19

България 2020

преди 4 години

Холера, Стомашен Тиф, Чума... Гарантирано от Эврапэйская Народная Партий!!

18

Гьобелс

преди 4 години

Ще има голям теч на гласове от ГЕРБ. Тази криза ще продължи .месеци с епидемии и бунтове. Не виждам как може бързо да се реши проблема.

17

Анонимен

преди 4 години

До 16Увеличават всички стоки и услуги, данъци и такси, за да дооунищожат и малко останалия вече български народ. Всичко е замърсено вече - въздух, води, храни и т.н.

16

Анонимен

преди 4 години

Защо институциите не се самосезират и не проверят колко вода се черпи от частните ВЕЦ, които работят с вода от язовирите за питейна вода и тези на Напоителни системи? Следващата година при продължаващото засушаване няма да има вода както за питейни нужди, така и за напояване! Докога ще продължава това?

15

***_-АСЦ-_***

преди 4 години

До Анонимен 15Там ти е проблема, че не мислиш.А и никой не е заинтересован от твоето безсмислено мислене и последващото изразяване на никому ненужното ти мнение.

14

панчо

преди 4 години

До Анонимен 13да не ровеха защото не ги мързеше и си отглеждаха зеленчуци понеже магазините пращяха от продукти както днес

13

HeinrichHimmler

преди 4 години

Само не разбрах защо увеличават цената на водата навсякъде в България ?!!

12

Анонимен

преди 4 години

Тоя кър ли бил Перник, а аз мислех, че 100000-ден град?

11

бай ганю

преди 4 години

щом нашето слънце е раззпоредило значи всичко ще се подреди

10

ТОДОР ЖИВКОВ

преди 4 години

КОЛЕКТИВНАТА ОТГОВОРНОСТ Е-НАЙ ГОЛЯМАТА БЕЗОТГОВОРНОСТ!!

9

Анонимен

преди 4 години

Гербавите крадци не са нормални!

8

Анонимен

преди 4 години

Като никой не е виновен, виновни сме всички. Задружните усилия винаги водят след себе си резултат. Нека да е положителен резултат

7

Ф.С.В.

преди 4 години

Аз едно не мога да разбера!!__Как при условие че има всякакви държавни институции занимаващи се с подобни проблеми с водата - ТРЯБВА да дойде Борисов че да се задействат ТЕЗИ ХОРА и да почнат да работят - ЗАЩО ИНСТИТУЦИИТЕ НЕ РАБОТЯТ? ТОВА СА ХИЛЯДИ ЧИНОВНИЦИ И ИЗПЪЛНИТЕЛНИ ФИРМИ СЕДЯЩИ НА БЮДЖЕТА И НЕПРАВЕЩИ НИЩО!! ЗАЩО ПРЕМИЕРА ВСЕ ТРЯБВА ДА РАЗРЕШАВА ПРОБЛЕМИТЕ- АМИ АКО УМРЕ?? ТОГАВА ДЪРЖАВАТА ЛИ ЗАГИВА? ТОВА Е НЕДОПУСТИМО ТАКА ДА СЕ УПРАВЛЯВА ЕДНА ДЪРЖАВА!! ПАРОДИЯ И СКЕЧ!

6

Анонимен

преди 4 години

Важно е да се свърши работата, не е малко, впрегнат е национален ресурс и няма смисъл от определения. Дано тези които си мият колите и плочките да ползват самостоятелен източник, кладенец, бунар. Иначе е доста долно, но винаги е имало и такива самовлюбени. Положението е такова че водата вече е даденост, но за тази даденост ще трябва да плащаме, а тези на които плащаме да си вършат работата, иначе гинем всички.

5

Анонимен

преди 4 години

Перник да се отделя от България. Този град само източва държавния бюджет.

4

Анонимен

преди 4 години

От целия сеир разбрах, че са осигурили 2 тира с минерална вода, сигурно от Банкя и така са решили проблема с водоснабдяването на Перник.. А по повод това, че цялата икономическа полиция щяла да се строи и да разпитва хората къде се губи питейната вода... не знам, това е по-добре да го коментира някой психиатър

3

Анонимен

преди 4 години

И ще избият тези 3 милиона като увеличат водата на всички бг граждани. Да увеличат цената на водата само в Перник.

2

Бау

преди 4 години

Даже с магическа пръчка да оправи проблема, пак ще е плют .. :D Съдба...

1

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Ако може да...измоли от Началника и повече дъжд,за да напълни язовирите,ще е...добре.