бе.С партийна книжка, която отказва да изхвърли.Отказва да се деполитизира (демек, да се откаже от БКП) и напуска пожарната.Та...вие, герберастите, ще ни говорите за антикомунизъм???Верно ли???

109

Анонимен

преди 3 години

Естествено, че има хора(агенти) на Герб, БСП, ДПС, ДА. 50% от тълпата са такива. Контрол да има. И пари взимат, ама много! А вие си протестирайте. Всеки работи зад кулисите, кой колко може да отскубне.

108

Анонимен

преди 3 години

Tъпaците по улиците, са poби на собствената си глyпост и тук някакви ми пишат за идеали и корупция...Момченца недорасли и глупави... Парите правят корупцията, а ако няма корупция има убийства...Толкова ли е сложно да се проумее, че това е омагьосан кръг и от него няма излизане. Ще ми лежат на асфалта и ще определят пътя на държавата, някакви кръгли и'диоти...

107

До 112

преди 3 години

До АнонименДа бе, знаем. За теб бъгларин е всеки, който подкрепя ГЕРБ, мисли, че руснаците са наши братя...който вижда всички свинщнини, които се случват в държавата...но не ги изрича на глас...защото...нали...да си българин, значи да си затваряш очите за безчинствата и беззаконията, които се случват.Така ли, псевдопатриотчеч??

106

Анонимен

преди 3 години

Искал да емигрира.Човече,щом това ти е в акъла,вярвай ми ти не си българин и никога няма да се оправиш.

105

Кучето

преди 3 години

С мирен протест няма да стане. Тези и със сила трудно ще бъдат прогонение. Призовават към мирен протест, защото много добре знаят, че куче, което лае не хапе. Обаче втурне ли се кучето напред без да лае - тогава бягай, ама бягай колкото можеш, ако искаш да оцелееш.

104

Зозо

преди 3 години

Много е прав Боко, на простите комонисти им се набива чурата редовно на всички избори :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

103

!!

преди 3 години

До Протести от офцеДа, то си личи и по държанието им,което е меко казано прос.т.ко. Как точно някой ще ги вземе на сериозно или ще ги подкрепи?Хора без работа за запълване на времето,пречещи на останалите и всяващи смут,който е добре обмислен и режисиран. Не завиждам на полицаите изобщо, какво са длъжни да търпят от тях.Това цивилизовано и културно държание ли е, на културни хора с претенции за промяна?

102

НАБЛЮДАТЕЛЕН

преди 3 години

Значи само едно нещо искам да ви кажа. ВНИМАВАЙТЕ МНОГО с тези които говорят, че били срешу "всички" включително и Радев. Това са инфилтрирани Герберчета които искат да преориентират протеста отвътре.Накрая така ше ви обработят, че ше свалят ББ и на следващата секунда ше се нахвърлят на Радев и автоматически ше отворят пътя на ББ за незабавно преизбиране.Вчера на протеста забелязах няколко от тях и много хора си мълчат и падат в капана. Внимавайте защото има хора на Герб вече в самия протест.

101

Мен

преди 3 години

Демокрацията не означава единомислие. Не можеш да претендира за Демокрация не признавайки различно мнение. Аз искам заедно с ББ да си ходи и Радев. Не виждам, защо той ви се струва различен. Защо като подкрепя протеста не остане на улицата от началото до края на протестите? Защо не е при хората? Слезе 3 пъти за по 5мин,да насъска и после си ляга да спи.

100

Анонимен

преди 3 години

Като деляхте комисионните от поръчката за изтребителите не ни канеше на диалог!Сега за какво ти е диалог, да запазиш откраднатото ли?

99

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 79Тва с гилотините е демоде. Почвай да плашиш с актуални неща, кАжи как всички яко ще измрем от вируса с невиждана ярост, ако корифеят на вирусологията, бащицата на народното здраве и благоденствие бат Боко, известен с партизанското си име "Акъл не набивам" вземе да ни изостави.

98

Анонимен

преди 3 години

Предполагам,че и герберастките *** не харесват Борисов,но харесват парите му,с които той ги захранва от шкафчето...те сигурно са назначени с връзки да тролят по президента и протестиращите,защото това си е сладка работа....дрънкаш по цял ден простотии и цинизми на клавиатурата и затова ти се плаща...дано не изядат накрая и един бой ,защото аз знам къде живее един от тези предатели и мушунгии...

97

До 92

преди 3 години

До АнонименДа. Само ти работиш. Само ти си вадиш хляба. Само ти си зает с мнооого по-сериозно неща, че да излизеш и протестираш.Да, протестиращите са едни безделници, които искат някакви безсмислени неща като демокрация, справедливост, изкореняване на корупцията, против мафиотизиране на цялата ни политика...но...в сравнение с това, че ти трбява да ходиш на работа всеки ден...ама, то, тези неща са къде по-маловажни.За протокола. И ние ходим на работа. Протестираме след работно време.***.

96

ОСТАВ А !!!

преди 3 години

Не Оставка, а ОстаВА - положението си остава. Толкова беше - иху-иху, после тихо.Преди да започнете с минусите се запитайте кога в БГ мирен протест е дал резултат. Още в началото на протеста (ако може да се нарече така) ББ заяви, че няма да подава оставка, после за момент помисли, че май става сериозно и извади 3 бушона - даде вид, че иска оставките на трима министри, за които сам заяви че са на Пеевски, след което видя, че няма смисъл да им иска оставките, народа се успокои и се разотиде.

95

Вмро младежи

преди 3 години

Краси, що се покри при протестите в Росенец? Иначе на декларации и планове сиголяма сила. На дела що стори? Защо използваш името ВМРО? Знаеш ли изобщо какво означава и какви хора са основали това движение?