94

Анонимен

преди 4 години

САЩ ЩЕ СПАСИ СВЕТА ОТ ДЖАМАХИРИЯТА НА ЗЛОТО

93

учуден

преди 4 години

До Пич 112къде пише ,ч е Иран е свалил самолета ?

92

Анонимен

преди 4 години

Поредната иранска пропагандна новина за радост на ислямското стадо дето се стъпка за да покаже колко за опечалени за един терорист. Тая иранска медия е пълен смях. хахахххахххахх нали ако имаше 80 загинали Иран вече нямаше да го има.

91

мид

преди 4 години

Забелязвам, че адекватните хора (без значение пристрастията им) все повече изчезват от тук и остават само такива със сериозни отклонения...

90

Боби

преди 4 години

До Разгеле"О, Бобчо, наспа ли се бе чичовото, липсваше ми с "компетентните" си коментари."Разгеле и Анонимни хайде поне веднъж ми опонирайте писмено кое от казаното от мен не е вярно и защо!!! Че не Ви харесва моето мнение по някаква причина това си е ваше право - можеш да обориш моето мнение или да натиснеш бутона не харесвам.

89

Анонимен

преди 4 години

Значи ако някой си мисли, че Иран може да победи САЩ ... да вземе си пие хаповете.

88

Анонимен

преди 4 години

Невероятно е колко луди събират тези статии .... плачевно.

87

Зозо

преди 4 години

До Анонимен ......А после ще разказваме на внуците:- Имало едно време Америка....Уааахахаааааа, а някой вече разказват: - Имало едно време СССР :))))))))))))))))))))))))Няма по смешни хора от руските шиити и БГ ибрикчиите им:))))))))))))))))))

86

Боби

преди 4 години

До Дядо Вангю"Първият ответен удар на американците ще е довечера, след което ще последват още 51"Май забравихте Ударите от Хуситите срещу САрабия с ракети и дронове Иранско производство? Чичо Сам си отвори стратегическия резерв тогава само и само да не се отрази атаката на петролните пазари - разбирай да не скочи цената...

85

ЦРУ

преди 4 години

Все по-често ще се споменават тези две цифри - 52 + 80 ! Като синволи .52 бяха заложниците в амер. посолство в Техеран....80 мил. са иранците !

84

Разгеле

преди 4 години

До БобиО, Бобчо, наспа ли се бе чичовото, липсваше ми с "компетентните" си коментари.

83

Чебурашка

преди 4 години

Една иранска лъжа и руските роби скачат от щастие!

82

Анонимен

преди 4 години

Душевно болните ни са в екстаз :))))

81

Боби

преди 4 години

До Анонимен"че и тук има такива дето се радват, че след обстрела с допотопните руски ракети били загинали 80 човека"ЕХ АНО УМНИЕХ АНО ЕКСПЕРТЕ1. Какво представлява една военна база(особенно такава за базиране на дронове - разбирай летище) - огромна площ на която са разхвърляни псевдо произволно военни обекти като всеки е на такова разстояние от съседите та ако думнат кой да е от тях съседите да оцелеят2. В такъв случай ако има убити значи има ДИРЕКТНИ ПОПАДЕНИЯ(или воените спят на открито

80

ууу

преди 4 години

До Калеко АлекоПрочети за пророчествата за милионната жълта армия в Иран и тогава плямпай. А иначе си щастлив в наивността си, а? Борба за пари .... бой .... с цената на много жертви, това са миролюбивите ти господари.

79

Дядо Вангю

преди 4 години

Първият ответен удар на американците ще е довечера, след което ще последват още 51.

78

мм да

преди 4 години

До Пич И при мащабната инвазия ще си седят у дома. Оранжевия вдига цената на горивата в услуга на шистовиците и Русия.

77

до Lud

преди 4 години

Интересното е кой лъже...според мен Иран. Сигурно са били празни базите. Пък и как Иран са преброили жертвите...

76

Хараламбос Николакис

преди 4 години

ВЧЕРА МИТЗОТАКИС И ТРЪМП КАЗАХА ЧЕ ТУЦЖИЯ ЩЕ БЪДЕ СЛЕДВАЩАТА---ЩЕ ЯДЕ ГРЪЦКИ РАКЕТИ, ЕРЕЙСКИ И АМЕРИКАНСКИ .В ЛИБИЯ ЩЕ ИМА ЗВЕРСКИ БОЙ ВЪРХУ ТУРСКИТЕ НАЕМНИЦИ .ГЪРЦИЯ ИСКА ТУРЦИЯ ДА БЪДЕ ИЗГОНЕНА ОТ НАТО , И ЗАЛИЧЕНА .

75

БАЙ Х*О*Й*

преди 4 години

НИТО ЕДНА ОТ РАКЕТИТЕ НЕ Е ПРИХВАНАТА !