97

а при демокрацията

преди 4 години

защо след 30 години деморация българите още не могат да пътува свободно на Запад?

96

Анонимен

преди 4 години

При демокрацията умните и кадърните са добре и имат пари, само простите и некадърните са бедни и мизерстват в България.

95

Анонимен

преди 4 години

Много ставате нагли с лъжите си,обвинявате българите за убийства на хора,които са били избити по заповедите на великите сили и един списък с евреи,победители през ВСВ!Хем заповядвали да избиват,хем избивали,хем пък и обвиняват нас,които нямаме нищо общо с тая работа на великите сили.Обвиняват и нас за Голодомора,но не казват фактите,че запада умишлено отказва заем и храна на СССР и умишлено предизвикват глада и Голодомора в който измират и много българи,а пак ние сме им виновни,не е ли нагло?

94

а при демокрацията

преди 4 години

защо 2 милиона бъглари измряха а други 2 милиона мият улиците на запад?

93

Анонимен

преди 4 години

При социализма само инка и проста селкса лютеница с чушки и домати а при демокрацията българина маже вносна нутела с шоколат и лешници и сърба ароматно илли!

92

Анонимен

преди 4 години

до при демокрацията,ако по време на комунизма можеше да се бяга през 1989 щеше да има население 2 милиона. Разбра ли, *** загубен, обречен на беднотия.

91

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 113При социализма имаше само нови коли и новите коли струваха по-малко от старите коли.......Да, на всяко новородено дете му вкарваха вноска за лек автомобил и ако има късмет реда му идва когато навърши 18-20 години. Е, шумкарите бяха с предварение! не ти ли омръзна да сипеш попови лъжички?

90

Анонимен

преди 4 години

Германците след Великата отечествена война бият вече само на футбол. Затова много обичат футбола.

89

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИмахме и голф при социализма,това,че ти не си бил в курортите,където имаше голф игри,не ни интересува!Ще се разчекнете да лъжете и от пропаганда срещу социализма,да,ама не!Живях и по време на двата строя - социализъм и демокация и знам,че през соца беше хиляди пъти по-добра система от днешната и още от сега ти казвам,че нямам връзка с никакви партийци и нямах такива през соца,просто казвам истината.

88

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 102....и банани имаше в показните магазини,но почти никой не ги купуваше и така си изгниваха по щандовете.......А опашките за банани и портокали и съпътстващите ги скандали, ругатни и "любезни" пожелания забрави ли ги???Опашки имаше почти за всяка една стока с изключение на вестник Работническо Дело с което чести си триехме задниците заради липсата на тоалтна хартия.

87

при демокрацията

преди 4 години

- закрити 420 училища в последните 10 години- последната една година над 100 хил. българи са емигрирали- раждаемост по-ниска от времето на Втората Световна- най-бедната страна в ЕС - 2.4 милиона живеят под прага за бедността- най-корумпираната и най-обезлюдената страна в Европа- първо място по смъртност в в света- над 2,7 милиона работещи бедни- над 2 милиона пенсионери, едва оцеляващи с пенсия от 200 лева

86

интересно ми е

преди 4 години

как така екстплоатираните до кокал българи при социализма станаха 9 милиона, а при демокрацията са 5 милиона, и продължават да измират като мухи, първи по смъртност в света, много ми е интересно...

85

Анонимен

преди 4 години

При социализма имаше само нови коли и новите коли струваха по-малко от старите коли. Голф се появява чак 80-те години, след като германците карат трошката и хитлеристката кола Бръмбар 30 години, с двигател 24 коня.

84

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПращали са в Гърция и са подпомагали гръцките партизани,а в България не са пращали такива пратки англичаните,в България са били подпомагани от местни хора и от руснаци.

83

при демокрацията

преди 4 години

Евростат: 34% от българите студуват, защото нямат пари за отопление

82

Анонимен

преди 4 години

Разликата между демокрацията и нацизма е, че при демокрацията 2 милиона българи измряха за разлика от монархо-фашисткия режим в България при който броят на населението беше стабилен.

81

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 98При социализма всеки имаше живлище, осигурена работа, спокоен живот и образование и здравеопазване на световно ниво. Трудовият човек беше на почит.трудовият човек беше експлоатиран до кокъл като в момента а спокойния живот живееха шумкарите и техните роднини. Здравеопазването от пръв поглед беше добре но не дай си Боже да се наложи да търсиш специални лекарства от валутната аптека, подобна на корекома! Тогава разбираш колко си гол, бос и прецакан.

80

Анонимен

преди 4 години

А кога ще има статия за зверствата на изверги като Мирчо Спасов (синът му стана банкер след 1990 г.), Горанов, Газдов, Ръжгева, Томов (синът му е депутат в момента)... Тези животни избиха хиляди българи в концлагерите Белене, Ловеч, Скравена, Богдановдол, Куциян... Кога НАЙ-ПОСЛЕ ще има справедливост за жертвите на комунистическия холокост?!!!

79

при демокрацията

преди 4 години

На всеки 4 часа един български гражданин се самоубива! Защо не ходи на почивка вместо да се самоубива?

78

Ами...

преди 4 години

Разликата между социализма и националсоциализма е само, че немците са били образовани и високо културни патриоти, а нас Бай Тошо искаше да ни прави 16-та република на СССР.