54

Анонимен

преди 4 години

Лекарите най- напред трябва да разпознаят болестта, тъй като разпознаването е добро лечение. Лабораторните изследвания са в тясна връзка с клиниката на известни и неизвестни заболявания.Достатъчно е да се спомене изследването на кръвна захар например и при болни с диабет.

53

Колко все пак

преди 4 години

души са тестУвани в България? И колко са реално тестваните с PCR тест?

52

Анонимен

преди 4 години

На неудобни въпроси генерала не отговаря, или не е чул или не е прочел, ама че театър! За църквата не можел да говори па. Лячо

51

Дими

преди 4 години

- Докторе, пациента беше блъснат от кон, изхвърчал в една пропаст и прегазен от стадо бикове!- Ясно! Още един случай на COVID - 19

50

Анонимен

преди 4 години

Геноцида е само в главите на русофилите и мразещите всичко живо.

49

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се налагат глоби на родителите, чиито деца по цял ден ходят на тумби из улиците, без да се съобразяват с нищо.

48

НОМЕР2

преди 4 години

До Анонимен Става за погребален агент! Гласът му е подходящ!С какво ще го запомним генерал Плешо? С броенето на заразени и умрели! Тази работа можеше да я върши някой студент за много по-малка заплата! Или някой безработен, но трябва да е завършил гимназия и да не е с фуражка!

47

!:

преди 4 години

Още малко трябва да издържим! Никакво отпускане за да прескочим трапа и възстановим максимално бързо страната!

46

49

преди 4 години

Уточнение - показателят е болнични легла на 1000 души от населението. Точно по този критерий ВМ заяви, че Германия е далеч пред нас, затова сме в такова окаяно положение.

45

Дедо Пич с Москвич

преди 4 години

Ако имаш високо кръвно,висок холестерол и триглецириди,същевременно те мъчат хемороиди и ей тъй без да щеш хванеш короната,а в крайна сметка не дай си Боже те тресне инсулт,каква ще е причината за смъртта? Остър короно-вирусен,хемороидален шок,съчетан с неизбежна сърбежна недостатъчност в областта на ануса?

44

Анонимен

преди 4 години

Какво значи пристигнал твърде късно или твърде рано,имам предвид младият мъж който е починал?

43

Анонимен

преди 4 години

До НенизанимавайтесглупЩом умират по 260 на ден, да взема да застрелвам 10на на ден, начело с теб. Имаш ли нещо на против, така и така умират хора всеки ден, още 10 не е кой знае какво

42

До 50

преди 4 години

Значи младите да не карат коли, зашото убиват старите, сиреч варианта стар убил млад на пътя е невъзможен? Не нещастнико, рисковата група си стои вкъши и отделно от младите, това е и живота продължава, това е геноцид над поколенията и е пълна измама

41

до 44

преди 4 години

Абсолютно съм съгласен, ако не бяха тези мерки, досега да е мазало. И всякакви надути и смятащи се недосегаеми пуяци да млъкнат, освен ако не го правят нарочно и искат доста от възрастното население да си отиде. Друго не виждам при това безпардонно поведение.

40

Анонимен

преди 4 години

Чакаите едва вчера бяха на църква веднага няма да станат болни

39

Анонимен

преди 4 години

До АхаАми няма да се случи и НЕ трябва да се случва. .

38

Не мрънкайте

преди 4 години

Извънредно положение трябва да продължи до другата година май месец, иначе няма да се оправим, ще трябва да устискаме до като намерят ваксина или лекарство!

37

До Ненизанимавайтесг

преди 4 години

До НенизанимавайтесглупБуквар си купи приятел. Неграмотен си. Като се научиш да пишеш, тогава може да се изказваш и по други теми.

36

до Ненизанимавайтесг

преди 4 години

да измират по 260 дневно, само че идеята е да не стснат по 1260 като в Итслия или Ню Йорк. Хващаш ли идеята. Защото този лека му пръст 38годишен той нямале да е в тази група 260 ковто ни вреш в очите.

35

Анонимен

преди 4 години

До 44 Браво ГенералеА аз се чудя защо държавата е толкова пропаднала!От хора без дозък какво друго да се очаква