72

Wikipedia

преди 4 години

От 1981 г. е секретен сътрудник на Първо главно управление на Държавна сигурност.[3]През 2008 г. става академик, действителен член на Българската академия на науките.

71

Анонимен

преди 4 години

А Георги Марков е един човечец, личното ми мнение за него е, че е една дребна душичка, злобна душичка и изпълнена със страх и ненавист. Такива хора обикновено са вредни за обществото, особено ако са историци и/или публични личности. Често съм го виждал, панически да се опитва да насажда собственото си мнение върху всички останали.

70

Анонимен

преди 4 години

Сащ и ссср-свирят на една,цигулка

69

...

преди 4 години

До там ли прнахте на долни комунисти да давате теибуна да си изказват лъжите?

68

IQ-то

преди 4 години

България остана единствената посткомунистическа държава в Европа която не приложи ,,лустрация'' спрямо престъпните комунисти,и им даде правото да стават депутати,министри,президенти,кметове,и да продължават да заем най-високи държавни постове в политическата ниша,научните и преподавателски среди и международните търговски сделки.Ако имаше лустрация,нито този щеше да дава плоски интервюта,нито посткомунист щеше да се добере до власт.Да не говорим че нямаше да има криминални групировки и убийства.

67

Анонимен

преди 4 години

Тодор Живков,мракобесника,предателя,убиеца на интелигенцията и народа,куче проклето в ада да гориш,мръснико,изро-дения

66

Анонимен

преди 4 години

Нинова в края на соца е била девойка,макар и предприемчива.И е с 10 г по-млада от бухалкаджията,който е врял и кипял и усъвършенствал по време на соца.Не на всеки даваха партийна книШка

65

Анонимен

преди 4 години

Съединените щати нахлуха във Виетнам, защото Виетнам бил нападнал два кораба на Съединените щати в Тонкинския залив. Когато войната вече беше избила стотици хиляди цивилни виетнамци, министърът на отбраната Робърт Макнамара призна, че нападение в Тонкинския залив не е имало.

64

Анонимен

преди 4 години

Труман,Сталин Хитлер,Мусолини,Пиночет и други. Поддържат ги,илюминатите,лудите от Вашингтон

63

Циник

преди 4 години

Още един комунистически доносник със заключения за хубавия комунизъм... лишил българите от нивите, и стадата им...от бъдеще и перспектива.Същите червени пройдохи грабят България и до днес. Ако имаше лустрация - този другар щеше още да е в затвора.

62

Анонимен

преди 4 години

Всичко в соца е прекрасно и изведнъж, когато ЦК на БКП през 1968 година решава да превърне най-умните и красиви момичета в ***-шщпиони, ЦК но БКП се превръща в престъпна група. Сега се преследват разни ромски банди сутеньори, но ЦК на БКП не се проклина като престъпна група. И Нинова не се отрича от престъпното минало на БКП.

61

Анонимен

преди 4 години

Споко, Хитъра,Сталинка И Тромавия са в АДА и да се пържат вовеки веков

60

Анонимен

преди 4 години

Сталин е сатрап,а Труман и Чърчил-светци.По- голяма глупост не бях чувал.Убеждавам се все повече,че Чърчил е сбъркал,като не си е изпълнил докрай желанието да изравни София със земята.Толкова *** народ не заслужава да съществува.Животът е за смелите.

59

Анонимен

преди 4 години

Ако това червено човече е на щат в БАН, трябва веднага да си подаде оставката, а ако няма доблеста да го направи, да изритан от там със шутове! Да ми величае Сталин? Нито Рузвелт, нито Труман, нито Чърчил са били диктатори, избили десетки милиони свои сънародници за да запазят абсолютната си власт, ето това прави Сталин чудовище и масов убиец.

58

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 55Сегашните комунисти убиха на баба ми 7 прасенца,като си измислиха,че са болни от чума,защото сме обещали на днешните трумановци да им купим залежалото свинско от резерва,като ще намажат наши "търговци"А за нас-същите,че и по-високи цени.В знак на признателност им подарихме 3 млрд за самолети,които я получим,я не.И накрая-от цял свят,само у нас американските бази са безплатни.

57

saki

преди 4 години

Същите приказки ,съм ги слушал десетки пъти около селския казан за ракия. Нищо ново под слънцето.

56

Анонимен

преди 4 години

Възмутително, направо престъпно е на такъв долнопробен комунист да се дава трибуна! Каква обективност? За него комунистите са най-добрите, а осталите всички са сатани - къде е тази обективност, какви са тези свободни съчинения представени ни за исторически факти? През ВСВ е трябвало да си твърд, да направиш необходимото за да спечелиш и всички замесени са го правели, който и да е имал атомна бомба е щял да я използва. А проекта Манхатън е стартиран много преди Труман да стане президент.

55

ай бай

преди 4 години

То пък сега едни ненагаждачи...мани мани.Смях се от сърце на умилителния поглед,с който седесаря гледаше боко,с надежда да му отпусне в бъдеще достатъчно пари за дъртини.

54

Анонимен

преди 4 години

Много тежък удар по либерастите, как е минало тук на сайта на герб не е ясно

53

House M.D.

преди 4 години

Калкулаторке, интервюто трябваше да започне с въпроса "Съдбите на колко почтени хора си съсипал, другарю Марков?"!Работата е там, че Гошко е доносничил срещу своите приятели и колеги.