323

БХК, Кънев

преди 4 години

Кристо е добро предложение, наистина, но има и по-добро - Летище Джокпол Фрийман, така тъкмо ще изкажем не само почит към мразещите България, но и нашата благодарност към АНТИФА!

322

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАбе ,да не мислиш,че трева пасем или ядем доматитУ с колците,превъзнасяха си го Кристо,не защото е някакъв творец,а защото е франкофон!Ако видиш работите на доста български творци,българските творци с творчеството си,го слагат в малкия си джоб тоя *** опаковчик!

321

Горан

преди 4 години

Доста налудничава идея е да се опакова например Райхстагът, или плажната ивица... Истинско чудо е, че този наш известен по цял свят и всепризнат художник не си е останал в България, та да му хрумне да опакова пещерата Проходна, позната като Божиите очи...

320

Димитър

преди 4 години

Васил Левски " Добри хора ми трябват байно, хрисими, човеколюбиви , да обичат всички хора, маскари има колко искаш в анадола". Та всички вие мразещите , май не сте българи, а долни анадолци.

319

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКак да не знаем кой е,ти ако не знаеш,ние го научихме още през 90-те години,когато бях тинеджър кой е опаковчика и опаковаше и Райхстага и че е антибългарин.Пет пари не давам за него,да го разкарат от България заедно с името му,този ***!Той дори не смееше и българското си име да произнася,че го прекръсти на "Кристо",*** такъв!

318

Анонимен

преди 4 години

Столичното летище си има име и няма нужда да се променя. Писна ми от политикани, Ентелектуалци,и творци халтураджии който нямат ясна преценка за себе си и нарцистичното им същито с бели конци его се пръска по шевовете.Също като Веждито който се напъна та сложи излишното име "500 квадрата"на Националната галерия. А самото название Национална галерия си е показателно и самодостатъчно.

317

Анонимен

преди 4 години

Откровенно се възмущавам от такива предложения. Тоя маниак е избушил тотално.

316

Киро Х

преди 4 години

Хм... а защо пък да не го кръстим на името на Криско?

315

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 329Такива като тебе са много смешни.Застанал до нещо обвито с найлон и цъкащ с език колко велико изкуство било това.Ама щом се чувстваш не Бай *** след среща с такова изкуство - съзерцавай. На никого не пречиш.ЗА МЕНЕ ТОВА Е ТЪПОТИЯ.Имам право на мнение нали?

314

Додо

преди 4 години

Thanks, but NO, THANKS! Бившия депутат е намерил начин да се качи нависоко и да се изходи, така мощно, че да го видят и чуят през 10 паланки.

313

Пян_Гъ

преди 4 години

Може да си всякакъв, но когато се отречеш от родината на славните български царе, на Ботев, Левски и Раковски, в най-добрия случай ще останеш СПОРНА ФИГУРА в страната, която ги е родила. Живите няма да позволят да стане нещо друго. Това е просто анализ, Иначе лично аз ценя уменията на художника, но в Праламента не бих гласувал за такова решение.

312

Анонимен

преди 4 години

До дизайнераДокато говориш, че той не дължи нищо на България и България не му дължи нищо, си абсолютно прав. В момента, в който започнеш безпричинно да плюеш ставаш бай ***. Френския президент му отдаде почит, СиЕнЕн, БиБиСи и Арте също, но явно тукашните високоеволюирали естети са последна инстанция. Па, да бяхте и вие направили такива "опаковки" дето целия свят да говори за тях.

311

Анонимен

преди 4 години

Много добро предложение! Кросто олицетворяваше осъществената мечта на избягалия от България. Тамън като за име на Терминал 2.

310

***

преди 4 години

Ама разбира се няма да кръстим Димитър Списаревски я, не е модерно, друго си да кацнеш на летище "Кристо"

309

Анонимен

преди 4 години

95% от населението на България, до онзи ден не знаеше кой е тоя.А сега изведнъж - летище.Що за слабоумник или провокатор е тоя Юлиан Попов?

308

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 325Аз не смятам, че трябва летището ни да бъде кръстено на него. Само адресирах безпричинните опити за обиди към изкуството му. То е признато по целия свят. Да им имам самочувствието на бай ***, които са зинали да плюят и да обясняват как ставал за име на опаковъчна фабрика.

307

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 318Ауууу.На кой говоря такива неща бе?Махни си псевдонима.

306

дизайнера

преди 4 години

@анонимен 319: Каквото повикало, такова се обадило. Да кръщават летища на негово име в Париж, Ню Йорк или където се е чувствал в своя родина. Очевидно не е дължал нищо на България и България не дължи нищо на някакъв злобен опаковчик с претенции. "Изкуството" му предполагам го разбираш. ;)

305

Анонимен

преди 4 години

До ИдеяДжон Атанасов някога през живота си бил ли е в България?

304

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 319На кой му пука защо е избягал от България?Решил е - избягал е.Не съм чул някой да се оплакал, че му липсва 60 години.И сега изведнъж почват да ни го натрапват.Айде у лево.