32

Анонимен

преди 4 години

Между другото кой кого напада. Сирия Турция или Турция Сирия. Кой на кого е в територията. Чих го търсят Турчетата на Сирииска територия. Майкя си Баща си или четвъртития. На всичкото отгоре търсят помощ като че ли някой им е влезнал у катуна.

31

Бухахаха

преди 4 години

.... ако установи заплаха за своята сигурност, териториална цялост или политическа независимост.Направо им е била застрашена териториалната цялост в Идлиб на *** . Що не си стоят в кочинката ? Първо направиха сделка с рашките за техни ракети ... провалиха проекти на НАТО за новия изтребител... бойкотораха последната среща на НАТО ... заплашваха САЩ ... казваха че ще затварят натовски бази ... и ИЗВЕДНАЖ ... рев и сопооли ... моля ви, помагайте срещу лошите сирийци. Бият ни.

30

Анонимен

преди 4 години

Да се обърне към Русия нали са големи приятели

29

ПРИЯТЕЛЯТ ЕРДОГАН

преди 4 години

даже не позвъни на приятеля БОЙКО, а обяви по ТВ, че пуска колоните с бежанци към ЕВРОПА. Е 1 въпрос , ОТКЪДЕ..., 2 въпрос БОЙКО нали прегръдки, целувки с ЕРДОГАН, лично ти обеща....

28

Илиев

преди 4 години

Ердоган паша,майка си ли търси там?С този усулсикиджия,комшулук не трябва да се прави.Йезуити са били и такива си остават.Справка ДПС тук!

27

Анонимен

преди 4 години

Гадните номера на Путин. Избива деца и жени за да ги подгони към Европа и да ни тормози.

26

Анонимен

преди 4 години

Тези хептен ни взеха за ***! Нали щяха до три седмици да се разправят с редовната сирийска армия на ТЕРИТОРИТА на Сирия? Кой, кого заплашва? Аааа, ама те не се уплашиха. Ами тогава значи ни заплашат! Кой е нахлул на чужда територия? Кой стреля по чужда територия? Каква е разликата между Донбас и Идлиб? Каква е разликата между Косово и Каталуния? А Северен Кипър. А въздушното пространство на Гърция? А Либия? Сондажите в Средиземно море и т.н.?

25

Solar Power

преди 4 години

Какво прави Турция в Сирия ? В други ден ще бъде и в България и ще казва,че в Кърджали имало опасност за границата и........

24

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е сирийския народ да се върне с оръжие в Родината си Сирия и да изгони душманите си Асад и Путин, а не да бяга към Европа !

23

Ром"с

преди 4 години

Това май е отговора на Русия към санкциите на САЩ отпреди 2-3 дена .САЩ ще пусне 3-4 милиона сирийци в Европа ,а Русия какво и е ,еропейците да му мислят и да се разбират с американците ,да се спрът с тези санкции.Всичко е взаимно в тези сфери -политически и икономически.

22

Анонимен

преди 4 години

Играта на стражари и апаши между Русия и Турция ще приключи едва когато дойде горския САЩ и ги изгони от Сирия.

21

Анонимен

преди 4 години

Фактически границите на комшиите са непокътнати и никой не ги напада на тяхна територия . Какво правят в чужда суверенна страна те си знаят и нарушението е от тяхна страна . Нека поискат помощ че не могат да смогнат на толкова мигранти , но не и когато са навлезли дълбоко в чужда територия и имат загуби от отбраняващи се в собствената си държава . Всичко това сега ще се използва от знаем кои и не напразно се стоварват в нашите земи тяхни войски и въоражение с убеждението за учение .ХА , ХА , ХА

20

ТУРСКИЯТ АСКЕР

преди 4 години

отдавна воюва в СИРИЯ в редиците на терористите, а нашите си затварят очите и приказват за лошия АСАД

19

АГРЕСОРИТЕ ОТ ТУРЦИЯ

преди 4 години

зоват за помощ. БОЙКО, ти като пръв аркадаш на ЕРДОГАН как ще постъпиш....

18

Кво речи!?

преди 4 години

отговорът от страна на Сирия беше очакван ,особено след като оня ден Ердо намъкна още един военен конвой на сирииска територия, нещо което всеки с две гънки на мозъка ще разбере че се прави с цел да не напуснат територията която завземат.

17

Анонимен

преди 4 години

Хахахахаха

16

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е сирийския народ на се върне с оръжие в Родината си Сирия и да изгони душманите си Асан и Путин, а не да бяга към Европа !

15

Анонимен

преди 4 години

Е защо към НАТО? Да се обърне към голтака Путин, дето само Сърбия му купи оръжията. Индонезия и Индия се отказаха. Горкият- продава оръжия в замяна на хранителни продукти- дори това му отказаха и избраха корейско и американско оръжие и двете страни.

14

Анонимен

преди 4 години

Това е доста подъл зов.Зов за помощсрещу Русия,щото на ердо не му стиска.Не носи турчин на отговорност,колкотои да се прикрива и това е.Сега ще гообработват и от нато ,и от Русия.

13

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Ердоган вчера каза* Идлиб е наша земя*,Събира НАТО и ще иска да Узаконят Идлиб като турска земя ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА