41

УМЕН

преди 4 години

"Радев не иска да служи като президент, а има само амбиции вътре в България", каза още Росен Плевнелиев." Така е, Плевнелиев, така е. Радев трябва да е премиер, а не президент. Тогава ще покаже, разкаже и разкара от играта теб и подобните на теб предатели и родоотстъпници.

40

Анонимен

преди 4 години

След консултации с менторите си от Козяк, мекотелото развива теза за грешка.Абе ти къде беше бе, нещастнико, докато се преструваше на президент, а така наречената Македония се гавреше с нашата история?

39

Анонимен

преди 4 години

До Офф АманДобре го показват по медиите, никога хората да не забравят, какъв продажник ни е бил президент иначе историята може да се повтори.

38

ХАХАХАХАХА

преди 4 години

"Плевнелиев е български президент и мисли за България."Точно толкова колкото заместващия продукт Данон е български и се мисли за кисело мляко. Ни повече ни по-малко.

37

Ала-бала...

преди 4 години

Ала-бала..WV е избрал Турция, всичко останало е прах в очите.Македония няма да бъде е ЕС, ще бъде част от Албания (или поне една част от днешна Македония). Плевнелиев е просто един предател с голяма уста.

36

офф аман

преди 4 години

Добре бе, тоз тъкмо бъде забравен и хоп в разни сайтове се появява....Супер безличен и наистина мразен от 90% от българите е! Пълно недоразумение, *** безгръбначен! Хайде да го викнат във Вип Братхъра с Деси- прогнозата, да получи моментна слава и после да бъде забравен вовеки! Винаги, ама винаги, ми е бил антипатичен, лъха на нечистоплътност (по отношение на морал) от него! Предател и продажник!

35

Смешник

преди 4 години

Аз викам да я прекръстим западна българия и ще съм съгласен да влизат е ес и зад ес. Макетата легнаха и си промениха името ся остава пък ние да им легнем и ще е топа на купона

34

30 сребърника

преди 4 години

На снимката виждам предател утопист загледан в черната липса на бъдеще и задаващ си въпроса "Абе аз хубаво извърших толкова подлости, низости и предателства че дали ще остане кътче на Балканския полуостров където да живея спокойно и да си харча парите от предателствата?"

33

Анонимен

преди 4 години

РОШКО Банова къде се губиш!VW КАЗАХА ТУРЦИЯ, А ТИ И ТВОЙТА "ИНВЕСТИЦИЯ" КАТО СИ СПАЛ ПО ПАРКИНГИТЕ ЛЪЖААА!

32

Професор

преди 4 години

Роско не се предавай народа е зад теб и те подкрепя мачкай комунистите!

31

Иванов

преди 4 години

Да, да свалим... *** и малко да се понаведем...

30

Анонимен

преди 4 години

Този човек кой беше???

29

Гост

преди 4 години

Стига вече с този, не ни го натрапвайте

28

Анонимен

преди 4 години

Тук не става дума даже за политика. Става дума за чест и достойнство. Да признаеш Македония, значи да се откажеш от историята си и от борбите за освобождение. И от Левски и Гоце ли да се откажем? СРАМ!

27

Анонимен

преди 4 години

Този няма ли да се скрие откъдето е изпълзял. И без това е никой

26

WGW

преди 4 години

Ако Северна Македония не се прави на интересна , няма да бъде спряна, но ако плевнелиев е президент и исляма можем да приемем, при него каквото кажеха това можеше

25

Анонимен

преди 4 години

Толкова е отвратителен, че нямам думи.Единственото сигурно е, че Плевнелиев каже ли нещо значи трябва да се прави точно обратното.

24

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Борисов ще направи голяма грешка, ако направи компромис на Македония... - може да му изяде и главата...

23

Анонимен

преди 4 години

половин милион шиптъри бонус, ако македония влезе в ЕС

22

Плужеци

преди 4 години

Много забавно разсъждава този тип с гъвкавия гръбнак. Когато гърците имат претенции към македонците и се инатят години наред - може. Когато ние имаме много по-основателни претенции към тях, защото направо се гаврят с историята - не може. Това ли ни е националният интерес, вечно да слушкаме, да си траем и да си подлагаме меките части?