112

До 112

преди 4 години

Ти май не си срещала мъж който да не пие и да е нормален да не с от лесби нпо

111

До 112

преди 4 години

Точно трайно безработните и да имаха пари ,защо мислиш ,че ще иска кане корсо и голф май не те а ти искаш затова и те си търсят чужденка и сурогатна

110

Анонимен

преди 4 години

Тука има болни жени мислят,че мъж не би погледнал грозна жена всъщност мъжете не гледаме толкова как изглеждате а какви сте но вие гледате само парите е това вече си е факт колко жени биха се хванала с някой без 1 лв в джоба

109

Хмм

преди 4 години

Има и друг фактор. Хората в едно семейство трябва да се подкрепят. Т.е. когато е нужно само мъжа да гледа децата, да го прави, а не да си гледа мачовете. Мъжът трябва да разбере, че нещата, които са направени в къщата също са работа. Жената пък трябва да разбира понякога защо мъжът трябва да работи до по-късно, за да може да изкара достатъчно доходи за къщата. Но когато той е в къщи трябва да помогне малко. Дали чинии ще измие или ще вземе децата навън, важното е да отмени.

108

Да бе

преди 4 години

Да бе да, ще раждам деца на мързелив българин, дето си чеше топките и плюе по улицата, купува си голфо, кане корсо и последен модел телефон, а вкъщи живее на балатум и чака да му правя салата всяка вечре, щот той няма пари за друго освен за бира.Не, мерси! Или към чужденец, или към доносрка банка се насочвайте, мили български жени, пък нека после ви пишат по статистиките, че сте раждали малко ;)

107

Анонимен

преди 4 години

До ИванДаааааа,бе,да си избере някой агресивен побойник да трепе децата и нея - бой,глад и ефан,разбира се,че трябва да се подбира и характера на мъжа!

106

анонимен

преди 4 години

Анонимна със задръстеняците е мнооооого права. Колко от вас търсят грозни?

105

Драган

преди 4 години

До Анонименне са 1-2 пъти в годината, а много повече ! А дискотеките ? А цигарите, алкохола ? На вас все правителството ви е виновно, което и да е то !

104

f

преди 4 години

А може ли банката да е крала, след като навсякъде всичко се следи, и освен убийствата, друго не е ставало? То ако нямаше полиция, банката щеше да прикрие убийствата, все едно не са ставали, ако толкова голяма и властна, ето че има някаква полиция и е станало на въпрос за убийствата, или да се покрият от полицията че не са виновни те. Дългът остава, стига сте си измисляли само оправдания!

103

До Анонимна

преди 4 години

Разбирам те, бих направил всичко за теб, ако си така мила и в реалния живот,ако искаш остави кординати и ще имаме хубав живот топла госпожице. И ще ти осигуря стандарта или поне ще опитам да ти го осигуря.

102

Иван

преди 4 години

До АнонименАбе муцка, ти от къде знаеш какъв ще е този мъж след 5 или 10 години ? Какво значи да си паснете ? Пита и Джоли имат 6 деца и се разделиха. Хвърляш се във водата и това е ! Търсиш и ти не знаеш какво търсиш !

101

f

преди 4 години

Вижте сега, с тези уж жестоки убийства, и няма значение колко жестоки, защо гоните банката?? Тя била най-голямата, но важно е реални пари какви имаш като кеш в себе си, а не на хартия дълга, само с дълг на хартия как ще крадеш? Като не може да си опазиш властта! Дългът остава в голямата си част, какво като са ставали убийства жестоки, и с убийства трудно се краде! Кои са жертвите, обикновени хора, как чрез тях да е крала банката?

100

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАко сега съм млада жена и искам да имам деца,здраво семейство и аз ще си подбирам характера на мъжа и състоянието на мъжа,защото ако не е с добър характер и не си паснем ,ще страда цялото семейство,вкл. и децата,ако не е с добри доходи,децата ще мизеруват и няма да имат добро детство и добра переспектива,това са вродени инстинкти у жената.

99

Анонимен

преди 4 години

Жените предпочитата да си пекат задните части с някои арабин или африканец или мутра а не да се хване с някой слаб безработен любовник ем в такъв случай слабите безработни любовници се насочват към други жени и така намаляваме до като остане само царя слънце накрая и царя слънце ще си навести Барселонската вила :) :) :) :)

98

Кофти условия

преди 4 години

на живот до това водят.......само бай амгал се множи щото е необразован и не му дреме,че чаветата му живеят по-зле и от някой животни.

97

Дтлгиякоравмечпирата

преди 4 години

Насочвам се към острови на които имагорещи жениа вие се насочете към острови на които има горещи мъже н

96

До анонимна

преди 4 години

Да може и да търсим грозна зависи от нея ,ами да няма да и купуваме все пак това си е паразитиране да я отглежда мъж вие искат богат да ви отглежда не е ли така ако ти не си такава остави кординати и ще имаме щастлив живот госпожице :):):):)

95

f

преди 4 години

Или заради тези жестоки убийства в бг, властта отишла не толкова в банката и ***, колкото в долните муйни от сащ и смрачили! С БСП преди 2007 си беше добре!

94

анонимна

преди 4 години

Стига сте обвинявали жените, бе задръстеняци! Колко от вас могат да издържат жена с 4 - 5 деца, защото при повече деца тя не може да работи? А ми кажете колко? И били търсели богати? Вие само грозни ли търсите? Всички се оглеждате за нещо по-засукано! Освен това повечето от вас в никакъв случай не искат да се женят! Работила съм с мъже и всеки ден слушах как нямало да търпят някаква си и да и купуват пар.цали!

93

До господина

преди 4 години

Хапчетата ли забрави или емигрирай може да намериш жена или да намериш мъж