159

Анонимен

преди 4 години

В улосивия на световна криза и потъва щи икономики министър председателя се занимава с фитбилни отбори и да ги придобива. Ужас. Какво ни интересува нас един частен футболен отбор и неговите фенчета? В Англия всеки отбор си тегли кредити от банката и се оправя това е. Каква държава, какво спасяване? Аз неискам моите пари да отиват там.

158

Анонимен

преди 4 години

Продължават да ни занимават с частни фирми докато целия бизнес е на ръба на колапс. Немога да повярвам, че се наливат милиони за стадиони на частни фирми, а БГ стсръпи или хотели носещи реална валута в страната не им се помага. Това е шокиращо за икономиката.Пълен цирк. Доверието ми пада все повече.

157

Анонимен

преди 4 години

Сашетo Диков сериозно ли си мисли, че закона работи по следния начин Някой притежава АД което е пред фалит и решава да се отърве от него. Джиросва акциите на 2-ро лице, което лице, в случая НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКВО ПРАВО ДА ПРИТЕЖАВА АКЦИИ НА ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА, отказва тези акции (пак се връщаме на това, че лицето няма право на тези акции) но независимо, че няма право да ги притежава и ги е отказало, все пак същото това лице става ЮРИДИЧЕСКИ ЗАКОНЕН собственик на въпросните акции.

156

Кой крив, кой прав?

преди 4 години

Какво искате от Божков? Обещали са му чадър пред данъчните служби ако издържа ФК Левски. Сега му търсят 800 милиона данъци с години назад и той се отказва от ФК Левски. А без него дружеството щеше да е във фалит отдавна.Сега собственик на 80% от акциите на Левски е лицето Бойко Методиев Борисов. Ще ги продава ли, ще ги подарява ли или само ще получава дивидент, нека той си реши. А ние ще гледаме сеира.

155

Господин Попов

преди 4 години

Напоследък подлизващите статии за Борисов зачестяват в dnes bg (а преди подържаше по-умерен тон)Като главен редактор от два месеца може би ще сте в състояние да отговорите на съмненията че:-собствениците на Холдинг Варна (който пък е собственик на dnes bg и също известен с трите букви) са се уплашили яко след разправата с Черепа?-сключили са нечестива сделка с Бацето и са се възползвали от кризисните мерки в туризма-Тихомup Иво и Марuн ще се окажат новите собтвеници на Левски

154

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 170Докато нивото на противниците на изборите е такова като на тия тук Бойко може да е спокоен. Би трябвало да се притеснява, ако изведнъж започнат да реагират адекватно и пишат смислени неща. Това може да показва по-интелигентен противник.

153

Анонимен

преди 4 години

Тука сте тия които пишете все глупости за генерала, за коронавируса, сега и това. Такива глупости само платени писачи могат да пишат. "Нямало корона вирус у нас, Бойко бил задължен да ги приеме". Какви са тия болести при вас. Ясни сте от коя централа сте.

152

Пюр реализъм

преди 4 години

И без тва не могат да се мерят с Лудогорец да не говорим за ЦСКА туи ,че нека си минат в аматьорската.

151

Те

преди 4 години

Акциите се върнаха при собственика си. Черепа каза, че има четири възможности и едната беше да върне на собственика придобитото. Разбирате ли в каква мизерия живеем. Черепа си каза право куме в очи откъде си е купил или му е наредено да си купи отбора.

150

Fax from Kazan

преди 4 години

Браво на Бат Бойко, той да не е некъв таш ак, че да излиза да уйдисва на сашо диков и череа

149

Истукан

преди 4 години

И за какво дадоха акциите на Бойко Борисов? Има достатъчно офшорки, сига му толкова.

148

Анонимен

преди 4 години

Хе-хе черепа си направи т...к с тиквата обзаведе го с футболен отбор сега може на воля да рита мачлета.

147

Анонимен

преди 4 години

Че то и без това последните 10 и повече години в Левски само чалгари и манекенчета, така че той клуба си е заминал много отдавна.

146

това е

преди 4 години

До Анонимен 155 "Джирото е едностранна сделка и не се изисква съгласие на приемателя. Достатъчно е онзи, който прехвърля, да е съгласен и да оформи писмено волята си, както очевидно е станало това в случая, с прехвърлянето чрез джиро. Борисов е собственик, независимо че акциите физически не са при него. Сделката е едностранна , както и завещанието примерно , и не зависи от волята на онзи , на когото се прехвърлят акциите "

145

Тулуп кючек

преди 4 години

Неграмотни люде си изливат фантазиите и после сами им се радват. Фалшиви подписи, неграмотно скалъпени шегички, са без значение за полета на "мисълта" им. Бойко може да е спокоен и за следващите избори.

144

Зозо

преди 4 години

Джиро д'италия 2020 трябваше да се проведе от 09 до 20 май 2020г........ :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Нимоа.. днес не мога да спра да се смея с ромско-наркоманската съдба на ФК Геренбахче.

143

Анонимен

преди 4 години

Тити и черепа каква постановка му спретнаха на вожда.

142

Анонимен

преди 4 години

Викате феновете да съберат по някой лев и да спасят клуба ! - фен съм на Левски но няма да дам даже една стотинка.За какво да ги спасяваме ? - да се ядосваме после като ги гледаме ли.Не мерси !

141

Анонимен

преди 4 години

До ЗозоПак да питам, с какво от казаното не си съгласен, и на какво основание?

140

Анонимен

преди 4 години

Тука някакви наивници ли са, слабоумни ли. Тоя може да си джиросва и на Далай Ламата, ако ще, може и на Мадуро, може и на Никола Груевски даже, ако иска. Никой не е задължен по никакви закони да приема?!?!