24

Анонимен

преди 4 години

До Платон ФъшкиевКой е сват на Божков?

23

Хмм

преди 4 години

Секцията от статията със заглавие "България няма споразумение с ОАЕ" с Google Translate ли е писана. Половината изречения нямат смисъл, други са прекъснати в средата...wtf

22

Анонимен

преди 4 години

То едни сърби ни се подиграват с Цветан Василев, който е инвестирал в заводи в Сърбия какво остава за арабите пък, като разберат че Божков има милиарди.

21

платончо

преди 4 години

Как ги роди тези криминални сюжети да не би да си писар в прокуратурата???

20

Ром"с

преди 4 години

Нали не мислите ,че Божков просто така е седнал в самолета си и излетял в ОАЕ,без да изучи нещата при случай на отстъпване .... ?Естествено е ,че няма да бъде върнат в България ,той е можел и в Сърбия да отиде ..за да го върнат!?

19

Анонимен

преди 4 години

до 21 Платоне, кого е поръчал Черепа?

18

Анонимен

преди 4 години

Борисов и ортаците му си хапнаха имотите и бизнеса на Цветан Василев и им хареса. Продължиха с Баневи и Арабаджийски, но им се иска по-голям залък и сега прилапват имуществото и бизнеса на Божков. Само дето не се сещат, че и тях ще ги прилапа някой друг клан на мафията, когато няма да са на власт.

17

Анонимен

преди 4 години

От всички приказки на Гешефта излиза, че си няма представа как стоят нещата по отношение на екстрадирането на който и да е било по различните държави.

16

Анонимен

преди 4 години

Вече не останаха хора в България, от които да се краде и мафията започна да се самоизяжда.

15

Анонимен

преди 4 години

Гешев, ***, ще станеш за резил и голям смях, ако арабите не ти го предадат.

14

пожелание

преди 4 години

Поне да не бяха пускали пушилки ,че е заловен ,защото пак се изложиха като кифладжии !!

13

Анонимен

преди 4 години

Специализиран наказателен съд ми звучи като Народен съд ...... дано не съм права

12

Pilot

преди 4 години

Ясно е като бял ден,че няма да го върнат, но по-интерестното е как ли спът копоите около тиквата дебелаците ! Ако аз имах ресурса на този чивек един нямаше да остане, ако ще и с танк да се движат !

11

Анонимен

преди 4 години

Божков с тези милиарди не само че няма да го предадат арабите, а и ще го боготворят там като инвестира някой друг милион в ОАЕ.

10

Хахахахахахахаха

преди 4 години

Ей това казва всичко:България НЯМА споразумение за реадмисия с Обединените арабски емирства, но практиката показва, че федералната монархия често отказва екстрадиция по различни причини дори на малкото страни, с които има подписани такива споразумения

9

Очите

преди 4 години

Дори за момент не съм си помислил, че Черепа е толкова *** да се остави да го приберат. Скоро най-вероятно ще се окаже, че не е вложил милион, а милиард дирхама. И ще му дреме на малкото черепче, че някой го дири в БГто.

8

Анонимен

преди 4 години

Оня ден и вчера доста народ в този сайт викаха за Божков, че бил прооост щом избягал в ОАЕ, а не примерно в ЮАР, където са Галеви и даже Интерпол няма власт.да не мислите, че Черепа не е проучил подробно възможностите при които да остане в ОАЕ и да си живурка там на воля?

7

Анонимен

преди 4 години

Стига пушилка арестите досега доколкото ги има са на кокошкари. Докато при Нено не отиде и страхуващият се от земетресения Горанов никой няма да повярва, че това не е опит за отнемане на бизнес.

6

Анонимен

преди 4 години

По-важно е да се арестува тоя дето му даде баницата-Горанов!Лично той отговаря,а не министерството на финансите,така е написано в закона за хазарта.Също трябва да бъде арестуван министъра на правосъдието,включително предишните,защото и те отговарят,така пише в закона,назначават член на комисията по хазарта.Също шефа на ДАНС и той отговаря лично,защото и той назначава човек в комисията по хазарта.Без тяхно съгласие нищо не става в хазарта,тази комисия не отговаря сама!!!!

5

Анонимен

преди 4 години

И за какво да го връщат? Оня юриста от школата за милиционери, да се прави на умен, способен и велик.