109

Анонимен

преди 4 години

Самолетите и ракетите не помагат. Един дребен коронавойник разби НАТО на пух и прах.

108

gf hf mf :>

преди 4 години

По CNN казаха, че броят на новите безработни гони 5 милиона общо в САЩ. :)

107

Анонимен

преди 4 години

Първо американците да се махнат от ТЕЦ "Марица Изток" и имаме сделка!Не, нямаме сделка. Искам да замениш ЛукОЙл с Тексако и да видим на какви цени ще е бензина. Ако са по-високи от тези на ЛукОйл, ти давам да замениш шефчетата на Мариците с там която руска компания си избереш.

106

hehehehehe

преди 4 години

Но 100% от кратунковците на Радев са убедени че ако БСП управлява няма да има и помен от криза.

105

тъпЧЕ

преди 4 години

ХАХАХХАХАХА, ето, тези заглавия правят деня ми усмихнат и ползотворен. Българите са "убедени", че идват тежки времена, а не спират да сноват безцелно и чакат по цял ден на опашка пред Кауфланд, за да си купят поредната доза рак.

104

Анонимен

преди 4 години

Скоро в САЩ ще ядат танкове и ракети, то ракетите им за друго не стават както се видя в Сирия.

103

Анонимен

преди 4 години

кризата ще е страшна, повечето ще загинат от глад още днес до към 5 часа след това земята ще спре да се върти и ще изгасне слънцето

102

Анонимен

преди 4 години

Ами и аз това искам, ама де тоя късмет. Да заменим ЛукОйл с Тексако, хич няма да е зле. Ай кажи на Путин да махне оттук Златев и ЛукОЙл и ще е супер.-------Първо американците да се махнат от ТЕЦ "Марица Изток" и имаме сделка!

101

Зозо

преди 4 години

До Анонимен ............ За 2 милиарда можехме да купим 30 руски СУ-35.............А ако бабати беше мъжка щеше да й викаш дядо. :)))))))))))))))))))))))))))

100

$2 милиарда на вятър

преди 4 години

Осемте нови 50 годишни F-16 няма никога да бъдат доставени, никога. В САЩ се бият за тоалетна хартия, безработицата расте с ужасяващи темпове, забравете F-16.

99

Анонимен

преди 4 години

AН-124, руска помощ за американците. Короната уби 1200 бургера вчера. Товарищ Путин им достави медицинско оборудване на тия ненормалници.

98

Анонимен

преди 4 години

101,С оглед подвизите на руската техника из Сирия, аз не бих купил от тия и манерка даже.

97

Анонимен

преди 4 години

купувайте от братята американци нефт и газАми и аз това искам, ама де тоя късмет. Да заменим ЛукОйл с Тексако, хич няма да е зле. Ай кажи на Путин да махне оттук Златев и ЛукОЙл и ще е супер.

96

Анонимен

преди 4 години

За 2 милиарда можехме да купим 30 руски СУ-35 които са почти толкова добри като F-35, нищо че са по-ниско поколение, но в някои отношения превъзхождат F-35

95

Анонимен

преди 4 години

вируса може да не ни погуби но после кризата ще ни затрие и без това бяхме бедни сега ще станеме още по бедни

94

Работодателите

преди 4 години

Сигурно си облизват пръстите, щото от тая безработица ще има много евтина работна ръка. Само дето, аз ако бях безработен ведна си стягам куфара и бегам за Германия, щях да бегам у Италия, много е топло там и ми харесва, ама с тая чума, не мерси.За да се справим с кризата, трябва да се забранят всякакви продукти от Китай и компании, който работят там да бъдат таксуване двойно. Ако не си върнат заводите в Европа, национализация. Ама няма политик с такива топки да го направи.

93

Пияния помак

преди 4 години

На морето хотелиерите си почиваха цяла зима. Сега ще си почиват и цяло лято ...... и после цяла зима пак. Нали ден година храни..... тоя път ще ми ядат рязяния

92

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАми купувайте шистова газ от братята американци на братски цени бе, що купувате от Русия? Оставете я Русия да фалира без огромния българския пазар, купувайте от братята американци нефт и газ.

91

Анонимен

преди 4 години

Какви нови руски самолети? Новият самолет падна из тайгата и това беше.

90

Анонимен

преди 4 години

Ама се набутахме с 2 милиарда долара за нови 50 годишни американски самолети, а?-----Сега вероятно ще предплатим още 2 млрд за една ваксина, която още не е измислена