30

Анонимен

преди 4 години

като сме спасили евреите, комунистите избиха спасителите им. Т.нар Велики да се застъпиха България да не бъде към соц. блога, можеха както в Гърция избиха партизаните и ония не си помислиха повече за комунизъм. Почита се човек, който е милеел за България, а не както сега сме станали сметището на Европа - буквално и преносно

29

Анонимен

преди 4 години

До мишо бирочетоКак всъщност се казва тази Захариева? Аз не знаех, че е сменила името сии че не е българка.

28

ОСТАВКА НА ЗАХАРИЕВА

преди 4 години

Било ужасно и безобразно да се почита ежегодно паметта на генерал-герой от войните и възпитател на българската младеж в патриотичен дух!"Изкривяване на историята" ли е припомнянето на факта, че генералът-герой, защитавал България от нашественици, е разстрелян подло, от засада и извършителите са национални предатели, заменили патриотизма с удобен някому уж-интернационализъм?

27

МНЕНИЕ

преди 4 години

....мти и Демокрацията - Забраниха Протести и Шествия , Свободата на Словото .При Соца поне можеше свободно да се бунтуваме и всеки имаше свобода на словото .

26

Чукундур

преди 4 години

Като се разпадне ЕС Тогава ще видим каква песен ще запеят евроатлантиците?

25

Анонимен

преди 4 години

Захариева ще свали Бойко.Просто уникално глупава жена даже за ПП ГЕРБ.

24

Анонимен

преди 4 години

Щото Фандъкова е комунистка затова!И тя беше алтернатива на комунистите?!Ама че нация.Един ЛУКОВ ги плаши смятайте ако се вдигне народа какво ще стане.Ами да излиза цяла София на Луков марш и марш тия комунисти от София и България.

23

...

преди 4 години

До аз-ътНе бе, аз съм жена, праволинейна. А редакторите и мен ме редактират. Понякога текстът губи смисъл след като го редактират. Аз подозирам, че редактирането се извършва от програма, толкова е лишено от смисъл понякога. Веднъж исках да утичня, че съм бяла жена, но изглежда, че и цветовете понякога не устояват на корекциите. Не говорех за ч***ре-н цвят.

22

Анонимен

преди 4 години

Абе през ВСВ България не предава българските евреи в концлагерите.Защо тая министърка се нарежда до държавите които са подкрепяли Холокостът.Защо веднъж завинаги не се приключи с тая тема?.Толкова неща са се случили то е буквално миналият век.В едни протоколи на ционистките мъдреци е казано че само смъртта на евреите има значение.Смъртта на другите е без значение защото те не са хора.Те са биологични единици създадени за да служат на истинските хора.Евреите.И ето пред очите ви е.

21

Иван Иванов

преди 4 години

*** гнусна,прочети малко история ако изобщо можеш да четеш.Прочети как ген.Луков е защитил Кюстендил от сръбските нашественици и колко е дал за армията на България.ТИ СИ Г-ЦА НИКОЯ!

20

...

преди 4 години

До аз-ътНе се изясни къде ще участваш - в Луков марш или в Прайд.

19

Анонимен

преди 4 години

И защо гейски прайдове да може, а Луков марш не може?

18

Анонимен

преди 4 години

Куха лейка...

17

Кина

преди 4 години

Освен, че е обичал България, друга реална информация нямаме за генерала. Приказките на червените калинки са без стойност. Както и да го погледнем факт е, че човекът вече е бил пенсионер, когато червените терористи го убиват. Как би реагирала госпожа Захариева, ако сега терористични групички съвсем заслужено подкарат червените пенсионери с високите пенсийки и ги пратят при Създателя ?!

16

...

преди 4 години

До Анонимен #6Някои хора (особено на отговорни постове) се страхуват да научат повече от това, което се иска да изповядват.

15

Анонимен

преди 4 години

проста коза! Същата като мария Спирова от Демократична България. 2 пъти не блокират за по месец!!! казвам и на тази, че в БГ истанбулска конвения НЯМА да ИМА и БЛОК! Жидовски игрички!

14

Анонимен

преди 4 години

Оставка,Волен сваляй тия червени ***!

13

Samo minavam

преди 4 години

Тази *** ще я заведа , да прочете безсмъртните слова написани на паметника на Незнайния войн. Само ако са знаели ,какви *** ще управляват България.

12

СКС

преди 4 години

Тъй... гей-паради, които содомизират, развращават и на тях дори присъстват деца - може! *** обучение от най-ранна детска възраст - може!Щом това може, значи и Луков марш може!!!

11

Анонимен

преди 4 години

На такива като Захариева през 1990 им викаха червени ***!