97

Тонката

преди 4 години

До ДО КОГА БЕСофия,Пловдив,Варна,Бургас,Стара Загора,Велико Търново,Нова Загора,Сливен,Шумен,Хасково,Кюстендил,Габрово,Казанлък,Враца,Монтана,Силистра,Крушовица ГЕРБ-ПОБЕДА:):):):):)Не знам кой кого е унищожил:):):):)

96

Анонимен

преди 4 години

Бацеее,зааеби тоя бацил.Ти си по-голям бацил от него.Кажи нещо за Барцилона.Как е времето там.Питам,щото журналистите ни(пърдон мисирките)нещо много постно го дават по тая тема и не смеят много-много да те разпитват за там.Представям си ако това имение беше на Радев или Нинова какъв щеше да е медийният вой.

95

Анонимен

преди 4 години

ТАКА Е ! КАЖИ ИМ ДА ВЗЕМАТ ПРИМЕР ОТ ТЕБ ДЕТО ВСЕ СИ СЕДИШ У ДОМА!

94

Анонимен

преди 4 години

Браво,Бацо,политик,държавник!!!!Истински играч,самио корона вирус че избега като го види.

93

Тръц-пръц

преди 4 години

Бойко, ако правиш едно в едно, каквото се прави в Китай - цена няма да имаш! Там се грижат за народа си! Но ... това е единствената социалистическа държава в света!!! Ами сега...??? :)

92

Пижо

преди 4 години

Борисов, ограмоти се преди да говориш глупости! Не съществува понятие "доброволна карантина"! Или си заразен или не си! Ако си заразен, си има процедура за ЗАДЪЛЖИТЕЛНА карантина, за която ще плащаш, искаш или не искаш! Ако не си заразен, си отиваш на работа! Ако, твоето Правителство реши да постави ПРИНУДИТЕЛНО здрав човек под карантина, пак ще плащаш! Какво правят хората,които "недисциплинирани работодатели" изпращат в чужбина?Какво правим със свитата чиновници, които се влачат с теб по света

91

Анонимен

преди 4 години

Катогледам колко е заразно това чудо само 1 е нужен и ще се изпотръшка цялата държава. Болничните тогава ще бъдат последния ни проблем.

90

Пророчество

преди 4 години

Един път Баце да се изкаже на място.Вчера по новините по Нова семейство Кисьови се възмущаваше, че дъщеря им ще е под карантина и няма да ходи на училище 14 дни след семейна екскурзия в Милано. Иначе се разхождаха свободни и щастливи по паркове и магазини и разправяха колко хубаво е в Италия, въпреки предупрежденията да се ограничат пътуванията.

89

Анонимен

преди 4 години

От тия мутри може да се очаква всичко и при заразен да ликвидират всичко живо в радиус от 10 километра.

88

Jonsy

преди 4 години

Не, всички ние ще плащаме един като зарази десет и после всеки от тях зарази по още десет и т.н. защото някакъв гении е казал, че няма да платят болничен на първия човек и е бил принуден да отиде на работа!И само за инфо на Б.Б. целия свят от години търси лек и за СПИН и за рак, а такъв още няма! Така че, не затаявай дъх за лек за коронабируса...

87

маскарад

преди 4 години

До Поне малкоМаските, в познатия на всички ни вид са неефективни. Да не говорим, че народО масово ги носи по седмица. След час носене на обществено място, тази маска трябва да се смени и изхвърли на ОПРЕДЕЛЕНО МЯСТО.Преди нетъкания текстил, маските и в санитарните магазини и в самите болници бяха от марля. Като те е шубе - уший си такива, ама повечко.Шубето е голям страх. На който му е писано да се обеси - никога няма да се удави.Къпете се редовно, мийте си ръцете и пийте витамини

86

Анонимен

преди 4 години

До Forever аз за тва бе сън внасял никога нииишо!

85

Анонимен

преди 4 години

Поне една ограда от салкъмови колове и два реда бодлива тел да бяха направили както оная да спират дивите *** от Румъния!Пък той вика- Нищо, вие му мислете!

84

Безсрамници

преди 4 години

Вируса си ти и 240 вируса в парламента. 99%от данъците ни ги разграбихте вия и разбойниците ви и си накупувахте къщи по западна Европа.

83

Анонимен

преди 4 години

Другаре, защо вируса тръгна от Китай?По-точно защо американците го пуснаха в Китай?Защото Китай е комунистическа страна, а вируса е направен в американска лаборатория собственост на Бил Гейтс с идеята да изчисти комунистите в света.Още малко ви остава!Вируса е вече тук!

82

Тонката

преди 4 години

До До ТонкатаКъв пък нож ти е опрял на тебе до кокала бе?:):):):)Е утре ше ви гледаме пак сеира на една шепа недоволни от правителството:):):):)Аз залагам,че преко сили ше се съберете 1000 такива като тебе да искате оставка:):):):)

81

Анонимен

преди 4 години

До 90 Така е! Ужасно е! Вместо да го оставил да изпоизмрат от глад и да се жената на работа ... тц тц! Не бива!

80

Гробокопач

преди 4 години

До ТонкатаНаште "Старци" сега играят за Рублата в Москва:))) Искат да освободят левът от клетката в зоологическата градина у Софето. Тоя лъв, там истински Хищник като Божигол, 20 години веке стои запрян и вече не мяза на Хищнк, ана овца на ясла

79

Анонимен

преди 4 години

Калинката от НАП се хвалеше, че имат рекордни приходи. Къде са парите под формата на бонуси ли ги усвоиха?

78

Анонимен

преди 4 години

37 години стаж имаме със съпругата ми. При необходимост е редно да ползваме болнични. Защо крепим ние и още други осигурителната система. С лека ръка раздават пари на мързеливи ***, на майки на деца дават 930 лв. на месец. С нашите пари, дето се трудим дават на търтеите, дето нямат стаж.