15

Русофил

преди 3 години

Тука няма управление има твърдоглавие ,простотията на ГЕРБ злоупотреба с власт.Провинцията е по глупава Караянчева отдавна да си уволнена,джуджето Атанасова също,змията Дариткова също.Марш завинаги.Вземете и Паси и Плевналиев циркаджията.Да се надяваме на победа на истината Радев е човека който говори истината.Герб ходи с 25 охранителя от голяма любов от народа.

14

до до Въпрос

преди 3 години

......Ако не ГЕРБ, кой трябва да изберем?....приятелю, самозабравили сте се, започвате да приличате на партията на Хитлер през тридесетте.....незаменими за нацията

13

Караянчева

преди 3 години

Пекин е в Африка а България в Европа .Вервайте ми .

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 4Такива са в ГЕРБ, изобщо не й пука, стига да има пари, влияние, власт.

11

Анонимен

преди 3 години

гледай ти, спонтанно ви били пидкрепили, и да питам как дойдоха в Сф, на автогарата или жп гарата....хаха нее организирано като пионерчета.....сраммм, в голяма София не събраха хора.

10

До Въпрос?

преди 3 години

Въпреки че 70% от населението не участваше на миналите избори, 30% от останалите 30% избраха ГЕРБ.По-скоро въпросът е: Ако не ГЕРБ, кой трябва да изберем?

9

истината

преди 3 години

Да , точно ,той трябва и е обединител.

8

Анонимен

преди 3 години

лелеее да ти каже шефа че си тъ.а пу..ка и ти да му се кланяш ,ужас ,това е култ къмличността, Северна Корея на Балканите.

7

Анонимен

преди 3 години

Тази жена грам достойнство няма. Не мога да повярвам.. след всичко което чу по свой адрес.. толкова е тъжно.

6

Анонимен

преди 3 години

Гугутке, що не кажеш колко хора от София дойдоха да ви подрепят? Чиновниците ви дето ги бяхте строили там не се броят!

5

Анонимен

преди 3 години

За коя се мисли, че говори от името на кабинета? А кабинетът по-добре да не се озърта и да сдава властта.

4

Въпрос?

преди 3 години

Някой може ли да ми каже защо в София ГЕРБ не получи подкрепа, а трябваше да идват хора от цялата страна? Възниква въпроса как печелят тези хора изборите в София от 2008 година са на власт без прекъсване?

3

Анонимен

преди 3 години

Колко ли трябва да си безгръбначно същество, след като е чула онзи циничен запис, да продължава да се пъчи гордо по телевизията...

2

Анонимен

преди 3 години

Доживяхме и Женското Начало в Кърджалийската Приода да се изходи по въпроса...

1

Анонимен

преди 3 години

Само едно нещо трябва да се обясни ясно, без завъртулки - и то е защо се налага държавна институция да охранява обикновен гражданин като Доган, който "официално" е никакъв. А и другият изтъкнат гражданин стъпвал 2-3 пъти в парламента какъв повод е дал със законотворческата си дейност за да има заплахи към него? До момента, нито една институция, нито управляващ политик не е дал ясен отговор. Поради това народа остава с впечатлението, че всички институции работя за опредлен кръг, а не за народа.