36

Hero

преди 4 години

СРАМ ПОЗОР НЕВЕЖЕСТВО това са думите за еднокнижника от БАНКЯ. черепа няма да му прости а Сретан не го е забравил

35

SS

преди 4 години

Тръгнат ли близо 4 милиона за Западна Европа ЕС си отива !!!

34

Ердоган ни мрази

преди 4 години

Защото винаги сме били по умни от турците.

33

ЕС е могъщ

преди 4 години

В Германия всеки четиредесети гражданин е милионер в евро.Кредитите са с отрицателна лихва , а заплатите почват от 5хиляди евра.Мъкааааа

32

Анонимен

преди 4 години

До Mоpcku_Аз съм му върл противник, но е влязал под кожата на Ердо.Все пак бай Ердо ни се подигра за 3 Март и ни пожела да бъдем спокойни.

31

До 35

преди 4 години

Еми в Англия вече колят деца , защото напуснаха ЕС.В Германия всичко е ок

30

Анонимен

преди 4 години

Европа се самоунищожава от алчност и корупция. Това не е ЕС за който мечтаеха Де Гол, Моне, Шуман. Клекнали и се чудят колко пари да пратят на анадолския сатрап, само и само да го омилостивят. Понеже да имаш силни граници,НЕ Е ЛИБЕРАЛНО. Пратили Бойко да преговаря. Да ти се доплаче.

29

Анонимен

преди 4 години

Това беше най-голямата подигравка от страна на ердоган към българите - да ни поздрави за трети март!!! Абе боко ти достойнство нямаш ли бе? И ако ти нямаш защо помагаш да се гaвpят с нас бе? Тоя все повече влече България на дъното! Махай се, давай оставка!

28

Позор е 3ти март

преди 4 години

Нищо българско не се е случило на тази дата и това вече всеки го знае

27

Анонимен

преди 4 години

Да, сега реват на границите, ами после като почнат да ни колят децата както става вече в Англия? Тогава какво, генодиц ли?Турците да не са отваряли границите, ние си имаме достатъчно проблеми и без тези хора.

26

До 29

преди 4 години

Само от вида на това съоражение на никого няма да му мине през акъла да минава, но пък ако реши да го направи тия картечари ще си свършат работата и няма да иска никой да минава.

25

Анонимен

преди 4 години

"Българските" историчари отново плакаха по Националната телевизия БНТ, че Русия ги освободила на 3 март 1878 година. Не искали Русия да ги освобождава. Били си добре под Турско и Русия им развалила кефа на "българските" историчари.Смеем се на македонските историчари, но в България вече си имаме същите историчари, които говорят същите исторически лъжи за българската история.

24

До 27

преди 4 години

Оградите никой няма да спрът.

23

Анонимен

преди 4 години

До Спешна защитаИ ще ни излезе по-евтино в дългосрочен план.

22

Спешна защита

преди 4 години

За да нямаме проблеми с турската граница трябва да се изгради бетонна ограда висока 3 метра. На всеки километър да има вишка с прожектори, термокамери, датчици, заглушители и картечници, отделно зад ограда голям окоп и зад окопа асфалтиран път за военната техника и зад него телена ограда с ток. Само така се спира такава орда! Самият строеж може затворниците да го направят и да се искат пари от Европа иначе и ние ще кажем "пускаме ги".

21

Анонимен

преди 4 години

Идолът на простите изглежда умен само в очите на умствено изостаналите!

20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 22Те и да искат не могат Саудитска Арабия има повече немско оборудване от Германия.

19

Сатира

преди 4 години

Браво на Борисов, може и да типичен бай ***, но истината е че е човек който може много добре да лавира между големите сили в Световен мащаб. Евала.

18

Анонимен

преди 4 години

Вижте какво, Германия предпочита да се препълни с бежанци пред това да натисне икономически Турция. Заводите са им в Турция и не искат да ги пипат. Тези хора са вманиачени в печеленето на пари и нищо друго не ги интересува. Същата работа със Северен Поток, само интересите си гонят. Никакви компромиси не правят със себе си. Балканците трябва сами да се оправят. Това ТРЯБВА да се знае. Никой няма да помогне, съюз сме на хартия, когато Германия трябва да покаже топки тя предпочита иконом. интерес.

17

Mоpcku_

преди 4 години

Колкото и да не му симпатизирам на Бойко, не мога да си изкривя врата и да кажа, че не е прав. Всъщност доста трезва и навременна постъпка да опита да договори каквото и да било. Понякога е нужно просто комуникацията да не се прекъсва.