108

Анонимен

преди 4 години

До ТонкатаГолямо пламване.УжасТ!!!187 хоспитализирани

107

Анонимен

преди 4 години

Борисов, защо нареди на Щаба да вдигне мерките.Щабът трябва да бъде медицински, а не политически орган.Трябва да пази народа, а не приятелчетата ти олигарси.Ти си лично отговорен за нарастващия брой заразени.

106

Тонката

преди 4 години

Какви мерки е затегнал Борисов - огнищата са на местата точно където никога не е имало затягане, но затова пък са най-опасни - заводите.

105

ПРОФЕСОР ПРЪЦ

преди 4 години

ИНТЕРНЕТ ТРОЛОВЕТЕ И СЕКАКВИ ДРУГИ ТВАРИ ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА-КАТО ДИНОЗАВРИТЕ---ЗАРАДИ ВИРУСА...ЩЕ ОСТАНАТ ДА СЪЩЕСТВУВАТ САМО ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ НА ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ---БГ ПОЛИТИЦИТЕ-СКРИТИ В БИВШИЯ БУНКЕР НА ТОДОР ЖИВКОВ И БИЛ ГЕЙТС--ЩОТО ТОЙ ИМА ВАКСИНА...

104

Анонимен

преди 4 години

Сега Ту лупа Боко Тиквата и Шайката му от корумпета ще се оправдават пак с някой друг за алчноста си и некадърността си.Може би новия виновен ще е Мангъров.

103

аз 108

преди 4 години

Извинете за грешките.Имам проблем с клавиатурата.Приятен ден и много здраве на всички!

102

Анонимен

преди 4 години

Нинова и Радев не управяват.Управляват лъжливите и крадливи корумпирани *** от ГЕРБ.Всичките до един схемаджии.Няма ден без да лъсне някой министър и крадливата му рода.

101

Анонимен

преди 4 години

До 114Аз не ходя на работа и не ползвам градски транспорт.Та май тъпия си ти.

100

Факт

преди 4 години

Очаквано развитие на заразата след като така и не спряха вноса на вируса от чужбина. Нарича се неадекватни мерки. Така ще бъде докато мерките се оценяват по тяхната строгост, а не по тяхната адекватност на ситуацията.

99

Тонката

преди 4 години

Тук под новините в Днес.БГ *** обвиняваха Бойко кога затегна мерките и разправяха,че няма коронавирус,а сега същите го обвиняват,че изтървал нещата и заразата ще пламне из цяла България:):):):)Стари партизански номера:):):)

98

Анонимен

преди 4 години

Прави впечатление, че приетите в болница вече не са толкова много, не са голям процент.

97

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 115Пък ти си много хубав.Въшлив бесепарски ***.

96

Анонимен

преди 4 години

Улични ку4 ки са само троловете на фашистите от ГЕРБ :)))Нещастни болни мозъчета фашистки, като мадам ДончевА с тоягите и морковите и като Гешо Вишински, инструмента на Бога, милицонерски син, праведен христиенин с две извънбрачни деца.

95

До Анонимен

преди 4 години

"използването на градски транспорт е задължително, нито ходенето в завода."=====Не знам дали само се правиш на tъп, или ти идва от вътре - щом казваш, че може ей така да си решиш да не ходиш на работа, нека да бъде на твойта.

94

Анонимен

преди 4 години

За съжаление родните власти подложиха населението на гигантски биотерористичен експеримент (понеже точно за това говорим)без дори да се знае дали това ще има някакъв ефект. И да напомним - стратегията на "стаден имунитет" преведена на нормален език означава "няма да правим нищо да спрем вируса, колкото умрат, умрат, който оцелее, оцелее". Въобще не е сигурно, че дори ще се изгради изобщо някакъв имунитет.

93

Анонимен

преди 4 години

В специализирания сайт за информация има положителни промени, но има доста, какво още да се желае. Например: от дадените случаи по области да има разбивка кои са в интензивно, кои са в болница тежки/леки, кои са на домашно лечение, колко са излекувани, колко са починали. По-добре е да са не по области, а по общини. За да не заема много място, сведението можеше да бъде направено във форма на картата на страната и при кликваме *** съответната община, да си излизат таблици.

92

Анонимен

преди 4 години

До ПРОФЕСОР ПРЪЦВ ЛИДЛ има примоция - 40 ролки за 21 лв.Запасих се.

91

Анонимен

преди 4 години

Голяма илюзия е да предполагаме, че може да се говори за подобряване на ситуацията. Ние все още сме в началото на пандемията, мнозина забравят този факт!

90

до 64

преди 4 години

БСЖ не значи,че няма да св заразиш от корона,но се болеста е по малко смъртоностна.Виж аква е разликата в броя починали в Русия и в САЩ ,като броя на болните и в двете страни е голям,а някои професори не спряха да хвалят американското здравеопазване.в САЩ ако нямаш пари умираш като куче.Тази ваксина спаси навремето много хота от туберкулоза.Толкова прости и неграмотни хора има,че да се чуди човек как оцеляват.

89

Sata NATO

преди 4 години

Улични ку4 ки са само троловете на фашистите от ГЕРБ :))) Нещастни болни мозъчета фашистки, като мадам ДончевА с тоягите и морковите и като Гешо Вишински, инструмента на Бога, милицонерски син, праведен христиенин с две извънбрачни деца.