28

панчо

преди 4 години

До Анонимен 25ами щом са толкова зле ти какво правиш там ?балкански ум ли им раздаваш как да живеят?

27

Свещен Гущер

преди 4 години

Ние сме успяли реализирали се доказани професионалисти в БГ. В БГ не е лесно, и навън също не е лесно. Но щом си успял в БГ навън ще успееш в пъти повече. Бог помага на слабите но награждава смелитеАко ми предложат същата заплата в БГ, 6 цифри годишно долари, ще се върна ли? Категорично НЕ!

26

Анонимен

преди 4 години

До Свещен ГущерДобре ли сте?

25

Bлк

преди 4 години

Вицове ли пишете вече? Май не трябва въобще да ви четем , вече.

24

Анонимен

преди 4 години

Тук България се класира на 58-мо място, а Израел на 158.

23

бай ганю

преди 4 години

със сигурност еснафската общност у нас е в шок очакванията са някоя голяма братска славянска нация да е водеща във всичките тези показатели но явно грешката е вярназабелязва се че ние не сме мноого назад а и също тоталната доминация на европейските страни,жалко че ние сме все още някъде между ориентализмът и жадно гледащи към европа

22

Анонимен

преди 4 години

Ало като пишете щуротии дойдохте ли Тук на място да сондирате информация. От 10 години съм в Норвегия а преди това бях в Дания. По опасни места от тези държавви няма. Знаетели на колко родители прибраха децата само за това че комшията се обадил на социалните и казал че детето плакало за шоколад. А такъв народ като скандинавския няма никъде. Толкова захлупени и наивни не съм виждал. Нямат свое мнение по никой въпрос каквото им кажат това правят. Ако ги накарат да се самоубият ще го направят.

21

Анонимен

преди 4 години

Поредната невярна класация, българското образование е по-добро от това в Канада.

20

Анонимен

преди 4 години

Брайвик, та Брайвик... Барневернет, лошо било, луди били. Всеки втори българин си говори сам и е с трескав поглед, доказано сме най-болнавите в ЕС и социалните ни институции са пословични, ама много знаем. Резервният фонд на ония наскоро достигна 1 трилион долара. Да, един трилион. Тука нашите посткомундета ни карат обувките им да целуваме, че са ни вдигнали минималната на 300 евро.

19

Свещен Гущер

преди 4 години

Аз със всеки изминал ден ставам по-богат.Ето сега живея в супер луксозен апартамент където на крановете са инкрустирани със кристали сваровски. Ваната е от скъп мрамор,цял тон е с постамента.Докато в далечна България клош като теб само подсмърча и гледа в далечината небостъргачите на Цариградско шосе понеже живее в Дружба в панелка и мечтае за живот като моя и цяла година събира 20 лв да посети автоизложението в експото на цариградско и да помечтае пипайки колите......

18

Анонимен

преди 4 години

В НОРВЕГИЯ ТИ ОТНЕМАТ ДЕЦАТА ЗА ДА ГИ ОТГЛЕЖДАТ КАТО ***.

17

Свещен Гущер

преди 4 години

Побеля вече. Сега си седя пред камината,пийвам си виното и броя кроните.Утре мисля да изляза на разходка из града.Дойдох спешно по работа в клона защото във фирмата има проблем с кодовете а и в Breivika във Тромсьо те държат подводния оптичен кабел който отива към о-в Шпицберген а там има много международни организации и не биха допуснали резил с нета и там ще оправям бакиите въпреки че са фирмена тайна и шkартото като КондЮ не знае за тези проблеми..

16

Свещен Гущер

преди 4 години

Здравейте от Берген. Аз като ставам сутринта се бръсна пред огледалото в суперлуксозната ми баня и облечен с халат с златни нишки и чехли GUESS. След това отивам до мола и си правя покупките с най хубавите неща.Вчера си купих якета и обувки на guess. Харесах си и още едно яке за 980 лв но ще го взема ,нищо че съм в преразход ще его взема.Мислех и да си сменя стария часовник с Tissot или Seiko,не ми трябва по-скъп,нали габровци са казвали: и най-скъпия часовник отчита 60 секунди...

15

Анонимен

преди 4 години

Добре, живеем в Швейцария! Ама такъв стрес е, че се поболях, сега и на лекарства минах за нерви...Върни се тогава :)

14

Totenkopf

преди 4 години

Там не бяха ли ***?

13

Ура ми Янков

преди 4 години

Норвегия са си добре, да не са луду да влизат в ЕС... И Великобритания ги мислиха за тъ,пи като искаха да излязат от ЕС, но сега ще видите как ще дръпнат напред!

12

Анонимен

преди 4 години

Много поздрави от г-н Брейвик и г-н Викернес, който ги познава ще ме разбере.

11

Нормален

преди 4 години

Тия класации се правят с цел реклама за да се емигрира натам щото загиват.Огромни територии с население 5-6 милиона.Хора нямат имат амбриажи ама амбриажите деца нямат.Скапани скандинсвски дупки пълни с тарамбоки.

10

Анонимен

преди 4 години

Добре, живеем в Швейцария! Ама такъв стрес е, че се поболях, сега и на лекарства минах за нерви... А колко пари даваме, ще се стори невероятно на хората, живеещи в България. И то за едно единствено дете. Има си хас да не се живее добре, като толкова пари им наливаме в хазната. Ако взимаш около 120000 франка годишна заплата, само за данъци, такси, наеми и всякакви там допълнителни сметки даваш към 80000 поне. После идват чисто семейните разходи. За лекари да не споменавам! Правете си сметката...

9

Анонимен

преди 4 години

Новината за Норвегия доказва защо отнема деца от българи!