9

Никой

преди 4 години

Не се подиграва нито игнорира вируса. Просто ни писва да слушаме едно и също... това колко са болните или кой е интубиран като новина с какво ти помага?

8

Аналогия

преди 4 години

Още не можем да ги докараме до стандартната бройка умрели при ПТП в България. Дали да не наложим военен режим, докато последния автомобил не бъде претопен. После ще ходим пеша, ама ще сме живи!!!!!! :))))))))))

7

Аха

преди 4 години

Тези коментари,колко е безобиден и незначителен Китайският вирус се драскат от млади и здрави хора,които демонстрират нагъл егоизъм и даже не се притесняват да бъдат цинични.Но един ден ще остареят и разболеят.И тогава дано си спомнят когато са се държали високомерно.

6

До 5

преди 4 години

Аз ги спрях и сега ти завиждам.

5

От 1 до 3

преди 4 години

Да, аз чадя яко и си ме боли дроба и така. Това е идеята, не се знае откъде ще му дойде на човек. Пий, яж , носи си дрехите и квото такова. Тия статистики само товарят психиката. Нито ще те предпазят нито нищо.

4

пияница мистик

преди 4 години

До CopocoидДобре е, че сам признаваш какви сте избирателите на БСП - пенсионери и болни старци :))) Евала за което

3

До 1

преди 4 години

Ако народът се интересуваше от останалите 304 души, починали вчера в БГ, щяхме да живеем в стерилна стая, с гумени стени. Но сега моден е вирусът. 37000 с рак, причинен от цигарите - пушим си, ама ни е страх от вируса, евентуално покосил 200 човека.

2

Copocoид

преди 4 години

Тиквата и правителството на ГЕРБ решиха да намалят противниковите избратели и пенсионерите, ама вие все още не го осъзнавате.Вирусалозите от САЩ пуснаха записи за нов смъстоносен щам, дано да се лъжат.Пазете себе си, пазете близките си да не стане след това - "ама какво се случи, аз не знаех за това"КОВИД-19 е маратон, а не 100 метров спринт.Излизайте по парковете и планините и правете повече спорт и се пазете!

1

Ега...

преди 4 години

Днеска не си взема една мастичка на лристали и не се напия до припадък! Писна ми да слушам за тоя вирус, за умрели, за интензивни и интубиране. Станах половин лекар и вирусолог вече. Квото има да става ще става и без тия шитни! А наздраве народе !