62

ааа

преди 3 години

И как пък стигнаха до извода, че няма стаден имунитет? Просто трябва да го преболедуват повече хора. А като се крият като мишки по къщите си това ще отнеме години. В бг са го преболедували максимум 100-200 хиляди човека, за какъв стаден имунитет си говорим въобще.

61

Анонимен

преди 3 години

Излиза че ние хората с нашите мерки пречим на природата да си свърши работата. Можеше да изолираме само рисковите групи преди месеци а ние тогава изолирахме цялата държава.

60

Анонимен

преди 3 години

Има доста българи в Испания, има доста Българи които общуват с хора от други страни и всички знаем каква е истината. Стотиците хиляди, милиони коментари в мрежата са от реални хора от цял свят, ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАШАТА ПРОПАГАНДА

59

избирател

преди 3 години

Всяка статия е подготовка,за есенните ограничения!!!Ей,как го измислиха само,тоя нов световен ред...Наистина не вярвах,че всички нации са толко податливи!!!

58

Привет от Танзания

преди 3 години

Срещу ковид-19 за да си изградите имунитет - яжте папая!

57

Анонимен

преди 3 години

От 53 за да може Мъск собственика на Гугъл и прочие да се къпят в пари докат обслужват със системи за следене на собствените им народи фашистки и комунистически диктатори като Тръмп Болсонаро Ердоган и Ким Чен Ун.Защо ли, защото всички тия апликации за телефони например уж за следене на контактни с вируса а реално за тотално следене са прозведени поне като програма от тях.А стаден имунитет, как да се постигне като всички са затворени по къщите и не влизат в контакт с вируса тоест няма стаден

56

Анонимен

преди 3 години

Тази новина сигурно ще помогне на испанския туризъм както и на гръцкия. На есен с песен при баба Ангела за нови помощи от 1-2 трилиона. ЕЦБ във Франкфурт печати на пълни обороти.

55

Анонимен

преди 3 години

Вируса няма да изчезне колкото и да се спазват мерки. Там където спазват мерки е същото както в страните в които спазват мерки.

54

Полк. доц. Мангъров

преди 3 години

Ами явно не е чак толкова заразен този вирус! В България процента е под 1, видно от последните независими проучвания сред населението на Пловдив. Освен това как може едновременно да търсиш стаден имунитет и да въвеждаш в същото време мерки за социална дистанция? Ясно е като бял ден вируса няма да изчезне с магическа пръчица, а това с дълго чаканата ваксина и мижи да те лажем. Който някога си е слагал антигрипна ваксина знае какво може да очаква-единствено по-тежко протичане на сезонния грип.

53

Анонимен

преди 3 години

Преди Мангъров да изнесе лекцията за стадния имунитет голяма част от хората не знаеха за него.

52

Fool

преди 3 години

Сега да дойде Мангъров да ни каже как трябва всички да се съберем и да се прегънем с брачедите. Така всички ще се заразим и ще имаме най-якия стаден имунитет. Така ще докажем на испанците и англичаните, че където те не успяват Магъра вигани ще покаже колко в грешка са всички останали лекари и учени!

51

Анонимен

преди 3 години

Е нали спазваха мерките и пак са по-зле от други страни които не спазват никакви мерки - какво са доказали, че като спазваш мерки и се пазиш си по-зле и имаш повече болни и жертви от тези които изграждат имунитет.

50

Анонимен

преди 3 години

СЗО са дупе и *** с техноелита и корумпирани до мозъка на костите.Запитайте се кой печели от тази планирана епидемия две групи хора Биг Фарма демек фармацевтичната мафия и техноелита тоест технологичните международни корпорации които имат интерес да дигитализират пазара тотално тоест вече да работим само ня компютри от вкъщи защото така имат пазарен монопол.А който е хуманитарно ориентиран обича да работи нещо не свързано с машини или просто не е роден за програмист сори пич умираш от глад за

49

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 48Тогава ще се организират мачове с няколко хилядна публика.

48

Анонимен

преди 3 години

A защо в страните където не взимат мерки и изграждат стаден имунитет примерно като Бразилия имат същите показатели и цифри както страните които взимат мерки и карантити и извънредни положения?

47

Мангърчо

преди 3 години

Мангъров - президент на РБ.

46

Анонимен

преди 3 години

Заглавието е гешно. Стадният имунитет е възможен, но трудно доситжим, понеже се взеха мерки за ограничаване на контактите между хората.

45

Вуте

преди 3 години

Пием вино и ракия и пет пари не давам кво са рекли еспаньолците.

44

Анонимен

преди 3 години

В Бергамо, Италия антитела има 57% от населението, така че стадния имунитет е възможен!

43

а защо

преди 3 години

искат стадният имунитет да обхваща и рисковите групи ??? достатъчно е 70 % но да бъдат поставени рисковите групи под карантина и тези проценти да бъдат постигнати при безрисковите групи . така лесно ще може вируса да изчезне без да се претоварват здравните системи или да умират хора .то и без това хората над 60 години са пенсионери и няма нужда да щъкат налява надясно. просто нещата трябва добре да се организират