53

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 54Комунистите се правят, че тия неща не ги виждат, но хората които всеки ден ги ползват ги виждат.

52

.

преди 3 години

Кой въ излъга така? Повечето Българи кълнат ЕС и желаят разпада му!

51

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 52То момчето не е виждало работа, ти за Европа го питаш. Недей така, че ще се обиди.

50

Христо Христов

преди 3 години

До 45Естествено, че ние сме си виновни, че влязохме в ес без съпротива.За наше добро трябва да излезем от ес, пък който си иска - да си стои в него. Лошо няма.

49

Анонимен

преди 3 години

Незнам за вас, но аз пътувам из страната. Навсякъде виждам едни табели - това е построено с евросредства, където съотношението нац. финансиране към евро такова е 1 : 10. Взимаме мин. 5 пъти повече от ЕС, отколкото даваме(пресметнете си го сами, има информация). *** то не става за 15-20 години да догоним Германия!

48

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовКомунистическите *** много хубаво ревете като видите одобрение за ЕС.Как е 16 часовия работен ден? Докара ли за кратка почивка или и тази година няма ходиш никъде освен във форумите?

47

Анонимен

преди 3 години

До До ЕСССРКъде в Европа средната заплата е 4000Евро? Ти не си стъпвал в Европа. Германия - 2300Евро, Испания-1700Евро, Италия-2200Евро, Франция - 2100Евро. Това са средните заплати в ЕС + това говорим за Брутни заплати + това ги сравняваш с Нетната средна за България от 400Евро. Да в пъти са по-големи от нашата, но хората имат икономики и си плащат осигуровките, а ние взимаме едни пари под масата, плащаме данъци и осигуровки за други.

46

Ф.С.В.

преди 3 години

Едно магаре теглило една тежка каруца-Обаче собственика на магарето искал ТО почти да не спи и да не яде-защото трябвало да дърпа постоянно каруцата-Един ден магарето спряло и казало че е гладно-Собственика му нарисувал на един лист трева и му го сложил пред очите-Магарето подскочило и тръгнало- След месец пак спряло-Собственика му нарисувал на лист една магарица-магарето пак тръгнало радостно.Един ден спряло-собственика му нарисувал вир-Магарето изяло листа и МУ НАБИЛО ЕДИН ГОЛЯМ КЪЧ В ЧЕЛОТО!

45

Анонимен

преди 3 години

До До ЕСССРОсвен да се хванеш на работа, а? Ама истинска.

44

Анонимен

преди 3 години

Поредната заблуда. Ще ни изкарат, че страдаме от Стокхолмски синдром.

43

Христо Христов

преди 3 години

Винаги има лумпенизирана шляка... която да "одобрява" провалената габриел например. Инак е нормално полуграмотното еднокнижно население да одобрява като идола си ес.

42

Комуно ...

преди 3 години

... троловете реват и под тази статия. Значи нещата се подобряват.

41

Зомбита с памет

преди 3 години

Много обичаме ЕС. Но ни е ясно, че сами сме си виновни, че още търпим комунистическата пасмина на БСП в държавата си. Да бяхме ги изринали още навремето си в морето. Ама те майсторски се пребоядисват и предрешават - партизаните. Сега има само един маркер по-който да познаем нашите - искаме ли в Европа или не. Не да ни надуват главите с празни думи "борба против корупцията", "мутри" и "мафия". Ние на тези им казваме обобщено - БСП.

40

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.В.Таван на пенсиите има и в Германия!"Евробанките в тази Държава си правят каквото си искат" - това не е ясно, какво се има предвид, общо лаене."Депото на всичките им опасни Отпадъци" - ЕС не е дала на България лиценз за опасни отпадъци, обратното ние си ги вкарваме незаконно(такъв лиценз има Германия, Холандия, Австрия). "сирииците да си останат в БГ" - къде са? "И защо ЕРП ЕВН е дъравно дружество което купи нашата ел мрежа", не е решено от ЕС. За нищо от нещата не е виновен ЕС, а ние

39

Анонимен

преди 3 години

А сега да погледнем какъв е образът на България в очите на ЕС:"България отново е най-корумпираната страна в ЕС, показват тазгодишният Индекс за възприемане на корупцията на "Трансперънси интернешънъл"."

38

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 42"7% статистическа грешка"Колега, отдавна излязохме от годините на боклукчавия начин на работа. В Комунизма може 7% да са били нормална статистическа грешка

37

Анонимен

преди 3 години

До РевРЕви, там близо, край някоя нива ....

36

Анонимен

преди 3 години

59% одобрение, +/- 7% статистическа грешка и малко напасване - може да се каже, че около 40% одобравят ЕС, и 60% са против. Но и тези 40% едва ли всички са съгласни с ролята на България на периферия и депо за евтина работна ръка.

35

Чиновник

преди 3 години

До Ф.С.В.За тези пари питай другарите си на Позитано 20. Тези пари те ги откраднаха преди 30 години и ЕС няма нищо общо.

34

Анонимен

преди 3 години

До ЗомбитаЕпа, зомбита сте, щом си вЕрвате на нещата които пишете.