41

Анонимен

преди 4 години

Къде се гласува как работят службите на кой са подчинени и кого да охраняват ? Волен май ще се окаже прав, като ви каза да обърнете внимание на тоалетните по арестите, че скоро може да ви се наложи да ги посещавате.

40

ivailo

преди 4 години

На тоя не му омръзва да лъже по цял ден, и то да го прави по телевизията.

39

Бойко, доган те

преди 4 години

нарече ***, а ти само му се слагаш.

38

Sichtpunkt

преди 4 години

АЗ РАЗБРАХ ЧЕ НАЗНАЧЕНИЯТ ОТ РАДЕВ, К. СТАНЧЕВ ШЕФ НА НСО Е ИЗИСКАЛ ОТ МВР БУРГАС ДА БЪДЕ ОХРАНЯВАН ИМОТА НА ДОГАН ДО 15.09.20..

37

аз

преди 4 години

До 25. Доган отдавна не е действащ политик. Не е и на държавна служба. Защо трябва да бъде охраняван на държавна, т.е. на народна сметка? Били му запалили имота. И моята кола изгоря като запалиха тази на един организатор на протести на герп и кандидат за президент. Мен защо не ме охраняват?

36

Аман

преди 4 години

Цял ден ли ще дефилира по телевизиите този корумпиран неадекватник?

35

Анонимен

преди 4 години

Това че години наред слугуваш на Доган ти си знаеш защо ,явно си делкахте всичко наполовина сега дойде ред да отговаряш.

34

Анонимен

преди 4 години

Естествено, че до 15ти.... докато Доган е там.. После ще се захлади и той няма да е там и плаж Росенец ще бъде достъпен от гражданите!!!

33

Анонимен

преди 4 години

Абе Радев не знам да е бил шофьор на Маргините за разлика от Толупа с пачките.

32

Анонимен

преди 4 години

Добре но нека тогава МВР или НСО да пази и бай Пешо от село Крушово когато ромчета го начеколат заради пенсията.

31

История Булгаристана

преди 4 години

Герб са ортодоксални комунисти по дефоулт,рожби на ДС на БКП!Както и всички други партии и партийки,БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ!Десидентите бяха обявени за фашисти и не допуснати в България.И коккото и да триете,и пишете глупости,истината няма кой да я промени.Все още има живи които помнят!!

30

Анонимен

преди 4 години

Направо се изприщих от този наглец ! Пак брифинг ! Този човек обсеби всички телевизии ! Народа се събуди Бойко.....дали ще ти се върже пак на манипулациите и лъжите ?

29

Анонимен

преди 4 години

ГЕРП са направили калпави закони и затова е кашата. Доган не може да бъде охраняван от НСО ако Иванов го нападне,а ама Борисов може да го пази МВР когато 200 души протестират че искат любов с ГЕРП пред сарая му в Банкя. За един винаги охрана а за другия не може.

28

Анонимен

преди 4 години

Турчина Доган откъде извади милиардите си за построяването на тези замъци.Та той задмина Бил Гейтс.От такива като него и Пеевски с послушника Винету, пенсиите ви ще са 250 лева.Много олигарси в най бедната държава.Станахме за смях по цял свят.Корабът потъва.

27

Анонимен

преди 4 години

незабавно да се уволни и разследва за престъпления по служба човекът, който е подписал заповедта за охрана по суша и вода!!! ОСТАВКА!!! МАФИЯ!!!

26

Анонимен

преди 4 години

Каквото и да направи мутрата от тук нататък той си отива. отива на съд

25

Ин то дъ Трап

преди 4 години

Отвратителен гнусенн тип

24

Анонимен

преди 4 години

Щом има няколко опита за покушения срещу Доган,също и заплахи и покушения срещу Местан и Пеевски,а неотдавна и запалиха сарая на Доган,разбира се ,че са длъжни да ги охраняват,какво се правят на луди тези олигарси,готови са да свалят охраната и избият хората и политиците,за да свалят законното правителство!Оня ден в ПИК изнесоха данни за покушенията,а днес има прясна новина и в Монитор!

23

Стар Бургазлия

преди 4 години

А КОЙ е отправил ИСКАНИЯТА за охрана на парк "Росенец" по суша и вода ? A защо не и по въздух ? Нашaтa база на ВВС в Равнец е вече в историята, но в Странджа в "приятелска" Турция все още съществува подобна база.

22

Анонимен

преди 4 години

Комунистите си вкараха автогол ! Финансирани от В.Божков те преминаха границата на компроматизма дотолкова,че балона да се спука и всеки да разбере за подмолния им план.Хвърлиха гюлето по държавата,но то се превърна в бумеранг по пътя си.Зад всичко стои Божков,този престъпник трябва да бъде разстрелян публично ! Още по-жалко е,че обикновени граждани застават зад него без да подозират ,че са манипулирани....ама как и да разберат,лъжицата никога няма да разбере вкуса на храната !