58

Анонимен

преди 4 години

ЕС, НАТО, международнатата обстановка и пожара в Чернобил са виновни, тия до оня ден се правеха на бабаити и командваха парада, съсипаха и нас. Сега си събират труповете във найлоновите чували.

57

Анонимен

преди 4 години

Малко фантастично, но представете си: да разделим България на 2, северна и южна примерно, в едната й част с мерки, в другата без и са се даде възможност да избира и възвожност да се устаноняваш. Коя ще изберете? Аз и семейството ми отиваме в тази с мерките, а вие?

56

KZL

преди 4 години

Стига вече а? Достатъчно ни опазихте. Дайте сега всеки да си върши работата и който оцелее оцелее. Аман от тая грижа вече.

55

Анонимен

преди 4 години

До ИванЕми като са съкратени, могат да отидат на борсата, имат право. Или викаш, без договори работеха всички и сега няма парички, щото сме се изтарикатили да не плащаме данъци, а?

54

Анонимен

преди 4 години

То това е ясно, без ваксина няма как да няма втора вълна, а ваксина няма да има поне още 1 година. Хора, по добре излезте и се заразете сега!! Пролет е, времето се стопля и имунитета е по - силен. Ще го изкарате леко. Вирусът ще се върне зимата и ще избие много повече хора.

53

Анонимен

преди 4 години

Оня позьор с каскета, вместо да се изхвърля как ще бори престъпността в БГ, да се самосезира, срещу повечето медии в България и да ги вкара в съда. Не може да се всява страх и паника в населението. Но както и те, така и главният прокурор изпълнява заповедите на Боко.

52

Анонимен

преди 4 години

Глобалната диктатура няма лесно да се откаже от завоюваното си пълновластие! Нашите Богове също се къпят в светлина и нямат усещане, че са временно овластени и че от подобен Олимп падането е болезнено. Очаквам все пак достатъчна маса от разумни хора, която да се осмели да говори, показва и доказва опасността.

51

до 44...

преди 4 години

То тия дето умират и без това не работят бе пич, не пълнят хазната...

50

Анонимен

преди 4 години

Абе радиацията не ни плаши.През 1986 от нея в градината имах домати по 1,7кг.-2кг.единия!По цяла седмица с един домат си правехме салата,с един!!!!Седем дена от него режа за салатата,без да си играя да слагам тор!

49

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 53"И без учени се знае, ..."Не се знае без учени. Без учените нямаше да се знае въобще какво е това чудо. Щяхме да се ръсим със светена вода ...

48

Анонимен

преди 4 години

Не се спряхте бе, докато не се източат всички пари от ЕС, няма да се спрете.

47

3

преди 4 години

Стига се тоговорили така общо. Дайте им снимките, имената на тези учени. Не може да се говори така и да се всява страх, с общи приказки и лъжи. Макар, че за този страх в държавата сте виновни вие продажните медии.

46

Анонимен

преди 4 години

Няма никаква логика в това инфо. Всеки вирус в началото е агресивен,но после мутира като се среща с хора,които го минават, и отслабва. Като добавим и топлото време би трявало да отслабва. Пример свинския грип,който в началто беше агресивен,но и тази зима мина. Освен това къде отиде брата на короната сарса,който изчезна и не се е появявалдо сега? Глобалистите са си наели едни учени,и по техните си медии подготвят хората за това,което са планирали.

45

Анонимен

преди 4 години

И без учени се знае, че ще има не само втора, ами няколко вълни след тази! И не мога да разбера за какво отхлабване у нас на мерките въобще се говори ?!?!? Те сега не се спазват, камо ли като ги разхлабят..!!

44

Анонимен

преди 4 години

Стига се всявали паника ***

43

Анонимен

преди 4 години

Сега остава само да се появи" Някоя си " и да ни обясни на всички кво става ! - къдее си ???

42

Анонимен

преди 4 години

Ами мисли в дългосрочен план, бе, пич. Само че нашият план засега е да висим у дома и да имаме по 20 заразени на ден. Колко още ще ни дават заеми, за да си караме така, според теб?

41

Анонимен

преди 4 години

Аз не съм сигурен дали корона се размножава по-бързо от китайците вече.Май нещо крият тия...

40

Анонимен

преди 4 години

Учени... Може да стене, може и да не стане...*** статии

39

Най-важното е,

преди 4 години

че няма радиация. От БАН го казаха.А какво твърдят някакви си там френски учени е без значение.Ние ще вярваме на тези, чиито заплати се изплащат от нашите данъци. Щом те казват, че няма радиация, значи няма!Ура!