20

Анонимен

преди 4 години

"63,6 на сто от хората в страната нямат никакви спестявания. Ако не работят, те няма да имат какво да ядат. Тези над 12 милиона души не биха издържали що-годе продължителна карантина по обективни причини"Свободната преса е уникално неграмотна

19

промо

преди 4 години

че те и американците нямат,. Трънпчо им каза да се връщат маработа

18

раша е наша

преди 4 години

това е апсулютна лъжа от страна на бг новини путин обяви че ще е плати заплатата на сто процента които могат да работят в къщи. на безработните в русия ще им се плати аз си получих пенсията вчера в место на 8 април не се притисняаите за русия вие си плачете на вашият гроб и стига стези ваши лъжи русия е от бг на светлини години е напред стова което пишете против русия какво ще печелите печелите и те дави наплюят

17

mg42

преди 4 години

Дали пък коронавируса няма да изиграе ролята на "Надпревара във въоръжаването" от преди 40-тина години:))))

16

Мо

преди 4 години

Русия не ги мислете. Ще се справят, винаги са го правили! В този момент единствените страни, които помагат на целия свят са Русия, Китай и Куба! Дори и на САЩ изпратиха помощ. Дай боже повече такива страни - винаги готови да пмогнат, независимо какво говорят за тях. Така ще оцелее човечеството - другото са глупости за стадото!

15

Анонимен

преди 4 години

Вие Русия не я мислете. Руснаците не са лиг898вци като западняците. Справяли са се с по-големи проблеми. Ние също ще се справим. Не ни е за първи път да преживяваме криза. По-възрастните го знаят. Малките пищят защото няма парти вече

14

Анонимен

преди 4 години

Нали имат доста скътани парични и златни резерви. Ще поразвържат малко кесията. Макар че като ги знам, ще предпочетат да направят с тези пари още няколко хиляди танка вместо да дадат малко повече на бедните. Може да ни е странно, но обикновения руснак одобрява това.

13

Анонимен

преди 4 години

Е те па щото другите имат! Поискайте назаем от някой американец 3-4 хиляди долара в брой и да видите какво ще ви каже! 80 % от тия последните са си изли рарите поне за една петилетка напред!

12

Анонимен

преди 4 години

до 7 Прати на Италия също хуманитарна помощ, а в знак на благодарност един италианец в един парк в някакъв град в Италия свали знамето на ЕС и закачи руското знаме.

11

Петров

преди 4 години

В Русия няма общо толкова заболели от вируса, колкото в прехваления Запад само умират от него всеки ден. Това естествени поражда невротичен шок у уж развитата западна медицина, което запада се опитва да лекува с прпоагандна истерия, каквато е тази статия.

10

ТТТТТ

преди 4 години

То и българския народ няма да изкара карантината и мнозина ще умрат от глад! Жал ми е за българския народ унижаван и унищожаван от комунистическия Бойковизъм цели 10 години, а се очертават още терор и унищожение на бг. народу

9

One

преди 4 години

Русия е хубава страна, братска, НО си е женско царство и затова няма бъдеще. Просто и езикът им е мек и мозъците и там жените решават кое как да стане, затова и нищо не им се получава.

8

Няма

преди 4 години

Няма какво да ги съжаляваме. И тук ще стане такава *** ако ГЕРБ бъдат заменени от БСП, Славита или други такива. ББ не всички го харесват, но е добър политик и държавник и винаги е със силните на деня. Което е важно качество и е в интерес на България.

7

Анонимен

преди 4 години

Абе Мисирке защо гледате в канчето на другие а не погледнете тук в Мутроландия да видите колко народ гладува и студува. Или тук е забранено от шлангажията да се изнася информация. Поразходете се долу сред простолюдивто да видите картинката. Ама вие освен по жЛътите павете по кални квартални и селски улици не ходите. Ще си изцапате обувчиците и краченцата.

6

Анонимен

преди 4 години

Никой не знае, как Бог решава и допуска.Има една истина. Само една истина. Няма нюанси на истината. "Ние" внимателно наблюдаваме всички процеси по тази Земя след Адам и ***. "Ние" крепим този Свят и казваме какво да става. Няма конспирация и "ние" не сме някаква тайна група. Просто "ние" сме определени да избираме, дали една ИМПЕРИЯ ще има възход или не.Ние направихме нашия избор. Брюксел ТРЯБВА ДА направи СВОЯ. ПРЕМАХНЕТЕ ВСИЧКИ ГЕЙОВЕ ОТ ЦЯЛАТА ВЛАСТ. НИМА СТЕ ГОТОВИ ДА ЖЕРТВАТЕ ВСИЧКО?

5

Georgi

преди 4 години

Толкова ми е мъчно за този народ унижаван и унищожаван от сталинския путизъм. Дано Бог ги избави от техния режим и диктатура.

4

Българин

преди 4 години

Евтина пропаганда. В крайна сметка Русия прати помощ на САЩ в кризата.

3

Анонимен

преди 4 години

Минималната заплата в страната на Великия Вожд е 110 долара Дори у нас е над 300

2

Анонимен

преди 4 години

Надали лятото ще помогне, в момента в цяла Африка го има особено в Нигерия и ЮАР !

1

12

преди 4 години

Това са зловредни, тенденциозни и откровено лъжливи западни манипулации.