57

Анонимен

преди 4 години

България е единствената държава в ЕС, която няма пари за собствен хеликоптер-линейка, който да бъде използван за спешни животоспасителни акции.

56

Анонимен

преди 4 години

САЩ продават на Словакия 14 самолета F-16 за 800 млн. долара. Американската компания Lockheed Martin е сключила договор за по-малко от 800 милиона долара за производство и поддръжка на 14 изтребителя F-16 за Словакия, сочи доклад на Министерството на отбраната на САЩ. Споразумението със Словакия е с фиксирана цена на стойност 799 955 939 долара и предвижда доставката и поддръжката на 14 самолета F-16 блок 70.

55

ananio

преди 4 години

Да се премахне данък "лихва"!

54

Анонимен

преди 4 години

Другаре!Не при Тодор Живков а приман,gala Костов стана с горивата така.При соца от 4 ст до 25 ст,където ги завари великата Демон- кратница совчите промени.При Путин прати ТиквинИзлагацията.

53

Анонимен

преди 4 години

A в членката на ЕС и НАТО България пенсионерите ровят в кофите за огризки от храна.

52

А В РУСИЯ

преди 4 години

БУТИЛКА СТОЛИЧНАЯ Е 100 РУБЛИ!

51

МОЛЯ РУБЛАДЖИИТЕ

преди 4 години

ДА НЕ СЕ ИЗКАЗВАТ НА ТЕМА ИНФЛАЦИЯ, ЧЕ 1$= 1КГ РУБЛИ!!! КАКВА ЦИФРОМАНИЯ Е В РУСИЯ... АЙДЕ СКРИЙТЕ СЕ,Ч Е ХЕМ СТЕ ГОЛЕМИ, ХЕМ НАС..АНИ.

50

ДО

преди 4 години

ТУРЧЕТО 47 БЕЗ КИРИЛИЦА - ПАЗАРУВАТ ОТ ОДРИН, ЩОТО ТАМ ИНФЛАЦИЯТА Е 100% , ЛИРАТА Е НАПОЛОВИНА ОТ ПРЕДИ, УМЧО! ЕТО И 1 ХУБАВА СТРАНА НА ИНФЛАЦИЯТА!

49

Анонимен

преди 4 години

Инфлацията е менте.Още в началото нагодината тя достигна20%, с увеличение на минималната.На банкин му дойде дюшиш,но пак тегли~3 млд щото самолети.В момента тегли за избори и"магистрали "без да казва.Тихо се гласува допълнение на закона,за отне-мане на деца.Хората не са на себе си.Да дадът ножицата на инфлацията за даим видим моженето.

48

ДРУГАРЕ,

преди 4 години

ИНФЛАЦИЯТА Е НОРМАЛЕН ПАЗАРЕН МЕХАНИЗЪМ1 ПАЗАР ИМА, ВНИМАВАЙТЕ, ОТ 20 000 Г , МНОГО ПРЕДИ БАНКИТЕ И КАПИТАЛА! И ПРИ ТОШО ТИКВАТА ИМАШЕ ИНФЛАЦИЯ, ПОМНЯ СКОКА НА ГОРИВАТА ОТ 1985, А $ СТАНА ОТ 2ЛВ НА 4ЛЕВА ТОГАВА!ЕЛЕМЕНТАРНО Е -ВДИГАТ ТИ ЗАПЛАТАТА - ТОВА СОТИВА В ЦЕНАТА НА ПРОДУКТИТЕ И ТН.Н. Е, АКО НА ВАС ПУТИН НЕ ВИ ВДИГА ЗАПЛАТИТЕ, МОЛЯ ПРОТЕСТИРАЙТЕ ПРЕД ПОСОЛСТВОТО МУ, НЕ ДА НИ РЕВЕТЕ ТУКА ,Ч Е СТЕ НЕЩАСТНИ!

47

Анонимен

преди 4 години

E zatuy vsi4ki pazaruvat ot Odrin

46

men

преди 4 години

а инфлацията за месеца в една друга статия е 0.1% а от началото на годината е 2%. да чуди човек на потребителската кошница.

45

Анонимен

преди 4 години

До ШенолНе само че инфлацията е факт навсякъде по света, тя се стимулира изкуствено от централните банки, защото така се стимулира допълнителен икономически растеж. Инфлация в рамките на 2-5% е здравословна и желателна.

44

Мария Гаргамел

преди 4 години

Хляба ли ви е скъп, че всяка вечер всички заведения в центъра на София се пръскат по шевовете. Няма къде да седне човек, връзки се използват з а запазване на а маса. А там една салата е 12 лв. , Основното е 25 лв. Кой не му стигат парите.. на платените *** подкопаващи устоите на властта тук ли. Ми искайте си от патроните да ви индексират заплащането на коментар ве ей

43

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

Призив от Банкя, българинът от ден на ден живее много по-добре, Европа е в рецесия, а нашата икономика цъфти (кога ли ще върже), някои затова ходят за гъби вместо на избори !

42

Анонимен

преди 4 години

Инфлация е нещо нормално, останалото са наивни простотии.

41

А бедните българи ?!

преди 4 години

Магистрали ... магистрали,а народа,кучета го яли !

40

Анонимен

преди 4 години

Никой не скача защото всеки е червен!Лош материал,лош!Добрия избяга на запад...

39

Анонимен

преди 4 години

Цените летят плебеите си лаят,позната картинка никой не скача.

38

Шенол

преди 4 години

Който и да е на влас не може да спре инфлацията. То у цел свет си я има. Не изкарвайте Борисов виновен. А доходите се вдигат, когато хората бачкат здраво. Със чесане по форумите и с пиене на кафета няма да земете европейски зяплати, който и да ва управлява.