89

Анонимен

преди 3 години

Проблемът е, че в България има много хора, които са готови да се продадат за жълти стотинки. Има много лакеи, които стоят зад гърбовете на господарите си, чакайки да им им се подхвърлят огризките. Тук визирам и полицаи, и съдии, и прокурори, и данъчни, и митничари, и всякакви други служители , част от държавната машина. А , замалко да забравя, и журналисти.

88

Край

преди 3 години

ББорисов - за това каза - Трябваше да сме ЗАЕДНО с Радев.Доган за пореден път изигра българските политици.Борисов го е страх от Доган Пеевски и Гешев.

87

Анонимен

преди 3 години

Колко продажен сайт е dnes.bg !...

86

Анонимен

преди 3 години

Тоз Доган по-важен и от държавата, бе. Значи има Доган - има държава, няма Доган - няма държава, така ли? Това ли е на Бойко стабилната и подердена държавица?

85

Анонимен

преди 3 години

Гледам коментарите и се чудя колко чугунени глави има в България, които още не са разбрали, че ДСаря Доган е руският наместник тук. Не случайно около Пеевски се въртят руски пари.

84

Анонимен

преди 3 години

хаха връзкарите чалгаджии губят държавата си бавно но сигурно. хайде, връзкари партийни бизнесмени оправяйте се и ръкопляскайте като промити мозъци сега!

83

Анонимен

преди 3 години

Ако народа тръгне на масова разходка на чист въздух в Банкя, пак ли ще докарат "разхождащи се" от Родопите?

82

Пияния помак

преди 3 години

Аааааааа, не става така. Башибозука от снощи е на плаж там, първи дойдоха. Даже си имат документ за провеждане на митинг. Полицията не може да пуска сега там каурите да правят митинг. Има демокрация тука.

81

Анонимен

преди 3 години

Значи, излиза, че плажът наистина е държавен, но неизползеаем, защото е даден на частно лице без нищо. И проблем няма, нали? Искам и аз плажа до мойта къща и НСО да ми го охранява? Смешляци от всички партии това, което става, не е ли позор? Тия 5000 от ДПС какви са? Плажа ли бранят, държавния, кпйто е и мой, или бариерата, или е имота на Доган ще стоят на частната територия. Пълна смешка. Но така пък сплотяват хората за протести до дупка.

80

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

И тези са прости като нашите българи от ГЕРБ.Шефът им спи в палати, а те нижат тутун за жълти стотинки.Нашият *** спи върху пачки, а го защитават хора, които нямат 2 лева.*** народ - слаба държава !И българи, и турци, и другите ...Докато браним тираните си, ще сме все на дъното на Европа !

79

Анонимен

преди 3 години

Тоя Илхан Кючюк, където са го споменали в стаията, е толкова българин, колкото аз съм нигериец.

78

Анонимен

преди 3 години

Турците трябва да разберат, че Ахмед Доган е ром. Той е роден в с. Пчеларово, където живеят само роми мюсюлмани, част от които се пишат турци. Но не са. Освен това няма и средно образование, приет в университет заради Държавна сигурност. Това го има и в досието му, което лесно може да се намери.

77

Анонимен

преди 3 години

До 81Не са турците проблема, от тях нищо не зависи, а българите полицаи които са продажни.

76

Анализатор

преди 3 години

През годините частната фирма на Доган наречена ДПС събра много пари. Нормално е да има платени хора, които да го защитават. Време е да си плати. Призовавам всички, независимо от техния етнос и вероизповедание да се съберем и да го накараме да плати цената за алчността си.

75

Анонимен

преди 3 години

Христо Иванов може да е всякакъв, но показа кой реално управлява държавата в момента.

74

Анонимен

преди 3 години

Половината от ДПС са чисти българи!

73

Анонимен

преди 3 години

Махнете турците от там че сеят коронавирус и правят огнище. Заради тях няма да позволим да ни заключат пак по къщите ни. Нямат ли страх от Аллаха че ще се заразят и умрат.Явно животеца не им е мил.

72

Срам

преди 3 години

Срам ги е да си покажат лицата. Само гърбовете. Не са по своя воля. Те са еничари платени без воля

71

V

преди 3 години

Е успяха да върнат робството поне в една част от България .Залива Росенец .По гербаво време кво ли не става по тия земи .

70

Свинсо със зеле

преди 3 години

Събраха башибозука - основно помаци.Ни риба, ни рак!