13

F-16

преди 3 години

А САЩ ще доставят ли модерните 50 годишни F-16 за които ръсихме милиарди, или?

12

избирател

преди 3 години

До 13-тиАко визираш мен?А съм с 3-то отделение,нямам и средно!

11

Беден българин

преди 3 години

Трябва да свалим от власт комунистите от ГЕРБ и комуниста Бойко Борисов и от некъде да ни дойдат чесни капиталисти да изберем чесни капиталисти да ни управляват и да живеем в капитализма да забогатяваме, да печелим много пари, да караме яхти и бугатита да возим красиви жени бугатитата и на яхтите, да живеем в палати, но комунистите от ГЕРБ ни пречат да се развие капитализма!

10

Анонимен

преди 3 години

До избирателМхм. За хора със средно образование е доста съмнително.

9

Анонимен

преди 3 години

До дарвинова истинаКажи нещо за Раша.:))))

8

избирател

преди 3 години

12 статии,за "короната" и ни една,от Дубай или,за Барселона...Съмнително някак?!

7

Бау

преди 3 години

Мда ... В нещо сме първи :D И после: "Бедни сме! Бойко/ГЕРБ са виновни!" Мне не са ... просто сте необразовани и глупави ...

6

Анонимен

преди 3 години

До Есе"Колкото, по-глупав е един човек,толкова повече вярва в конспирации."Факт. Чакам, избиратели, славяни, 2лупи, ф-ки, реалисти, обективни, хахахо-та, ами-та, да, да ама не-та и прочие да си дадат незменното компетентно мнение по всички видове конспирации: от коронавируса, през ваксините, през заговори за новия световен ред.

5

Анонимен

преди 3 години

А оръжията за масово унищожение на Саддам за които всички световни медии гърмяха и експерти даваха доказателсват, а САЩ заради това убиха 1 милион цивилни в Ирак, от които 200 хил деца - това конспирация ли беше, или САЩ с убийството на 1 милион цивилни спасиха западната цивилизация от оръжията за масово унищожение на Саддам?

4

Анонимен

преди 3 години

Без конспирации, корона-вируса си свърши работата:1. Унищожи тези които тежаха на здравните системи (много болните и тези с по няколко заболявания)2. Ограничи икономическата миграция от източно европейските и азиатските държави

3

Цивилизован

преди 3 години

На Запад в цивилизованите Западни Държави хората всеки ден в осем вечерта излизат на балкони и прозорци да пляскат и всичко пляска и децата пляскат от малки да се учат цивилизовано да пляскат, само дивите българи не пляскат и вярват в конспирации.

2

2LOOP

преди 3 години

Вярвам че БАЦЕ Е ВЗЕЛ 60те МИЛИОНА ОТ ЧЕРЕПА.

1

Есе

преди 3 години

Колкото, по-глупав е един човек,толкова повече вярва в конспирации.