21

АнонимеН

преди 4 години

МЕРКЕЛ УПРАВЛЯВА ЕДНОЛИЧНО ЦЕЛИЯ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ И АКО ЕС СЕ ПЪЛНИ С БЕЖАНЦИ ОТ КЪМ ТУРЦИЯ ТОВА Е САМО, ЗАЩОТО ТЯ ГО ИСКА!!!МЕРКЕЛ Е С БЕЗГРАНИЧНА ВЛАСТ В ЕС ПАРЛАМЕНТА, А ЕРДОГАН ВИНАГИ МОЖЕ ДА ГО КУПИШ С МАЛКО ЛОКУМ (НЯКОЕ ДРУГО МИЛИАРДЧЕ )НО ТОВА ВСИЧКОТО Е ПРЕДВАРИТЕЛНО ДОГОВОРЕНО ТЕАТРО , ЗА ВСИЧКИ КОИТО ПОМНЯТ КАК ЕРДОГАН И МЕРКЕЛ СЕ СРЕЩНАХА НАСКОРО И ГО ДОГОВОРИХА ТОВА ТЕАТРО :D МЕРКЕЛ И ЕРДОГАН НЕ СА ВРАГОВЕ А ДРУГАРИ !

20

Анонимен

преди 4 години

Някой хеликоптери има сериозни картечници на борда. Да пуснат 2 всеки ден да утре по един откос около оградите. Никой няма да му мине през акъла да мине.Да се връщат днес пиакзваха само Афганистанци Африканци Иракпани и такива. Имат си държави обратно към тях. Бягащите от войната са добре дошли доакто свърши. Всички останали кръгом.

19

Решение

преди 4 години

Искате решение, ето ви решение: товарите на самолет и обратно там откъдето са дошли. Оня ден даваха некъв по телевизията, идващ от Мали. Къде е Мали, къде е Сирия? И изобщо, това не са бежанци, а незаконни емигранти. Само дето дъртата бабичка за пореден път съсипа всичко.

18

Сандо

преди 4 години

Ердоган с нищо не заплашва! Ако ЕС не му плаща да държи бецанците няма да ги държи, за кво са му, те минават транзит, да му мислят тия след това

17

Анонимен

преди 4 години

Ако се опитам да се самонастаня в имот на Меркел какво ще последва?

16

Анонимен

преди 4 години

Прав си номер 10..границите са на България и Гърция..

15

Анонимен

преди 4 години

Трябва да ги прогоним със маркучи пръскащи мас и електричество по оградата.

14

Не извратен тип

преди 4 години

Заплашен е не ЕС а шенген,иначе заплахата държавен разпад е за всички страни на планетата.Западните народи вече са спомен,тежки дни очакват земляните докато змията си смени кожата,да пускаш вируси и да правиш войни- това не са същества от тази планета

13

Анонимен

преди 4 години

ЕС върви към затриване, няма външна политика, не може ултралиберална и левичарска страна като Германия да се разпорежда с външната политика на цял континент. Тя искала бежнаци, взимайте си ги със самолети бе, как може да преминават пеш през цяла Европа, това дори и хуманно не е спрямо самите тях, а какво остава за местните чийто бизнес е съсипан, хора ги ограбват, жени ги насилват. Ай сиктир ако така ще продължаваме кой от къде е и последния да загаси лампата.

12

Анонимен

преди 4 години

Тая на снимката се снимаше с бежанците,само не разбрахме защо приемат и от други държави които нямат война,те търсят лесния живот,храна квартири евро.. не искат левове

11

Барселона

преди 4 години

Този...от Блумбърг защо не каже от чий действия дойдоха мигрантските проблеми на Европа.На всяка манджа мерудия са ...

10

бъшгарина

преди 4 години

интересно защо няма санкции за Турция по линия на нато за безчинствата им на чужда територия, илинпо линията ес за нападение чрез мигранти!? ес е едно недоносче

9

Анонимен

преди 4 години

ЕС има само за някакви парични проекти.Дойде ли криза всеки е сам за себе си както се видя в гръцкия случай.

8

Анонимен

преди 4 години

разпада вече е започнал с излизането на ЮК, въпросът е коя държава ще е следващата и оттам пътят е само един - надолу

7

Анонимен

преди 4 години

Докато не станем федерация като САЩ с двукамерен парламент, армия и финанси Европа все ще си крета така и все ще я подритват и ще й предизвикват кризи и ще я пълнят с амyджи, а разни МОРКСУЛ ХАНЪМИ като Меркел ще ви се разпореждат.

6

Анонимен

преди 4 години

Няма как няколко милиарда по света недоволни от животът си да дойдат в Европа.

5

Тонката

преди 4 години

Питам,СССР разпадна ли се?:):):):):)Бившия Соц лагер разпадна ли се?:):):):)Абе питам за един прЕател:):):):)

4

АнонимеН

преди 4 години

ЕРДОГАН НЕ МОЖЕ ДА УПЛАШИ НИКОГО С БЕЖАНЦИТЕ ЩОТО САМАТА АКБАМЕРКЕЛ КАЗА, ЧЕ ИСКА ДА И ВЛЕЗНАТ ОЩЕ ПОНЕ 1 МИЛИОН НЕЛЕГАЛНИ!АКБАМЕРКЕЛ Е НЕНАСИТНА КОЛКОТО И ДА И ВЛЕЗНАТ НЕЛЕГАЛНИ ВСЕ НЕ И СТИГАТ!

3

Анонимен

преди 4 години

Кривата толерантност ще погуби ЕС, освен, ако няма промяна

2

Ердо

преди 4 години

Рано или късно го тypкaм на всеки..,.