81

Анонимен

преди 4 години

свърта му само повод да грабят и вилнеят, нищо общо с протест и спаведливост, то белите убити от полецията са два пъти повече - статистически данни, та къде е и расизма

80

Анонимен

преди 4 години

Всяко чудо за три дни. Сега холивудските звезди и Инстаграм инфлуенсъри ще си направят малко реклама на гърба на черните - ще постват "блаклайвсматер" и т.н.Ама ако "протестърите" рещат да понаминат към техните домове в Бевърли Хилс да похвърлят малко Молотовки, друга песен ще запеят. Ще има да викат полиция и частни охранители да ги спасяват. "На месо, на месо" ще викат...тва всичкото сме го виждали.

79

умозаключение:

преди 4 години

"и охрана в нощен клуб. В същия този нощен клуб работи и убиецът му." Полицая работи в нощния клуб и той. Нещо са дялкали заедно и на са го докарали до точна сума......

78

Анонимен

преди 4 години

Също пропуснаха да кажат, че има и порно клип в мрежата с него. Вчера го търсех и май са го махнали вече

77

Въпросче

преди 4 години

Спомняте ли си как при протестите срещу БСП чуждите посланници ни даваха акъли и говореха за "полицейски произвол"? Тогава нямаше бити и УБИТИ протестиращи. Защо същите тези не се изреждат по медиите в САЩ да дрънкат за демокрация и полицейски произвол???????????????????????И за протокола. Мразя БСП и не съм гласувал никога за тях. Но манипулациите и лъжите мразя повече.

76

Анонимен

преди 4 години

Какъв грозен сажд ...Либерални медии, защо не казвате нищо за речта на Тръмп? Скоро, скоро на всички ще ви се подпали чергата!

75

Анонимен

преди 4 години

Статията пропуска да отбележи, че Джордж Флойд има досието си десет криминални прояви от 1997 до 2007. Последната е въоръжен грабеж. Когато полицай се изправи срещу двуметров, мускулест, изпечен и агресивен престъпник няма много варианти да го задържи и арестува.

74

Бай Петко

преди 4 години

Тоя беше капката народа да се вдигне на въстание.Главните причини са 40то милиона безработни глада и мизерията докато американските управляващи наливат трилиони за оръжия

73

Анонимен

преди 4 години

До либерастиСлучая Джордж Флойд, удивително прилича на случая Джок Полфрийман - двама престъпници яростно защитавани от либерастите. Баси ценности, баси извратения свят. Някакъв рецивидист хванат в крачка, оказва съпротива при арест и после полицията е виновна, расизъм имало, имало заговор от лошите бели, да убият черния ангел - сериозно повръща ми се. Толкова лъжи, такова долнопробно промиване на мозъци, това уж беше останало в миналото, е явно не е.

72

Ясен

преди 4 години

Четейки коментарите, виждам защо британците ни нарекоха расисти. Ние наистина сме закоравяли расисти и изостанали в развитието си кроманьонци. После питайте защо сме на тоя хал и обвиняваме лошите политици. Вижте се вас - ракиени, салатени, плюещи по телевизора селяни. Тоя манталитет няма да се изкорени с години. Дано поне децата ни са по-добри от нас.

71

Анонимен

преди 4 години

До Бай ПеткоБай Петко, вчера ти казах да спираш пиенето, че беше късно, днес идвам да прочета новините и ти пак си тук!

70

Щатите не стават

преди 4 години

Един най-обикновен престъпник. Сега го изкарват герой, защото е пукнал при арест и е с правилния цвят на кожата. През 2016 бял човек умира по същия начин при арест. При това не е престъпник, а психично болен. Да сте чули за случая???Едно общество, което се влияе до такава степен от медии и манипулации няма шанс. Щатите можеха да продължат да са Суперсила, но загубиха играта. До 10 години ще са като ЮАР и силата им ще е само спомен.

69

Анонимен

преди 4 години

За едни 20 долара го убиха, само защото е черен и се предполага, че е "опасен" ...------ Убили са го за разпространение на фалшиви долари, криминално минало, секс с бели жени и прочие неща, които са му дали фалшивото самочувствие, че е велик и винаги ще минава между капките и може да разиграва полицаите.

68

Бай Петко

преди 4 години

Истината е че на хората им омръзна да живеят в мизерия, докато американските олиргаси си играят на космонавти, дето се казва е тва е америка. На гол тумбак чифте пищови

67

Анонимен

преди 4 години

Сред черните тийнейджъри е характерна обидата, "да се държиш като бял". Какво означава ли? Да учиш здраво и да имаш отличен успех, това означава. Статистиките говорят сами - как 35% от непълнолетните членове на престъпни банди са черни. 10% са бели. Това при положение че черните са 12% от населението, а белите - 72%.А после защо не можели да се "развиват"........

66

Анонимен

преди 4 години

"не успява да намери истински шанс за развитие в Хюстън. За това през 2007 година срещу него са повдигнати обвинения за въоръжен грабеж и влизане с взлом."Леле, какво развитие е търсил този. Не се развил достатъчно и го хванали за въоръжен грабеж. А сега пробутвал фалшиви пари. Защо трябва да ни е жал за такъв престъпен тип, тормозил мирните граждани. Всички, които грабят в негова памет няма да е зле и тях да окошарят!

65

Анонимен

преди 4 години

Милият човек, чист като сълза,с чисто минало, арестували го случайно явно... Разбира се, че не заслужава такава смърт, но нека погледнем от другата страна на монетата- полицаите в тези квартали,ако не прилагат сила и не респектират, положението ще бъде тотално извън контрол. Знаете как е в индийските племена в България- няма ли респект със страх, нещата не се случват.

64

Бай Петко

преди 4 години

В Хонг Конг протестиращите биеха и грабеха демократично, комунистите използваха неправомерна сила срещу тях

63

Анонимен

преди 4 години

И сега полицая ще влезе в затвора, заради един престъпник рецидивист

62

либерасти

преди 4 години

абсолютен престъпник замесен в множество тежки престъпления грабежи кланета престрелки и изнасилвания. Нека го защитим!