14

Българин

преди 4 години

Сега ще ви стане ясно че този премиер ,няма умствен капацитет да управлява и автомобил !А му е поверена държавата !

13

Хау

преди 4 години

Всички, които участват в този цирк, ще си понесат отговорността персонално, без да се крият зад партийки, комисийки и разни "национални" щабове, съвети и хъбове, защото нанесените щети ще бъдат колосални.

12

избирател

преди 4 години

А добър ден!!!А ,аз си мислех,че ХИРУРГ,ПОЖАРНИКАР и МИЛИЦИОНЕР,са достатъчни........

11

Анонимен

преди 4 години

Досега този съвет,който ни влудяваше и сутрин и вечер не беше ли медицински и експертен?Пак ли нови безмислени структури за "усвояване" на средства???

10

Анонимен

преди 4 години

Сега ще се нароят щабове и щабчета.По един за герб по един за БСП. И патреоотите ще искат поне един.За всеки вирус щаб, за всяка молекула лев.

9

о, да ..!

преди 4 години

Просто няма страшно, няма! С това Управление, с това Правителство далеч този път няма да стигнем.До скоро този от Банкя, що лафове бълваше, правеше се на велик и неповторим пред очите на Н.Пр. Херо Мустафа, Посланичката на Щатите в България.Той строеше магистрали, откриваше болници, на момента премахваше неудобни на него хора, да ама ето, че днес ...Ами защо не се обажда цуцулана Попова, чиято баба и роднини са бесели и са пращали хора на остров Белене? Ало-о-о, защо тя не се чува? Тя тя беше

8

Анонимен

преди 4 години

Защо нямам финансисти в експертния съвет? Мисля, че финансистите в този момент са не по-малко важни от медиците..

7

ФАКТ

преди 4 години

Две седмици след установяването на първия заразен, премиерът се сети да потърси мнението на експертите.Досега вирусът го борехме с един коремен хирург, шефа на гражданска защита, главния прокурор и полицията.Вирусолозите и другите медицински експерти ги бяха забравили ....

6

Бау

преди 4 години

Крайно време беше да се допитате до експертите.

5

-

преди 4 години

Време е ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ да излязат на преден план!!!

4

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Още един орган, на който Бойко ще прехвърли вината в случай на провал.

3

Анонимен

преди 4 години

Швеция 17.3 случая на 100 хилХоландия 20,89 случая на 100 хилКитай 5.7 на 100 хилБългария 2.44 случая на 100 хилХоландия и Швеция решиха да не предприемат мерки срещу вируса. Няма извънредно положение, няма карантини, хората работят нормално, магазините и ресторантите също.

2

Анонимен

преди 4 години

Сетих те се! Не ни трябват военни и полицаи по брифингите а умни, образовани хора, хора епидемиолози и вирусолози, доказани лекари и капацитети!

1

любопитен

преди 4 години

е ние няма да създадем още 1412412 безсмислени органа ? нали трябва се оправдават кражбите на ЕУ паричките :)