124

Спасителя в ръжта

преди 4 години

Уважаеми граждани, като има мачове не се надявайте, ако ви нападне пияна агитка, да чакате помощ отнякъде. Стойте си вкъщи! Никой повече няма да лежи в затвора, заради някакви си жертви на побой!

123

ганьо

преди 4 години

До такааав първото гледаш едно и също два пъти

122

Az

преди 4 години

До А1Той не го е убил за наказание, а при самозащита. Има разлика.

121

такааа

преди 4 години

Едното видео е с продължителност 23:42Другото видео е с продължителност 11:15Кое ли е манипулираното, а ?

120

Цацаров

преди 4 години

Щом Полфрийман лежи и 20 човека пияна агитка го ритат и хвърлят камъни по него, то той е типичен убиец и не заслужава помилване след излежани 12 години. 20 пияни маймуни, дето налитат на бой са жертви.

119

Ха

преди 4 години

До Mockingbirdто по същата логика трябва да натиснат и руското лоби тука

118

Анонимен

преди 4 години

Каквото повикало, такова обадило ...Случката има твърде много събития, алкохол, агресия и свидетели, за да разсъждаваме по картинкаПредполагам всички хора от видеото (както от пияната компания, така и останалите) са привикани и разпитани?

117

ганьо

преди 4 години

първия клип е *** манипулацията

116

!

преди 4 години

За мен този човек Джок Полфрийман е по-българин от всички останали позволили 12г. неправда. Този човек е по-мъж от всички квичащи защитници на Манов и всичко, което той олицетворява в нашата държава през последните 30г.

115

До Mockingbird

преди 4 години

Ти май си от тия ултра-кратунисти, който се впускат да дращят малоумщини, за да отклонят и неглижират темата. Която е - манипулиранта присъда на Полфрийман. Какви сороси, какви пет лева изпълват мокрите тоюи фантасмагории.

114

Анонимен

преди 4 години

Ако всичко е било както го е описала прокуратурата и каквито ИЗМЕНЕНИ В ПОСЛЕДСТВИЕ показания са дали групата, нямайте съмнение, че записите (а даже и тези от МЗ, които в последствие "изчезнали") са щели да бъдат представени в съда още тогава.Ноооооооо, не са били удобни за монов.....

113

А2

преди 4 години

Докога ще си затваряме очите за ромската агресия? Докога? А ще търсим под вола теле, за да оневиним тях и защитниците им. Някой дава ли си сметка, че всичко това просто няма как да свърши добре????

112

А1

преди 4 години

Андрей Монов определено не е бил света вода. Проблемен младеж с провокативно поведение, а и крайно разглезен. Но трябваше ли да заплати с живота си за своите недостатъци? Ако отговорът е да, то тогава 90% от тъмно *** мигом трябва да се разстрелят. Някой от техните защитници дали би имал куража да се разходи свободно из кварталите им, особено нощем? А в такива като Столипиново и денем. Днес бях словесно почерпен в квартал Христо Смирненски в София, ей така за нищо.

111

Анонимен

преди 4 години

Голям еврог...ски материал.В България за пари всичко и всички се продават.Какъв е този Аликсандър Попов ,колко и кой му плати.

110

АнонимеН

преди 4 години

И МЕН ДА МЕ ГОНИ ЕДИН ЛУД С НОЖ И АЗ ЩЕ БЯГАМ!!!НАЙ-КУЛТОВИЯ МОМЕНТ ОТ СТРАШЕН ФИЛМ 1 БЕШЕ ПЪРВАТА СЦЕНА, КОГАТО ТРЪГНА ДА Я ГОНИ С НОЖА И ТЯ ЗАПОЧНА ДА БЯГА ПОГЛЕДНА НА ЕДНА МАСИЧКА И ТАМ ИМАШЕ НОЖОВЕ ПИСТОЛЕТ , ГРАНАТА А ТЯ ПОСЕГНА И ВЗЕ БАНАНА :D

109

Кдкдкдк

преди 4 години

Когато си в Рим, прави като римляните. Когато си в БГ, прави като българите. Когато Джок е видял, че пребиват човек е трябвало да прави като другите българи- да се прави че не вижда какво се случва, да подминава бързо или да цъка с език и да казва как младото поколение не става за нищо. Да се връща в затвора и следващия път, когато посещава страни от третия свят да внимава.

108

Анонимен

преди 4 години

До Mockingbird 117джок полфрийман е убиец, точно както психопата цензур по форумите, платен от сорос!!!То се видя на записа! Сега Монов ще си плати за калабалъка а неговите сподръжници ще гледат като бикове в пиииички!

107

Браво

преди 4 години

Медал трябваше за този човек не затвор заради такива от отпадъци като този не мога да си заведа детето на мач. *** баща му депутат - няма как да стане.

106

Анонимен

преди 4 години

Срещата между скинар и антискинар довежда до анихилация във Вселената.

105

Анонимен

преди 4 години

Той е "Човек на годината на БХК".