69

Каква ирония

преди 4 години

Стево *** дал интервю за албанската АллахСат-Македония.Като не щат ЕС, ще нахлузят ***.

68

Бай Ганьо

преди 4 години

Само в българския език има толкова турски чуждици, където никъде другаде...., така че *** да си гледа налъмите и да мълчи

67

Бунгар

преди 4 години

От къде накъде ние ще им кажем на макеконците те какви са.Имат си майчин език и ползват слевянската писменост,както и ние. Славянска писменост..,, а не българска.Има Славянска писменост и българска култура,както и ние празнуваме на 24 Май.Те като какви се определят , си е тяхна работа. Крайно време е спрем с тази мания за величие и комплекс за малоценост.Общото между двата народа е само Отоманската империя,две от 21 държави в империята.

66

Анонимен

преди 4 години

Ми да си стоят там, където са. Щом са недоволни, никой не го бие по главите да влизат в ЕС.Тя пък Македония една държава - пълна с шиптари.То пък ЕС един съюз - пълен с кални селяни.

65

Анонимен

преди 4 години

Пендаровски се е продал за руски пендари.

64

аз-ът

преди 4 години

когато македония(егейска,вардарска и пиринска) е в пламъци от неуспешното илинденско въстание,тогавашния министър председател на въпрос защо не помагаме там умират невинни хора,той отговаря:ами да умират!а пробългарските върховистки чети на вмро,когато е ставало напечено са бягали към софия оставайки хората там да загиват от турски ятаган!---трогателно. И?Сега требе се почуствам виновен и да им пратя някой лев ли ? Или да изляза на протест да ги вкараме по-скоро у ЕС. Нема ора там!

63

Анонимен

преди 4 години

"езика ни съществува от десетилетия"? А преди тези десетилетия как се е казвал маке? Променихте си името под натиска на Гърция, ще започнете да наричате езика си както трябва: "Български" под натиска на София иначе няма ЕС, няма паранги, само визи и мизерия ;))) къде ще ходите? М?

62

Дракона

преди 4 години

Ей, анонимния, къде са се круши възрожденците ни а, ***?И Браила,и Букурещ, и Брашов нямат общо със Сърбия. Сърбите винаги са били шайка неблагодарници, които са искали да ни забият нож в гърба. Справка Сръбско-българската война и заграбването на Западните покрайнини. А що се отнася до българската Легия в Белград, хубаво е да си припомните, колко българи са загинали при превземането на Белградската крепост.Що е сърбе на върбе !

61

Анонимен

преди 4 години

Правилно братя македонци и сега на туй отгоре няма да може да берете европейски ягоди и да им лъскате нужницитe. Сега има и Коронавирус няма да може и да пътувате в ЕС и ще ви напълнят с бежанци и гей-паради.

60

Анонимен

преди 4 години

Тоя Пендаровски защо се срами да се нарече Българин?Ооо неразумний юроде!!!!!

59

Анонимен

преди 4 години

*** без България щяха да говорят на турски.

58

аз-ът

преди 4 години

Отново изгубихме Македония.----голям праз па че сме я изгубили. Там ора нема. Да си живеят, ако искат и ромите да им харижем. Че и тех да изгубим и за тех да плачем. Айде хората от Пиринско дето родата им е от там и им е жално, или пък Софийската гъзария де оди на кебапчета през уикендите там и е пприят (брате ! ) със сервиьорите и гумаджиите - да си намери друг форум да реве за братята македонци. Никакъв брат не съм на тая сг*н!

57

Анонимен

преди 4 години

Дайте му една история славна българска на македонския писател Паисий Хилендарски и да чете 2-3 пъти и пак да говори!

56

Барселона

преди 4 години

Борисов хубаво го каза на македонският журналист...сега ние с тебе на какъв език говорим, без преводачи...Тези хора заслужават да останат извън Е.С.Нема друго такова опак племе.....освен нашето...

55

Анонимен

преди 4 години

До езикът...Глупости на търкалета. Няма защо да се признава нещо което не съществува. Защо ние да признаваме? Нека те признаят. Мисля че това е нормалното положение. Ама къде ти. Пусто самочувствие без покритие. Последна сърболяшка цитадела. Но те сами си го слагат. Ние нямаме нищо общо. Това че са нито риба нито рак си е техен проблем. Да оставят най - после нашата история на мира. да си хващат дърмите и да ни се махат от главата. Ще видим докъде ще я докарат.

54

Анонимен

преди 4 години

Докато се пазят от България, Албания стигна до Вардар. Колко на брой са официалните езици в Северна Македония?

53

Анонимен

преди 4 години

Наближава 24 май, ден на славянската писменост и език.Българския език е моя майчин език и аз никога няма да отстъпя от него.Когато швабите са говорили на техния език на конете си, България е била Велика, и ще си остане моя истински дом!!!!

52

Анонимен

преди 4 години

Отново изгубихме Македония.Тя ще влезе заедно със Сърбия и отново ще е в нейната орбита.Преди я загубихме заради Кобурга,а сега заради ВМРО.А дали и двата пъти не е заради тая организация???

51

Анонимен

преди 4 години

Тоя Пендаровски така като се събере с гръка,сърбина и нашия с кой най-добре се разбира езика?Еми с българина защото говорим един език!Щом ББ се разбира с тях като си говори и не му трябва преводач и ''конграджилешън'' значи говорят Български език!

50

Фронтоваците къде са

преди 4 години

Къде са ни баш патрЕотите? Защо Сидер, Каракачан и сие никога нямат гласна позиция когато макетата мятат камъни в нашата градина. А иначе когато САЩ или ЕС ни хули не можеш да им вземеш думата, седмици наред писукат.Хайде сега патрЕоте да ви видим!