126

Анонимен

преди 4 години

Този трябва да получа максималното по закона 15 години,малко е,но такъв е закона. Никога не трябва да има право да притежава кола и книжка,и фирмата на майката отгледала брутален убиец никокви фондове повече от ЕС. Парите на ЕС не могат да отглеждат престъпници и да генерират престъпност.

125

Коментар

преди 4 години

Той Господ си знае работата!Точно на Великден да убиеш умишлено човек е най голямото престъпление!Тоя няма да още дълго сред живите!Не съм религиозен и суеверен ама от опит знам че ще е така!

124

евро

преди 4 години

Евро субсидийте се отпускат, за да се произвежда по евтина земеделска продукция,но в нашата мила родина не е така, виждаме по какво предназначение отиват отпуснатите средства практика от над десетилетие!

123

vlady

преди 4 години

До Бай Санди ВинкелаИма пълни основания да бъде настанен в заведение от закрит тип като наркоман примерно в Кремиковци Хилтън да се наслаждава на хубавите гледки през мрежите от бодлива тел към планината, кариерата, остатъците от комбината и близки промишлени сгради.

122

Анонимен

преди 4 години

Малко са 15 години затвор. Такива трябва да са показ за други потенциално опасни. Трябват му 50 години затвор. Да излезе на 72 когато му е краят на живота. И да лежи в тъмна тясна килия без право на свиждане с близките си. Това заслужава.

121

Анонимен

преди 4 години

Фирмата на майка му е спечелила проект за финансиране и снабдяването на много и най различни наркотици за доброто и синче,тая безотговорна майка не е ли контролирала поне да не шофира автомобили дрогиран ,така е с тези презадоволени гамени и този див капитализъм ,който ни го натресоха от вън ,ние в момента сме в трета национална катастрофа ,време вече за смъртни наказания!

120

Анонимен

преди 4 години

За съжаление това е българският "елит". Знаят си, че всичко им е позволено

119

така като гледам

преди 4 години

най-вероятно е поръчка на Мая Манолова за да обвини властта, тя е експерт в тази област и го е правила не веднъж

118

Анонимен

преди 4 години

Това е било зверски удар, като гледам на какво приличат двете коли.И за какви коланни, за какви 5 лева ми говорите, бе? При такъв удар какъв колан ще те спаси? Та той колана ще ти начупи ребрата от такъв камшичен удар най- малкото.

117

Петър

преди 4 години

Джипът не е убиец. Убиец е водачът му.Направи ли ви впечатление , че веднага почнаха да пишат, че джипът се е движил с 80 км/ч. Как го изчислиха толкова бързо - явно са включили специалист по кризисен ПиАр.

116

Анонимен

преди 4 години

Според половината другаре в този форум и мисирковците журналисти използването на колан е маловажно и излишно. Почти като маските срещу вируса.

115

до 79

преди 4 години

Предлагам да звъннеш на мама и да я питаш: мамо, защо съм толкова тъпоъгълен? Любопитен съм какво ще ти отговори?

114

Разследването

преди 4 години

След направеното разследване да не повярваш какво се оказа! По джипа на момчето е пипано! Спирачките били срязани! Предполага се че е дело на терористична организация! В опита си да овладее джипа и за да избегне сблъсък с група пенсионери с инвалидни самоходки в последния момент с риск за живота си е насочил джипа към колата на Милен. Герой! Активен борец против тероризма.А сега чао че бързам имам полет за Малдивите да си видя новия имот.Поздрави,Раздледващия

113

-

преди 4 години

22 г - Q7 !!!!!!!!!!!!!????????????ЗАМИСЛИ СЕ НАРОДЕЕЕЕЕЕЕ!Почивай в мир, Милене!

112

Odpo

преди 4 години

Поредния разглезен хлапак! Не се притеснявайте, ще го осъдят... УСЛОВНО!!!!

111

Темида

преди 4 години

И майката и сина са за затвора

110

реалнафантазия

преди 4 години

Колко трябва да си дрогиран и С каква скорост си карал по конкретната улица за да не видиш, че пред теб има кола???!!??

109

До държавата

преди 4 години

Дайте ми 500 милиона и аз ще развия селските райони колкото тези,ще си купя джип,кока и ще обикалям по селата да ме видят колко съм голям

108

Анонимен

преди 4 години

И най важното е че правоохранителните органи МВР са съучастници на престъпниците!Гледат да омаловажат и замажат случая!

107

Justice

преди 4 години

В затвора за 30 години, ежедневно сцепване на халката и тежък физически труд за такъв