65

анонимна

преди 4 години

До обективен - не сте обективен - да не би само за сегашните да сме гласували - нима не се изредиха какви ли не, и все тая. Неслучайно мнозина изобщо и не ходят да гласуват. Не насаждайте вина на хората, че само те са виновни, не че българинът е много - много читав,ще краде винаги когато му падне, но вината си има степени, така че, самата олигархична струстура е такава, че измъкването е трудно?

64

Ф.С.В.

преди 4 години

Единствената екологична храна за момента са- охлюви събрани в абсолютно чисти диви ливади))) (месо отхранено с тревичка ))ХМ!

63

Ф.С.В.

преди 4 години

Ще спрем да се храним с месо- ще спрем зеленчуците с ГМО и пестициди- значи спираме и зеленчуците- ще спрем да пием вода защото Е КАЛНА (ПЕРНИК) -ще спрем да пием алкохол -защото в магазините ракията е дестилиран спирт с капки за грозде- Ще спрем сиренето защото не знаем кои са Фирмите с фалшивото (БАБХ не казват) ще спрем рибата защото тя е отровена (увеличение на живак и пластмаса в морето) Хляба е долно качество с химични подобрители- киселото мляко е фалшиво -И КАКВО ЩЕ ПОЛЗВАМЕ ЗА ХРАНА ??

62

kireza

преди 4 години

СВИНСКОТО ГО ВНАСЯТ ОТ ПОЛША....ОТ ТОВА МЕСО УМРЯХА 7 АНГЛЕТА,НО ЗАЩО ЛИ НИ ДУМИЧКА...ПОЛСКИТЕ ЯБЪЛКИ ПРЕВИШАВАТ НОРМИТЕ ЗА ПЕСТИЦИДИ 15 ПЪТИ!!!ЯЖТЕ НА ЗДРАВЕ ПОЛСКИТЕ ОТРОВИ...НИЕ СМЕ НА ПЪРВО МЯСТО В СВЕТА ПО РАКОВИ ЗАБОЛЯВАНИЯ....

61

99755

преди 4 години

Спрете да ядете месо не се умира ако св ядат плодове и зеленчуци

60

Sichtpunkt

преди 4 години

Алкашами като искат да ядът евтино свинско месо, ето им го Китай, имат си и евтино свинско и други екстри.Цената на която е да е стока, не може да се различава съществено от тази на международният пазар. Ако в Германия е с 20%-30% по-евтина, то тогава за търговските фирми е по-изгодно да внасят от Германия.

59

Анонимен

преди 4 години

За вас друго месо няма ли бе ?

58

Анонимен

преди 4 години

Музика за ушите на спекулантите.

57

Alastair

преди 4 години

Аз пък предлагам на БГ народа дето види свинско да го подминава. Нека си го ядат тези, коитонса го внесли в БГ. Ако пък толкова не траете без свинско, идете в съседните държави да ди купите.

56

Ф.С.В.

преди 4 години

Преди няколко месеца разни "експерти" ни обясняваха по медиите че свинското нямало да поскъпне !!! Къде са сега тези "експерти" да обяснят на хората какво са говорили??? На всички българи им бе ясно че след като изтрепаха всички прасета- то цената ще е двойна после!!

55

много е лесно

преди 4 години

До userВносителите правят милиони !

54

Анонимен

преди 4 години

БАБХ на какво основание не изследва за чума внесените меса в страната от чумави държави

53

евролъжа и измама

преди 4 години

Ловно сдружение дава таксация че има 300 прасета, от ловния съюз казват 400 са ви. От горското не 500 са - и Деса поетеса им дава план да избият 450!!! Как може да се избият прасета, които не са се и родили, се питат ловците?!?!?!?! И как така някой си позволява за завишава таксациите?

52

user

преди 4 години

Защо тази чума се отразява на цената на свинското, като в магазина само Испанско, Френско ... И преди и сега го внасят за 1 евро. Ядем замразени бо/луци от преди 20 години и после се чудят защо народът е болен. Няма качество и храните генерално са пълни б/луци.

51

Анонимен

преди 4 години

Африканската чума коята шества по страните конкуренти на свинските олигарси от западнала Европа не е като дивата африканска чума. Тя е с много щамове, което показва че е правена в лаборатории. Нашата класическа е с три щама а африканската е с 18!!!!общото европеоска семейство дрън дрън дрън а чума и пакет Макарон може.

50

гербистка-общинарка

преди 4 години

Нека ако трябва и акциз да се въведе от 50% върху цената на свинското, защото то е вредно. Нека хората да разберат, че не е добре да се яде свинско и да се откажат в полза на по-здравословния живот.

49

цецо ловецо

преди 4 години

На един лов убихме едно прасе.Дадохме проба да я изследват,дали става за ядене.Оказа се,че няма чума и други болести и можем да хапнем.АМИ КАК ДА НЕ СТАВА ЗА ЯДЕНЕ,ПРОБАТА БЕШЕ ОТ ФЕРМАТА НА БАЙ МАНЧО.ДОМАШНО ХУБАВО ПРАСЕ.

48

Анонимен

преди 4 години

От няколко години ГЕРБ спряха ваксинацията на дивите *** срещу класическа чума. САМИЯ БАБХ си пише че всяка година в страната има по няколко огнища на класическа чума. Откакто дойде африканската чума изчезна класическата - как така гербери стана тая работа, да не приписвате и болните от класическа нарочно и от невежества на болни от африканската. Мисля че е да се направи ваксина за африканската България паследна ще я купи.

47

Анонимен

преди 4 години

Така близо до чумавото огнище на Любош, вероятно неслучайно попада в зоната тн База за интензивно стопанисване на дивеч Букова глава, това е ограда в която има елени муфлони и диви *** и от години реват и искат да си избият дивете свене и да гледат само елени. В резултата на огнището от чума вече """законно"""" дивете *** са ЛИКВИДИРАНИ. Да живее чумата че да няма ***. Тая тактика работи и при доста от другите стапанства все огнищата от чума са около тях по някаква невероятна случайност..

46

Анонимен

преди 4 години

Имате пари, стига сте мрънкали!