12

Анонимен

преди 4 години

Важните професии ще ги научим всички, утре като звъннете на зъболекаря си и той ви каже, ами нито имам, нито ми дават, нито има откъде да си купя, нито знам какво предпазно облекло да си купя. Така че обади се след седмица две.

11

Тц, няма

преди 4 години

не нама да помоХне държавата - културата и правописа са в миналото...

10

Lilith

преди 4 години

"Също така да се задължат банките и банковите институции за..."Алоу, къ в мислите тая работа? Колко разбирате от банки и банково дело, че да го предлагате това? Молим, не правете помен с чужда пита. За базова грамотност по тази тема има кратко четиво от по-малко от 600 страници, хвърлете му едно око. И не се изказвайте с лекотата на неразбиращия, защото това, което предлагате, ще доведе до огромни проблеми. За една седмица увяхнаха тези. Това не е сериозно. Що за бизнес е този?

9

Годината на Мишката

преди 4 години

По китайския календар, хъ-хъ. И всички станахме мишки - крием се по дупките си, припкаме навън само да докопаме някаква храна, носим си я обратно в дупките и си я гризкаме там, а като видим друг човек... извинете, мишка, бягаме от него и пак се крием.През това време котараците... или финансовите спекуланти, ще занулят гигантските планини от тежки корпоративни дългове и ще изкупят други планини от обезценени активи.А ние - мишките, може и да гризнем дръвцето накрая. За тях е все тая.

8

Анонимен

преди 4 години

Всички гореизброени професии са ненужни по време на война, затова по естествен път те просто умряха.Да отиват при бойко да им даде лопати и да ринат канали и магистрали, да метат улиците и прочие дейност.Свърши се с либералните глупости, някои още не схващат май?

7

Анонимен

преди 4 години

Не чувам какви съкращения се предвиждат в министерствата... Също така и в общинските администрации. Характерът на кризата е такъв, че просто този път няма да успеят хрантутниците да преживеят на завет.

6

Анонимен

преди 4 години

Тъкмо да поизчисти малко ненужното, слаборазвитото и всичко ще се върне съвсем скоро с нова сила.Споко, вируса ви полаза колко работят ден за ден и нямат 5лв спестени, бизнеси дето не могат да издържат и 2 седмици под натиск ... пародия

5

Анонимен

преди 4 години

тая държава не помага, само пречи на културатав мутристан нема място за култура

4

Анонимен

преди 4 години

Може би ще помохне:-)

3

Анонимен

преди 4 години

Културата е в падение от години, спорта също - само лапкат от данъците ни, а уличните музиканти само прибират левчетата , а не внасят нищо в хазната? За каква помощ става на въпрос!? За работещите и осигуряващите се трябва помощ! Цел живот храним тия или ония.. аре у лево

2

Анонимен

преди 4 години

Вирусът затова дойде да покаже на хората кои са важните неща в живота. Също и кои са важните професии.

1

Анонимен

преди 4 години

не