28

1

преди 4 години

Никога,ама никога не е късно да станеш за резил.

27

Истината

преди 4 години

Само на комунистите давате. На нас кога?

26

Яким Вълев Донев 3

преди 4 години

... Пак казвам - нямам нищо против Другарката Иванова - голямо име си е ! Няма спор ! Обаче ... 1. Милионерка! , 2. Агитира публично за управляващата клика! 3. А другите наши известни културни дейци , които сега са в ПЕНСИОННА ВЪЗРАСТ ?!?! ... 4. А изобщо всички други Пенсионери , бачкали по 40 - 45 години за това подобие на "Държава" и взимащи по 100 евро на месец сега им "мятате" - 20 евро "Коледен бонус" ?!?! ... Отстрани изглежда АДСКИ ОТВРАТИТЕЛНО И ОТБЛЪСКВАЩО !!! ... Повръща ми се!!!!!

25

АнонимеН

преди 4 години

НА ЛИЛЕТО ТЕЗИ ПАРИ ЩЕ И ИЗЛЕЗНАТ ПРЕЗ НОСА ЩОТО СЕГА ЦЯЛОТО И СЪСЛОВИЕ ЩЕ СЕ ОБЪРНЕ СРЕЩУ НЕЯ ОСВЕН НАРОДА КОЙТО Я ВИДЯ КАК ПОДКРЕПИ ГЕРБ ЗА ПАРИ!

24

Лилов

преди 4 години

Лили винаги е била добре защото е най-нахална. През комунизма беше първа комунистка, а сега е първа герберистка. Има 2-3 добри парчета от 70-те години ама след това взе да прави само музика за онанисти.

23

АнонимеН

преди 4 години

И ЗАЩО ДА СЕ ОГРАНИЧАВАМЕ САМО СЪС ПЕВИЦИ!! ИМА ЦЕЛИ ГРУПИ ОТ СТАРОТО ВРЕМЕ ДОПРИНЕСЛИ НЕ ПО-МАЛКО ОТ ЛИЛЕТО!!!АМА ЛИЛЕТО БИЛА ПОДКРЕПИЛА ГЕРБ А ТЕ НЕ БИЛИ!! ТОВА СА ДОВОДИТЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ОТ ГЕРБ!

22

Дринцолов

преди 4 години

Щом като директори на болници имат ТЕЛК за 100 % инвалидност, Лили на нейните години заслужава поне 200 %.

21

Бау

преди 4 години

Стига завиждахте ве... Жената е дала доста на България. Подозирам парите ще ги дарява. Държавата се опитва да й даде нещо обратно. Вие сте дали ... "той/тя може да яде, пие и да прави секс". Това е...

20

Мутрата-вън

преди 4 години

Тази преди взимаше 7000 на участие и никога не е внасяла за пенсия. Сигура е мулти-милионерка а баба ми е 40 години стаж и 270 лв пенсия.

19

Яким Вълев Донев 2

преди 4 години

..... Един Антон Горчев изиграл такава голяма роля в Българското кино в "Козият Рог" беше оставен да умре в такава нищета и ужас , че направо не искам да си спомням ... А да не е само той ?!?! Ако започна да изброявам имената на Български актьори и музиканти оставени така на произвола на съдбата ... Няма да ми стигнат 1000 коментара тук ! А нашите баби и дядовци по Българските села ... С по 200 лева пенсия? И сега им "мятат" по 40 лева ... като на бездомни кучета как им се мята престояло кебапче

18

Бай Курти

преди 4 години

Цялата държава разчита на пенсии защото с честен труд нищо не може да се изкара. Пречи се на хората да работят с бюрократични глупости. Половината от държавните чиновници трябва да се уволнят за назидание на останалите.

17

АнонимеН

преди 4 години

ПО ТАЯ ЛОГИКА ТРЯБВА ВСИЧКИ ПЕВИЦИ ДА ПОЛУЧАТ ТАКАВА ПЕНСИЯ , ЗАЩО САМО ЛИЛЕТО ДЕТО ПОДКРЕПЯ ГЕРБ ПУБЛИЧНО?????????????????//МОГА ДА ВИ КАЖА, ЧЕ ИМА МНОГО ПО ПРИЯТНИ ПЕВИЦИ ОТ СТАРОТО ВРЕМЕ КОИТО СА ЖИВИ И НЕ ПОЛУЧАВАТ ТАЗИ ПЕНСИЯ!СЪС КАКВО ЛИЛЕТО Е ДОПРИНЕСЛА ПОВЕЧЕ ОТ ДРУГИТЕ ПЕВИЦИ ОТ СТАРОТО ВРЕМЕ?? МАЙ САМО С ТОВА, ЧЕ АГИТИРА ХОРАТА ДА ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ!!!

16

eve1

преди 4 години

Тези хора са национално богатство и си заслужават парите.Друг е въпроса,че на всички са малки пенсиите и заплатите .

15

eve1

преди 4 години

Тези хора са национално богатство и си заслужават парите.Друг е въпроса,че на всички са малки пенсиите и заплатите .

14

пенсионер

преди 4 години

КАКВО Е ДАЛА ЗА БЪЛГАРИЯ: УМ , ИНТЕЛЕКТ , НАУКА ОСВЕН ДА КРЕЩИ НА УМРЯЛО

13

Иванов

преди 4 години

Хората измират от глад по улиците, а на разни богати дъртаци им се дава още. Не е справедлив живота. Лили има много пари, за какво й е пенсия? Един ТЕЛК що не й пуснете също?

12

Яким Вълев Донев

преди 4 години

... Щеше да е смешно , ако НЕ беше трагично !!! ... Нямам нищо против "Лиленце Пиленце" - каквото и да си говорим тя е една от големите имена в музиката на България ..... Обаче с тази "пенсия" от 700 лева е направо трагикомично ... При положение , че всички знаем как Другарката Иванова си е чиста проба МИЛИОНЕРКА , която си обича значително по - млади "мачовци" ....... При положение че имаме толкова културни дейци - актьори и музиканти от миналото ни , които нямат пари за един хляб ...... :( !!!

11

Анонимен

преди 4 години

Преминала всякакви граници на нарцисизъм, егоцентризъм, алчност, надменност и грандомания....

10

Доктор Сър Пичук

преди 4 години

Анжел Вагенщайн дано се пържиш в ада на бавен огън как излъга българския народ през 1989г, *** маскиран като демократ... Този измамник научи *** да вдигат пръсти, и това е неговия "голям" принос към българската държава и нация...

9

Анонимен

преди 4 години

Никога не ме е кефела Лили Иванова, а след този случай ми е още по-неприятна.