386

Нищо ново

преди 4 години

До Mr . STARBUCKS: А, тебе те бях забравил в списъка на троловете, съжалявам. Та казваш липсата на президент сривала доверието. А наличието на президент (но не от гербаджийската дружинка, на "майка на нацията"), това до какво води. До притеснения на бат'ти Бойко?

385

Руми е много ядосан

преди 4 години

Клепоухият Руми Грипенов Радев е много ядосан, защото загуби комисионните, които му бяха обещали за Грипен.

384

Анонимен

преди 4 години

Не го чухме да изрази мнение за нищо друго,освен мнението за правителството. И то винаги критика. Света и геополитиката ряпа да ядат! Зает е с борбата против правителството! Вдигни си главата бе човек!

383

Анонимен

преди 4 години

До ФУРМИТЕКойто ги докара той ще ги изяде ! Такава заблуда ,крадат като не видели после правят дарения от откраднатото ! По примера на Бойко дето все дарения прави но не от джоба си а от субсидиите които този сиромашки народ е изгладувал !

382

15

преди 4 години

До 1,какво да ти напише,за него,он си джитка с джипа,по калцуни,и инспектира,само не знам,днес защо,още не са го показали,на коя магистрала е на инспекция,или днес е празник,не работи.

381

Анонимен

преди 4 години

До Mr . STARBUCKSТо щото пък Н.С. и тяхният началник Б.Б. се радват на голямо доверие ...Радев може да е русофил ,което лично аз не одобрявам но това което казва е самата истина и Бойко понеже е скаран с истината и не го понася ! Когато народа вдигне глава тогава ще се види от кого ще започне дали от Б.Б? или от Радев !

380

ФУРМИТЕ

преди 4 години

А бе какво стана с тия фурми ? КОЙ ги изяде ?

379

тъжен факт

преди 4 години

За съжаление в страна населена предимно с неандерталци, много хора ги влече към Русия и генерал Радев. Предимно хора невежи, получили образоването си в Русия или интернет.

378

Пак дивиденти

преди 4 години

До Анонимен 397: Дивиденти, дивиденти. Любима думичка на всеки гербаджийски политик и коментатор. Само му дай думата за нещо, казано от опозицията и президента, и ето ти обяснението: получавали политически дивиденти. А как се получават дивиденти, откъде, колко са натрупали и т.н. това никой не обяснява. Нещо виртуално.

377

Анонимен

преди 4 години

Работа, работа, работа, много работа от герберунгелските ***!!!Първи ще сте дето ще се натискат работят за Радев !!!!Но той от *** необходимост няма!!!С него е народ и Бог!!!

376

2 на цената на 1

преди 4 години

пращаш 2 самолета с агнета и получаваш мушмули от Дю-бай

375

Анонимен

преди 4 години

Тоя Радев говори все едно сме 1992 г.

374

Mr . STARBUCKS

преди 4 години

Липсата на Президент,срива доверието в президентската институция !

373

Анонимен

преди 4 години

Ама каква държава бе ,какво доверие....този народ няма вече надежда ! 80 % от този народ живее ден за ден а през това време така наречената държава заедно с видни бизнесмени като Пеевски , Домусчиев,Гергов и подибните им си разпраделят милионите ! Ако и тази пандемия не е накарал този жалък народец да се вземе в ръце по-добре да се хлопнат кепенците на тази България !

372

Анонимен

преди 4 години

Мизерна душица е този Радев, не става за президент,не е независим,не обединява!! Не си спомням да обединява и опозицията! Хайде,управляващите са лоши! Ами опозицията е само Нинова за него!

371

Анонимен

преди 4 години

Правителството подкрепи къщите за гости, едрия бизнес и лихварската фирма, за хората - кредити

370

Анонимен

преди 4 години

Боце фурмата и тотал щетата , унищожителя на България и българите се захванал с Радев! Ехее, къде бре мутряго в краката на този ат/ас се буташ! Ами обречен си!!!!

369

Анонимен

преди 4 години

Колко много жени пищят срещу Радев тука!!!

368

Анонимен

преди 4 години

Вместо да загърбят противоречията си, нашите политически лидри превърнаха кризата с Вируса в "махленска разправия", за да трупат политически дивиденти!Срам и позор!

367

Нищо ново

преди 4 години

До СТРАНДЖАТА: И ти ли изпълзя от дупката си? Закъсняваш.