165

Анонимен

преди 4 години

Да седим си в къщи и да анонимни сме защото не сме обединени срещу това насилие над нас. Аз от вируса не се страхувам достатъчно отговорен човек съм, но не съм съгласна да се *** с чисто човешките ми права. Няма каак да спреш йората да се срещат има входове има гости има междуетажно пространство какво пред дома ми ли ще пазят а?

164

Анонимен

преди 4 години

Ама ти заплашваш народа си с по-лошо от тебе ли!

163

Любезния Лос

преди 4 години

Какво и колко има в държавния резерв, г-н Борисов? Същия каза в ефира на БТВ, че имало достатъчно храна за 2г. напред в ефира на БТВ в началото на епидемията! Крадци и убийци!

162

ДДРОнег

преди 4 години

Ами ще я спазваме стриктно, когато спрете с *** изцепки и мерки !!!Съгласен съм, че трябва да ограничим контакти и излизания, но В РУСЕ няма доказан коронавирус, що трябва да се ограничаваме стриктно !!!И защо не плащате нормални обезщетения, щото искате да окрадете парите, вместо да ги раздадете на хората в тези трудни времена, както правят в ЕВРОПЕЙСКИТЕ държави !!!

161

Анонимен

преди 4 години

То това с кирки и лопати трябва да стане иначе ще ни тъпчат няма да спрат никога.

160

Кравар USA

преди 4 години

В момента строим самолетите -засега са готови само гумите!

159

Mr . STARBUCKS

преди 4 години

Тия /***/ де,дето по цял ден плюят,кълнат и псуват Премиера и правитлството,са все АНОНИМНИ тук.Абе,като сте много курнас,що не идете да ги гълчите тия работи очи в очи.А всъшност сте се заключили по домовете си ,и от страх да не ви барне вируса, даже и пердетата сте спуснали и през деня.

158

Ром"с

преди 4 години

Хм,те не могат да вземат 1000 лв,тук чак на 5 000 лв са скочили ...сложете нещо реално от 500 -1000 лв,та хората като ги глобите и да платят и следващият път да се позамислят ... А ТО ТЕЗИ 5 000 лв да не ги хване само "давност" или още нещо друго,та да не бъдат платени.Реални глоби и събиране на парите от глобите,а не демагогия..

157

Булвария

преди 4 години

Бавария не е България. Тук всички са в общия кюп, независимо от нарушението. Може да си заразил 100 човека - глобата е същата като за разходка в парка без куче. Вече 301 човека ще съдят държавата. Обаждайте се на Каролев за колективен иск

156

Анонимен

преди 4 години

Държавата от много време е на хартия. Защо и самолетите да не са?!

155

Анонимен

преди 4 години

Ми като не искаш да те ограничават не мълчи, или явно ти е добре да си зарворник на държавата без да има смисъл.

154

Анонимен

преди 4 години

Лошите закони се изпълняват по лош начин.

153

Анонимен

преди 4 години

ййййййййййййй

152

анон

преди 4 години

Тоя мафиот кво се изказва неподготвен?! Да не би да иска да му цъфнем с кирки и лопати пред дома му?! Повече сме от бандитската му чета!

151

неразбрал

преди 4 години

Кога краварите ще ни върнат парите за хартиените Ф-16 ,които се оказаха абсолютно непотребни?С тези 2.5 милиарда можехме да построим поне 10 чисто нови съвременни болници и да се тестваме всички по два пъти!!!Никой ли не смее да го попита този самозабравил се диктатор?

150

1984

преди 4 години

Вече не знам кое е по отвратително, наглостта на политиците или безгръбначното поведение на народа?СЪБУДЕТЕ СЕ БЕ! УПРАВЛЯВАЩАТА МАФИЯ ВЕЧЕ ОТКРИТО СЕ ПОДИГРАВА С НАС!

149

Анонимен

преди 4 години

СЪБУДЕТЕ СЕ, ТОВА НЕ Е НОРМАЛНО И Е ПРОТИВ ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА ДА ДЪРЖИШ ХОРАТА В КЛЕТКА. ИЗЛИЗАЙТЕ НАВЪН, СПАЗВАЙТЕ СИ ДИСТАНЦИЯ РАЗБИРА СЕ И НЕ ИМ ПЪЛНЕТЕ ГУШИТЕ С ПО 5000 ЛВ. ОСЪЗНАВАТЕ ЛИ КАК ИМ ПОПЪЛВАТЕ ТАКА ОКРАДЕНОТО. ТРЯБВА ДА СИ ЗАМИНАТ ВСИЧКИ И НАРОДА ДА ЖИВЕЕ В МИР ТОГАВА ХОРАТА ЩЕ БЪДАТ ПО - ОТГОВОРНИ. ЦЕЛИЯ СВЯТ СТРАДА ЗАРАДИ *** КАТО ВАС. АМА И ЗА ВАС ЩЕ ДОЙДЕ ДЕН ДАНО Е СКОРО.

148

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 128Изобщо няма да умувам защо се въвеждат ограниченията. Просто не искам нови ограничения и не искам заради вашите философствания и разходки да ме ограничават още повече. Не искам да влизам в полемики с никого, свободни сте да разсъждавате както искате, да пишете каквото искате, НО!!!- Има въведени правила и те трябва да се спазват. Спазвайте ги, щото потърпевши са другите! На милиони хора ще им въведат декларации, СМС-и, бюрокращина и какво ли не, заради ваша 15 минутна разходка.

147

Анонимен

преди 4 години

Стойте си в къщи на пocpaните зaдници, защото ви е бедна фантазията, какво ще стане, ако въведат други мерки...

146

Анонимен

преди 4 години

До БенджиСтига и ти с твоите липси на маски,маска се прави за 5 минути,изобщо не е сложно!И без машина може да се направи маска!