117

Анонимен

преди 4 години

Благодаря. Като пуснат комбиниран тест за бременност и коронавирус, ще се проверя вкъщи.

116

Анонимен

преди 4 години

Коронавирусът не убива, освен и без това крехките организми. За тези хора трябва да се вземат мерки и да се подкрепят, а не да се блокира всичко.

115

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 124Ти нали си компетентен?кажи ни ти нещо по същество за вируса.

114

Анонимен

преди 4 години

Само глупости слушам от този доцент. Някакви пълни трагедии и драми, нереални неща говори. Говори наизуст без да е запознат. Стига сте го канили в тв и сте вземали интервюта от него. Това, което казва може всеки един човек да го изрече. Искаме конкретика с цифри и доказателства, а не празни приказки, а той не ги знае и ги няма.

113

Анонимен

преди 4 години

До fАко напишеш скайфай книга в тоя стил, ще забогатееш.

112

Анонимен

преди 4 години

До АнонимеНТи си доста глупав.Тоя или ония какво е виновен?Той само съобщава.Виновен е, и от него зависи точно колкото от тебе.Смъртността е 18% на 80+ годишните.Не всички пенсионери са над 80 годишни.

111

hj

преди 4 години

Пазетее се. Винтернет е пълно с руски *** които пускат фалшиви новини и лъжи за вируса. Пазете здравето си

110

f

преди 4 години

Тоя вирус сигурно е работа на военните по света.Мразете тези из-роди немците, пак си имат някакви световни планове, ПОДМЕНЯТ САЩ И РУСИЯ с генното си инженерство и клониране на хора, медицината е толкова прогнила заради тях, предозират се с дози за човечност запред чужденците,и ги подценяваме като злина и бройка, сигурно и бройката на населението си крият тия нацисти, много са, но са много зле,бездарни магаренца,време е цял свят да се обедини срещу тях!Телефоните и ТВ, всичко тяхното!Радиират!

109

Анонимен

преди 4 години

Този явно има мозък на гербаджия! Ами по тази логика държавата да ни зарязява не да ни пази, че да го изкараме и о дюшеш колкото измрат толкова по-добре за НОИ.

108

Анонимен

преди 4 години

Спрете интервютата с този човек. Абсолютно некомпетентен е!

107

Анонимен

преди 4 години

За да бъде проболедуван този вирус от 70% от населението означава че около 90% прябва да се разболеятм умнико. И как точно ще обжясни факта, че италианските болници се пръскат по шевовете, а лекарите там са принудени да избират кой да живее и кой да умре. Нещоо не се вързва цялата статистика дето я изнася този човек, извинявам се това нещо не е за съд, а за разстрел. Междудругото въпросната статиските на която уж разчита, че повечето хора го карат леко е на пух и прах в Италия.

106

АнонимеН

преди 4 години

70% ОТ 2 МИЛИОНА ПЕНСИОНЕРИТЕ АКО СЕ ЗАРАЗЯТ ЗНАЧИ , ЧЕ ЩЕ ИМА 500 ХИЛЯДИ УМРЕЛИ ПЕНСИОНЕРИ!ТОЯ НАИСТИНА Е МНОГО ЛАКОМ!

105

123

преди 4 години

Меркел каза същото миналата седмица. Важното е да не се препълнят болниците.

104

Анонимен

преди 4 години

До До baby sharkдано, но винаги има някой който казва той е излекуван, другия е вече чист... добре де как ги лекуват защо се използва тази дума въобще или другото което не разбирам е как от 80000 "излекувани" един не го хванаха да каже и да обясни какво как защо да се има малко информация и за всички хора, които откачат пред компютрите ежедневно.. смао едни числа се размятата всеки ден и се покачвта

103

Иванов

преди 4 години

Мангъров разбира от грипа, колкото аз от американски футбол.

102

Анонимен

преди 4 години

До 115ще бъдат хоспитализирани само 3% от персонала на АЕЦ козлодуй. Другите 67% ще си боледуват вкъщи.А кой ще натиска копчетата там в залата?

101

АНТИ

преди 4 години

Ангел Кунчев:В момента хората са много уплашени.Тези дето се събират да пият, не са уплашени.Даже след първите 2 питиета, стават много смели.

100

Анонимен

преди 4 години

До Поредният бал...Е, не всички са многоклетъчни интелекти като тебе.

99

до 107

преди 4 години

До АнонименАко 70% от персонала на АЕЦ се разболее, ще бъдат хоспитализирани само 3% от 70-те, или общо по-малко от 2. Гении и експерти навсякъде братче

98

Анонимен

преди 4 години

И кои са тези малки държавички дето са си изследвали населението, посочи ми ги?