90

Анонимен

преди 4 години

Абе този докога ще ни "управлява" - я една ревизия и всичко откраднато да се връща и да отива там в централния затвор !!!! ОТВРАТ111

89

Анонимен

преди 4 години

И отде ще се появи тая по-адекватна дясна партия?Чакаме я от 30 години. повече отколкото светлия комунизъм.Като не направихме лустрация навремето и такива като тоя червей на снимката са в политиката, а не метат улиците, ще почакаме още, за съжаление.

88

Анонимен

преди 4 години

22-годишната Преслава, млада кандидатка за общински съветник, женена за гвардеец с две деца.интересно, коя е тази млада и очевидно амбициозна девойка, на която се радват от ГЕРБ?

87

До Чистка

преди 4 години

Дай пример! Започни чистката със себе си!

86

Анонимен

преди 4 години

Странно изречение - "обвинението..."Какво обвинение е това? Това е факт!Всяко нещо си има начало и край.Когато някой е достатъчно интелигентен, разбира, че му се люлеят краката и си отива достойно.Този политически нагаждач, доносчик и човек - член преди на Конституционния съд, но неподписал Конституцията, реве за своя з.ад.ник.При всяка власт ще никне като отровна гъба."Змията хапе най-силно, когато умира"Не чух една самокритика от властта.Нисък интелект!

85

Финансист

преди 4 години

Този Марков залезе като депутат и политик от СДС, а сега е изгрял като такъв от ПП Герб. Темето му може да огрее дори и на Бойко Борисов задния двор в Банкя. Те, такива са си зависимите от ДС български политици. Вече не знаят от коя партия са и на кой господар да се кланят.

84

Анонимен

преди 4 години

До 88Естествено.Че как?Само ти го знаеш.хахахаЗабавен си.

83

Анонимен

преди 4 години

народът е мъдър.така е.Затова БСП нямат кьорав кмет в 7 области.

82

До Анонимен 83

преди 4 години

Пожарникарят отдавна е политически труп, но още не знае това.

81

Чистка

преди 4 години

Не само тази шайка престъпници, ами всички! Който не става да бъде изхвърлен! Няма значение леви, десни, комунисти, патриоти, либерали, чалгаджии и там още каквито има! Който не си върши работата да бъде премахнат, а най некадърните и крадливи направо да ги бесят публично за назидание! Като няма мира, нека има секира! Всеки дава пример със западните държави, там хората са заедно и стачкуват,а тук само драскаме в нета и псуваме на масата. Има и една друга сентенция : *** народ - слаба държава!

80

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 83Всъщност се смея на злобата на такива като тебе.Забавен си.

79

Анонимен

преди 4 години

ПО ДОНОСИТЕ НА ТОВА ВЛЕЧУГО СА ХВЪРЛЯНИ В ЗАТВОРА ХОРА, КОИТО СА ИСКАЛИ ДА ИЗБЯГАТ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКОТО РОБСТВО!!! ТОЗИ Е ПОЗОР ЗА ГЕРБ И ДЕМОКРАЦИЯТА!!!

78

агитпроп

преди 4 години

Това, че комунистът другаря Борисов критикува комунистите, че са комунисти, е все едно, чернокожият Обама да критикува чернокожите, че са чернокожи!

77

Анонимен

преди 4 години

Колкото и да злобеете гербави комунисти,народът е мъдър и може да отсее житото от плявата.Затова избрахме Радев с убийствена преднина пред мамата и не съжаляваме за това.Той се оказа истински мъж и патриот,който не цепи басма на никого и е единствения коректив на самозабравилата се шайка.

76

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 78Ти си дрогиран нали?Дай да те видим как ще убиеш форумен смелчаго.

75

маде ин Булгари

преди 4 години

Като чета лафовете на Марков и ми става ясно, какво означават думите на Макрон "изпаднал в мозъчна смърт".

74

Анонимен

преди 4 години

разни *** от 10 години броят дните на ГЕРБ.Лузери без работа.

73

Анонимен

преди 4 години

Геберастите са най-продажното семе на планетата Земя. Подивели гладници- за власт, за пари, за влияние. Нито един безпартиен, всичките са пребоядисани БКП-ри, СДС-ри, НДСВ-ри и потомците им. Този мит, че това било 'партията на народа' го повтарят вече 10 години и услужливите медии им пригласят, докато накрая зомбираните останали в БГ буда-ли започват и те да вярват...

72

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНека преброим в ГЕРБ колко са комунистите. Комай са повече от тези в БСП.И са от ешелона на некадърните нагаждачи от едно време, които се тикаха за БКП. Чии деца са?

71

Анонимен

преди 4 години

От Магарков става само комедиен артист от най-долна проба.